- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.181
ohh afiyet olsun pilnikte yenr yaa dengelersin bence hafta içi tebrikler kuzum yine deKızlar iyi geceler. Giremedim ya bugün pikniğe gittik :) valla Allah ne verdiyse yedim
Sabahki kilom 66.3 tü 400 gram vermişim bu hafta söa bugün piknikte onları almışımdır. Tam ödül günü oldu valla :)
Yani bence hiçbirşey yokmuş gibi aynı düzende devam et kuşum sporunu yap aksatma bu hafta bi kerecik pilavdan bişey olmaz döner zaten yiyoruz
Tabii ki görüceksin leslie yi tüm hafta yapsan haftasonu hariç bak ansıl farkedicekSaol kuzum ya moralın ıcın aynen oldu bitti tekrar devam :) 60 görülecek o tartıda nokta :):):)
Aynen kuşum ya yendi yani :) ama saat 4 gibi yemiştik akşam yemeği filan yemedik. Bi tek gece dondurma yedim limonata içtimohh afiyet olsun pilnikte yenr yaa dengelersin bence hafta içi tebrikler kuzum yine de
Süpersin kanki ya hiç birşey yememişsin ki :) afiyet bal olsun ohhh. Türk kahvesi miGünaydın ballar,
Dün yine protein yaptım sabah omlet peynir
öğlen yoğurt
akşam hindi döner yoğurt yedim 12de kahvaltı yapınca 2 öğün oluverdi
bugün de normal düzen akşamki hindi dönerden tb lavaşa dürüm yapmıştımyarısnı sabah yedim domates salatalıkla yarısını da öğlen yiycem aynı şekilde yani bir tam buğday lavaş 180 kalori 3 dilim ekmek gibi işte sabah 1,5 dilim tb ekmeği yemişim gibi oldu arada şeftali yiycem bir arakadaş bursadan getirmiş yoğurda koyup yemeyi planlıyorum şimdi de yeşil çay içiyorum
Bu sabah işe erken geldim aşağıda oturdum kafede bi türk kahvesi keyfi yaptım
Günaydın ballar,
Dün yine protein yaptım sabah omlet peynir
öğlen yoğurt
akşam hindi döner yoğurt yedim 12de kahvaltı yapınca 2 öğün oluverdi
bugün de normal düzen akşamki hindi dönerden tb lavaşa dürüm yapmıştımyarısnı sabah yedim domates salatalıkla yarısını da öğlen yiycem aynı şekilde yani bir tam buğday lavaş 180 kalori 3 dilim ekmek gibi işte sabah 1,5 dilim tb ekmeği yemişim gibi oldu arada şeftali yiycem bir arakadaş bursadan getirmiş yoğurda koyup yemeyi planlıyorum şimdi de yeşil çay içiyorum
Bu sabah işe erken geldim aşağıda oturdum kafede bi türk kahvesi keyfi yaptım
Tabii ki görüceksin leslie yi tüm hafta yapsan haftasonu hariç bak ansıl farkedicek
Aynen kuşum ya yendi yani :) ama saat 4 gibi yemiştik akşam yemeği filan yemedik. Bi tek gece dondurma yedim limonata içtimeşim sağ olsun önüme koydukça koyuyo hahha.
Ama tabi bugün ilk işim dengelemek olucak.
Şey sorcam ben şimdi akşama kuru fasulye pilav yapıcam da,1 kaşık pilav ve 1 dl ekmek yesem olur mu yaa fasulyenin yanında
Aynen kuşum ya yendi yani :) ama saat 4 gibi yemiştik akşam yemeği filan yemedik. Bi tek gece dondurma yedim limonata içtimeşim sağ olsun önüme koydukça koyuyo hahha.
Ama tabi bugün ilk işim dengelemek olucak.
Şey sorcam ben şimdi akşama kuru fasulye pilav yapıcam da,1 kaşık pilav ve 1 dl ekmek yesem olur mu yaa fasulyenin yanında
Ya ben de öyle düşünüyorum aslında ama 1 kaşık pilav yetmezki bana. Hem ondan yemek istiyorum hem de ekmek :) cacık ya da turşu olur yanındagunaydınn kuzum benım
afıyet olsun balım cok guzel hındı donerı hazır alıp evde yapıorsun sanırım bz hep et doner yedgmz ıcın dıkat etmedım hıc yenır yanı :):) bende yesıl cay ıcıyorum afıyet olsun bıze :)
yapıcam tabıkı leslıe bırakmak yok cuma gunude yaptım bu aksam gene aynen devam kuzum.
kuzum ben cvp versem ayıp olmazsa :):) pılav yıyorsan bıdaha ekmekden kalorı almasan daha ıyı olur yanına da cacık yersın hem tok tutar :):)
Of kanka yaa sorma fasulye pek sevmem aslında ama eşim seviyo bayağıdır yapmamıştım hem de :) öğlen bişey yemem ya yokkk. Uf dur bakalım belki akşamı daha azla atlatırım o anki duruma göreYeeaaaniiii dengelemk ne oldu kiöğlen yeme o zaman zaten yemiyosun gün içinde yoğurt falan ye bence akşad aerken ye ve 1 dilim ekmek 1 kaşık pilav 5-6 kaşık da kuru fasulye yesen olur bence o zaman ama gündüzü boş geç kanka bence yoğurt sadece
gunaydınn kuzum benım
afıyet olsun balım cok guzel hındı donerı hazır alıp evde yapıorsun sanırım bz hep et doner yedgmz ıcın dıkat etmedım hıc yenır yanı :):) bende yesıl cay ıcıyorum afıyet olsun bıze :)
yapıcam tabıkı leslıe bırakmak yok cuma gunude yaptım bu aksam gene aynen devam kuzum.
kuzum ben cvp versem ayıp olmazsa :):) pılav yıyorsan bıdaha ekmekden kalorı almasan daha ıyı olur yanına da cacık yersın hem tok tutar :):)
Kızlar en son salı tartılmıştım. 51.9 idi dün tartıldım 51.7 geldim. Ama nedense yağdan veriyormuşum gibi hissetmiyorum. Sanki kas ve sudan gidiyor. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Şu an kalbim gümbür gümbür birazdan sonuçlar açıklanacak lütfen bana dua edin iyi bir sıralama gelsin lütfen dua edin parmaklarım titriyor
Ya ben de öyle düşünüyorum aslında ama 1 kaşık pilav yetmezki bana. Hem ondan yemek istiyorum hem de ekmek :) cacık ya da turşu olur yanında
Evet kuzum açık aldım bazen pınarınkini de alıyorum protein gününde falan iyi oluyo hem hindi ya kalorisi de nispeten az e akşam da ısıtınca bari birazını dürüm yapıyım işe getiririm dedim iyi de oldu valla
afiyet olsun bizee
süpersin balım leslie ye devam ben de cuma ağırlık çalıştım cumartesi eve yürüdüm işten pazar leslie ve ağırlık ama lesli 15dk ağırlık da çalışıcam diye 15 dk yaptım
Bilmiyorum bana öyle geliyor herhalde sanki hiç yagdan gitmiyormuş gibi. Üni sınav sonucu açıklanıcak canım. Ölüp ölüp diriliyorum şu ankuzum nıe sudan ve kastan veresın hıc ole dusunme. ne sonucu bılmıyorum ama ınsallah ıstedıgın gıbı sonuc alırsın yavru.
ah ah su canımız hep bıseler ıstıyor dmı o zman lokurun dedıgı gıbı oglenı bos gec kuzum barı canın cok cekmıs kıyamam.
Bu yaz bize yaramadıohh afiyet olsun pilnikte yenr yaa dengelersin bence hafta içi tebrikler kuzum yine de
Bilmiyorum bana öyle geliyor herhalde sanki hiç yagdan gitmiyormuş gibi. Üni sınav sonucu açıklanıcak canım. Ölüp ölüp diriliyorum şu an
Bu yaz bize yaramadı((( gezdikçe yiyoruz ya mantı yedm ya ((((
Kuzu eşim izinli ya denizede gidebiliriz ay bu yaz bana yaramadı vallahi kuzumAY CANIM BENIM HIC STRES YAPMA HERSEY GUZEL OLUR ALLAHIN IZNIYLE HABER ET BİZEDE.
OY KIYAMAM UZULME AMA KUZU SEN DENGELERSIN
Kuzu eşim izinli ya denizede gidebiliriz ay bu yaz bana yaramadı vallahi kuzum
İnşallah canım ya güzel sonuç gelirde haber ederim sizleride. Heyecandan kahvaltı bile yapamadımAY CANIM BENIM HIC STRES YAPMA HERSEY GUZEL OLUR ALLAHIN IZNIYLE HABER ET BİZEDE.
OY KIYAMAM UZULME AMA KUZU SEN DENGELERSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?