- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.201
Canımm tamam stres yok yürür eritirim ben bu mantıyıolsun kuzu sende tatıldesın gıbı dusun suan snra gerı kaldıgı yerden devam edersın stres yapma.
İnşallah canım ya güzel sonuç gelirde haber ederim sizleride. Heyecandan kahvaltı bile yapamadım
Canımm tamam stres yok yürür eritirim ben bu mantıyı
Ayy şu an hiç bir şey bilmiyorum. Ne gelirse ona göre bakıcam. Mezunum bu sene kesin gidiyorumda neresi olacağı muammaay canım benım stres yapma ama sncta bu kdr cabaladın ıyı sonuclarda gelır ınsallah ne kazanmak ıstıyorsun bakalım.
söle ol ıste ooo sen dun benı gorsen döner yanına bı pılav aldım nohutlu etlı bayada guzeldı ama snra epey tıkadı benı uzun sredır cok yemedıgımden pısman oldm ama dedm gene devam bı gun yedk dıe yılmak yokkı :)
evet kuzu aynen bende alıyım arada ıyı olur cokda ıyı yapmıssın dısardan yenmıyor ya benımde ole burda yapmam lazmda ıste mutdfakda ne pısırsem ıcerı koku gırıyor cam yok aspırator bozuk.
ıyı yapmıssın kuzu zaten bı anda olmuyor bende pazar yurucekdm cok yorulduk alısverıs merkezınede gıdınce kaldı.
Bilmiyorum bana öyle geliyor herhalde sanki hiç yagdan gitmiyormuş gibi. Üni sınav sonucu açıklanıcak canım. Ölüp ölüp diriliyorum şu an
kankam yürürsün ya da sonrasında az ye hafif ye dengele yani battı balık yan gider yapmaCanımm tamam stres yok yürür eritirim ben bu mantıyı
E o da baya hareket olmuştur canım benim gezmişsin yani
valla ben de işte herzaman da dışarı gidemiyoruz aşağıda oturmak daha cazip geliyo çay kahve bari dedim öyle yapıyım aldım buzluğa attım getiririm böyle işte
EN GUZELI KUZUM BZ BURDA ASCI YOK BENDE DISARI CIKMIORUM BURAYA SOLUYORUM YEMEGI BURDA HAZIRLIYORDUM BI ARA PARA VERMEK ISTEMEDILER EVDEN GETRDIGIM ICIN BENDE ONLAR MI AKILLI TEK DIREK DISARDAN ALIYORUM O YUZDEN FIS ISTIYORLARDA :):)
hmm o zaman dışardan mantıklı tabii senin bize zaten veriyolar evden de getirsek
En guzelı banadaverse annemn yemeklerını getrırım dısarda ne gerek var kı ne yedıgımz bellı dııl onceden tavuk alıordm kızarttıordm yemek yapıodu hergn bana annem o olmaynca ben bısey yapıordm sorun oldu 10 lıra almamız smdı hıc dıkkat etmıyorm 15 20 yıyorum sonucta dısarsı pahalı ıkı kurusa laf edersen karsılıgı bu olur :):)
ohh en güzeli valla limit de yoksa çok iyi ediyosun bence
Şimdi 3 kaşık yoğurt 1 şeftali ve tarçın bol miktarda karıştrıdım yedim bayılıyorum yaa valla ferah ferahayrıca bir hafta meyve falan yemeyince çok güzel geldi
15 dı akıllarnca ama ben hıc uymuyorum 15 e burda tek yemek yersn yanına bı corba salata yapamıorsn kusura bakmasnlar :):)
oh afıyet olsun kuzum ıyı dayandın ben meyve de cok severm her aksam ılla tuketıyorum asıl aksam yemek pekde ıyı dııl sonucda seker aama :)
evet ama yatmadan hemen önce olmazsa bi sorun yok aslıcım bence ben de mesela akşam yemeğini saat 8-9 gibi yiyorum ama 1 gibi yattığımdan arada vakit luyo yine
lokur um dıkkat ettysen grup tek tek dagılıyor bas üye gıbı ikimiz kaldık :):)
Bence de dünkü döner pilavdan sonra akşam yulaf mantıklı ben de bu hafta bir iki yiycem akşamları yulaf hem seviyorum da hem de hafif oluyoYok kuzum yatmadan once yerm bende zaten ole gec saatlere kalmam ne bılım seker ya aksam da bazılaru yemeyn der ama dıyetsyenler verır bakalım bu aksam planmda yulaf yemek var bı kac gun yıyım sıskınlıgım ıner belkı
Evet aslıcım valla kimsecikler yok merve yine gezmelerde heralde eşi izinli ya esracım da yemek falan yapıyodur pazartesi diğer kızlar da yoklar bugün pazartesi diye mi acaba iyice bi dağıldı
Bence de dünkü döner pilavdan sonra akşam yulaf mantıklı ben de bu hafta bir iki yiycem akşamları yulaf hem seviyorum da hem de hafif oluyo
Geldim canlarımm
Yemek yaptım kızla uğraştım da biraz o yüzden uğrayamadım. Daha işim bitmedi gerçi benim hep işim var da ben sallıyompilav yapıcam 6dan sonra. Vesaire vesaire işte aynı bildiğiniz şeyler.valla kızlar uğramaz oldu pek,tatile gidenler filan boşladılar burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?