- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.221
Hahha aynen kuzu ya kim bilir neler yapıyolar şimdi :)ıyı yaptın kuzu cocuk olunca ole sende haklısın. aynen herkez tatıl mod kısın dolarlar yazn kıloları aldk smdı verme zmanı dıe :):)
cakdırma bende 13 den snra ole yapıcam bı hafta gelsın yemekler :):)Hahha aynen kuzu ya kim bilir neler yapıyolar şimdi :)
evet mervenın koca ızınde sanırım denız falan dıyordu esra zaten okula basladı geldı bı dagldı :):) sonra dıger eskı kızlar yok oldu yenılerde tek tek gıdıyor sanırım kaldık mı basbasa :):)
heheheh harbı ne guzel yedıydm ole pılav degısıkdı kuzu kaynanada gzl dıınce aldm 1 porsıyon keskem yarm dıyeydm cok geldı tıkadı resmen :):) yulaf kurtarıcım olur ınsallah bu hafta 61 kusurlerı gorurum.
Geldim canlarımm
Yemek yaptım kızla uğraştım da biraz o yüzden uğrayamadım. Daha işim bitmedi gerçi benim hep işim var da ben sallıyompilav yapıcam 6dan sonra. Vesaire vesaire işte aynı bildiğiniz şeyler.valla kızlar uğramaz oldu pek,tatile gidenler filan boşladılar burayı
Ben deeeecakdırma bende 13 den snra ole yapıcam bı hafta gelsın yemekler :):)
İnşallah kuzum leslie yap sen dzenli yulaf da bence akşam iyi olur o zaman görürsün bu hafta 61 li bişeyler bence depilav ben de severim yaa yani her türlü severim aslında pilavı patlıcanlıya bayılırımm
Kolay gelsin cancaaazım ellerine sağlık bugün çabuk geçti sanki 1 saate çıkıcaz
Ben deeee
orası öyle de kanka ben de öyle bi sınır olamıyo yani sabah ne istiyosam yiyim desem ki bayramda aynen dediğini yaptım bi sabah bi de akşam yedim ki akşam 6-7 yani ve börekti kekti ne istiyosam bak almışım 1-1,5 kg ne yediysemAhh bee niye böyleyiz biz ya yaşamak için yemiyoruz da yemek için yaşıyoruz resmen :). Bence aslında günde 2 kez iyice doyana kadar yesek aklımızda kalmıcaklar. Ama ne istiyosak yicez bu öğünlerde. Birini sabahtan birini de akşam yicenn ohhh miss :)
Sofradan tam doymadan kalkıp kısıtlama yaptığımız için yemekler uçuşuyorrr
Ahh bee niye böyleyiz biz ya yaşamak için yemiyoruz da yemek için yaşıyoruz resmen :). Bence aslında günde 2 kez iyice doyana kadar yesek aklımızda kalmıcaklar. Ama ne istiyosak yicez bu öğünlerde. Birini sabahtan birini de akşam yicenn ohhh miss :)
Sofradan tam doymadan kalkıp kısıtlama yaptığımız için yemekler uçuşuyorrr
Öğlen sabahtan kalan yarım lavaşa sarılı hindi dönerimi yedim yanında domates salatalık semizotu ve 1kk peynir bu arada lavaş öyle abartı büyük değil ve tam buğday herkesler yok ama açıklama yapayım yine de tamamı 180 kalori yarısını sabah yarısını öğlen yedim akşam henüz belli diiil
ovv balım senin menün de çok güzelmiş karnıyarığa da bayılırımm bu ara bi ev yemeği yapmam lazım kabak v.s çok kuru beslendim bu ara gerçi çiğ de olsa sebze yiyorum yoğurt da yiyorum ama yine de biraz sebze yemeği falan yemem lazım yarın belki protein yaparım yine ama çarşamba bi sebze yemeği yapıyım getiriyim bariyok be kuzu bz yemeyı sevıyoruz ne kdr yesekde canımız ıstıcek bazıları yemek aklına bıle gelmıyor malesef keske yıyıp almasak en guzelı bu :):)
afıyet olsun kuzum gayet ıyı o lavası demısdın zaten.
bende oglen patlıcan karnıyarık yıdım 1 kasıkda bulgur ve cacık
yok yok ben ydikçe yiyorum yani mecbur kısam lazım sınırlayamıyorumyok be kuzu bz yemeyı sevıyoruz ne kdr yesekde canımız ıstıcek bazıları yemek aklına bıle gelmıyor malesef keske yıyıp almasak en guzelı bu :):)
afıyet olsun kuzum gayet ıyı o lavası demısdın zaten.
bende oglen patlıcan karnıyarık yıdım 1 kasıkda bulgur ve cacık
Yap tabi kuzum gzl olur bende asil karniyarik disarda yemiorun cnmu yagda pisiordn kesn ama bgn ole aldm uzun zman oldu. Senn diyetlere hayranim zaten proteinler falan harika gidiorsun.ovv balım senin menün de çok güzelmiş karnıyarığa da bayılırımm bu ara bi ev yemeği yapmam lazım kabak v.s çok kuru beslendim bu ara gerçi çiğ de olsa sebze yiyorum yoğurt da yiyorum ama yine de biraz sebze yemeği falan yemem lazım yarın belki protein yaparım yine ama çarşamba bi sebze yemeği yapıyım getiriyim bari
Bende yiyorum bide inaann yiyesi gelior dun eve geldm ne yesem aldm bakik kraker yiyorum dengem sasirior yiyince benim malesef en gzli hep dikkat haftada bir yiceksn bence bndan snra hayat sekli yapmamiz lazm bnuyok yok ben ydikçe yiyorum yani mecbur kısam lazım sınırlayamıyorum
Bende yiyorum bide inaann yiyesi gelior dun eve geldm ne yesem aldm bakik kraker yiyorum dengem sasirior yiyince benim malesef en gzli hep dikkat haftada bir yiceksn bence bndan snra hayat sekli yapmamiz lazm bnu
kuzum ben çıkıcam şimdi öpüyorum seni sporları yapıyoruz yarın görşüyoruzzBende yiyorum bide inaann yiyesi gelior dun eve geldm ne yesem aldm bakik kraker yiyorum dengem sasirior yiyince benim malesef en gzli hep dikkat haftada bir yiceksn bence bndan snra hayat sekli yapmamiz lazm bnu
Aynen kuzum hedefime gelim ins ole yapicam bidaha cok alip vermeye ugrasmak istemiyorum.tamKesinlikle katılıyorum kuzum 1 kaç günü de bulmamalı sonra toparlanmak zor oluyo ama hergün gıdım gıdım yemektense haftada 1 gün tam güns erbest diğer günler dikkat en güzeli
Tamam kuzum bende cok optüm yarin gorusuruz aynen sporlari yapioruz ☺☺kuzum ben çıkıcam şimdi öpüyorum seni sporları yapıyoruz yarın görşüyoruzz
Kuzum denizdeyim yüzdüm 8000 adm attım gtmştr heralde :) erik yedm eve gdncede yoğurt yicm adet yine 2 gün geçti bi gelse yarım kilo gitcek inşallah kankacım :))kankam yürürsün ya da sonrasında az ye hafif ye dengele yani battı balık yan gider yapma
Oyyy benim yavrucanım ya kıyamam sana. Sen eğlenmene dinlenmene bak her zaman bu fırsat geçmiyo elimize dimi :)Kuzularım bugün her şeye rağmen tam bi dinlendirici gündü sizden ayrı kaldım özlediiiim benim meleklerim motivelerimm :)) mantıyı eritememiş olsamda diyete yarım yamalaak devm ediyor olsamda pes etmek yok hemen eve gidip soda limon yoğurt limon pul biberimi yapıcaaamtelafi edicem sizler sayenizde hiç pes etmiyorum sizleri çok seviyorumm can dostlarım benim sizleri Allahım iyi ki karşıma çıkarmış 3 aydır benimle olanlar yeni gelenler hepinize çoooook teşekkür ederim benim bu yolda durmadan yılmadan devam etmemi sağlıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?