Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

günaydınnnnnn

ben dun aksam yulaf yıcekdım annem bamya yıyek dedı yapmısdı bıtsın dedı 1 tabak bamya salata bı dılım ekmek
spor 6 dk leslıe 20 squat dun cok agırlık coktu yapamadm ya kalkdm yapım dıe anca bu kdr oldu :):):)

sabah kahvaltım
2 etımek
3 hındı salam
lor peynır
1,5 dılım kasar
salatalık

Kızlar ya siz yemeğinizi hızlı mı yiyosunuz yoksa yavaş mı :)
Ya ben lokmayı ağzımda 3-5 çevirip yutuyorum ama bazen aklıma gelince yavaşla kızımmm diyorum kendime yavaş yiyip çok çiğnemenin faydası malum az yemekle doymuş oluyosun ama nasıl halledicem bu sorunu bilmiyorum. Öyle mıyy mıyy yiyemiyorum ama çok kötü yapıyorum

Mervemm canım iyi ki açtın burayı bizleri bir araya getirdin hepimiz için neşe ve motivasyon kaynağı oldu biz teşekkür ederiz asıl ve biz de seni çook seviyoruz ara ara mutlaka kaçamaklar olur ama hepimiz vazgeçmeden devam edicez ve hepberaber başarıcaz
sen eminim dengelersin mantıyı da hastalanınca da gidecek şişkinlikler yeter ki arada kaçamak olsa da diğer öğünlerde dengeleyelim
Günaydın beybilerr günaydınnnn
Kahvaltım tost ve çay :) çok seviorum ben bu tostu ya hıhıhı

Yaa valla tost ben de çok seviyorum ama doymuyorum sanki bi taneyle çok sevdiğimden sanırım yedikçe yiyesim geliyo

nekadar uzuun bir spor deli yaa şaka yapıyorum hee olsun hareket harekettir her fırsatta hareket etmek lazım hepsi kar balım akşam bamya da güzel olmuş o da hafif sebze yani kahvaltı da süper afiyet olsun cınımm

Valla hiç dikkat etmiyorum yani özel bi çabam yok kanka öyle kafama göre ama zaten tabağa aldığım miktar belli yavaş da yesem onu yiycem hızlı da yani hızla bitirip devamıı almıyorum

Günaydınlaaarrr,

Dün sporum işten eve yürüdüm 40dk, gün içinde 80 squat yapmıştım
Akşam 1 yumurtadan menemen
1 kase yoğurt sonra 1 bardak süt

sabah kahvaltım

yarım tb lavaş 2 lıght üçgen peynir
1o tane siyah kuru üzüm
bol miktarda yeşillik maydonoz v.s
salatalık domates

şimdi de yeşil çay

lokur kanka ya doğru diyosun da ben tabağıma aldığımı da yavaşça yemek istiyorum mesela hızlı yiyince hemen bitiyo doymamış gibi oluyorum o yüzden dert ettim kendime :) ağızda su olana kadar çiğnemek makbul olan ama çenesi ağrır insanın ya alışkanlık olması lazım yaa

Ohhh süpersin her zamanki gibi kankitom maşallah

Oy benim canım kankam sağol iyi ki varsınnn sabah sade türk kahvemi içtim oğluşuma mamasını yedirdim şimcük yicem bişiler yumurta haşladım bebişe ondan kalanı biraz domates lor falan yapayım diyorum :))) adetten dolayı tartıda biraz fazla çıkıyorum ama şuandan itibaren biraz sıkıyorum popişi :))))

Kuzuumm benim sağol iyi ki varsın :))) akşam yemeği yemedim saat 6 gibi yarım tost yedm mecburi denizde olunca şimdi sade kahvemi içtim bebişe mama yedirdim yumurta haşlamştm ondan kalan yumurta lor domates falan yicem karbonhidratı aza indirip sebzeyi çoğaltayım proteini çoğaltayım diyorum ondan ekmek az yicem 1 dilimle yetineyim diyorum sütüm olursa öyle yapmayı planlıyorum bakalım :)

kuzum aynen öle cok spor oldukı anlatamam :):) yattm kalkamıorum dur dedm kalkım snra dedm ben yapamıcam bugun :):)

E esrAhsm bende kuzum hızlı yıyorum asıl yavas yemek de kılo aldırmıor hem daha ıyı doyuyorsun.

Ay kızlar ben geçenlerde demiştim ya hani kv eşime parayı vermedi daha diye. Dün çağırmış eşimi öğle arasında gelsin diye. Ben de düğün konusu filan mı açıldı acaba dedim,eşime gitmişken para konusunu aç sıkışığız de dedim hatta. Gerek kalmamış vermıs parayı kv :) Ay valla üstümden yük kalktı hee

oh ıyı kuzum ne guzel sen hemen kendını stres etme bıdaha hersey duzene gırer kuzum bole zmanlarda oluyor stres ama sende haklısın.

oh ıyı kuzum ne guzel sen hemen kendını stres etme bıdaha hersey duzene gırer kuzum bole zmanlarda oluyor stres ama sende haklısın.
Ya ben de istemem kendimi strese sokmak ama konuştuk burda kuzum biliyosunuz. Emrivaki yapar gibi yaptı,insan gibi deseydi bende para yok siz alıverin diye o zaman yapıcaktık illaki. Ama vermeyebilirdi diye düşündüm ben artık şüpheliyim hep onlara karşı :)

anlıyorum kuzum senı cok da haklısın sonucta sana yapmayana yapmak zorunda da dıılsın. tabı demelerı lazımda herkez o kdr dusuncelı dııl malesef.

anlıyorum kuzum senı cok da haklısın sonucta sana yapmayana yapmak zorunda da dıılsın. tabı demelerı lazımda herkez o kdr dusuncelı dııl malesef.
1 numara düşüncesizlik kuzum yani çok başarılılar bu konuda :) neyse inşallah başka şeylerle çıkmazlar karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…