Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ayy tavuk döner alma boşver. Ev yemeği ya da ızgara köfte filan ye kuzum

bakdım asıl ama 124 kalorı dıyor tabı ınsan emın olamıyor ne bılım kofteyıde bı ara dıyetsyen cok yeme demısdı yaglı ya :) ayy cok zor oluyor dısarınn sebzesıde ıstedgn gıbı olmuyor bakm daha nıler var :)

He bak da yaz buraya seçelim aradan bi tane :)

Eğer seviyosan ciğer olabilir. Ya da et tavuk sote

sen kahve ıc kuzu :):) bzde ısyernde alıskanlık oldu 12,30 olsun aclık baslıyor bende yazcak kdr menu gzl dııl aklmda cıgerler var ama gercekler sebze olmuyorrr :):)
Ayy evet kahve filan içmem lazım yoksa yicem yani :)
Çorba salata ye kuzum en iyisi

buldum kuzu kiremitte tavuk mantarlı yagsız yapıyorlarmıs yanına da ayran aksam dısarı cıkıcam cıkmadan yulaf yıcem burda.

buldum kuzu kiremitte tavuk mantarlı yagsız yapıyorlarmıs yanına da ayran aksam dısarı cıkıcam cıkmadan yulaf yıcem burda.
Ooo güzelmiş kuzu bak yağsız çok iyi. Ben de 1 fincan neskafe yaptım kendime yarı suyla yarı süt karıştırdım azıcık şeker koydum. Yanında da 2-3 tane bisküvicik :)

Ya dışarıda olunca yemeden dönmek çok zor oluyo. İşten çıkmadan yersen tabi iyi olur herhalde kuzu dışarıda yemezsin :) eve geçince yiceksin dimi sonra asl1can

Ooo güzelmiş kuzu bak yağsız çok iyi. Ben de 1 fincan neskafe yaptım kendime yarı suyla yarı süt karıştırdım azıcık şeker koydum. Yanında da 2-3 tane bisküvicik :)

oh afıyet olsun kuzucum sanada aynen yagsız olması ıyı her sefernde dıyorum yagsız dmı :):) herseyı yerken tırsar olduk
Ya dışarıda olunca yemeden dönmek çok zor oluyo. İşten çıkmadan yersen tabi iyi olur herhalde kuzu dışarıda yemezsin :) eve geçince yiceksin dimi sonra asl1can

yok kuzu bu aksam yulafı yıcem dısarda daha yemem eve gecnce gec olcak cnku bulasık makınesı almaya gtcez nısamlımla snra o gelene kdr ben dolascam bıdaha dısarda yersem azıtırım dıe en ıyısı yulaf :):)

Sağ ol kuzum :)
Evet ya insan kaç kere düşünüyo bişey yiceği zaman. Hee geç olcaksa yemezsin tabi,işten çıkmadan doyur karnını o zaman :) alışveriş bitmiyo ya alcam deyince neler neler var

Sağ ol kuzum :)
Evet ya insan kaç kere düşünüyo bişey yiceği zaman. Hee geç olcaksa yemezsin tabi,işten çıkmadan doyur karnını o zaman :) alışveriş bitmiyo ya alcam deyince neler neler var

kartı doldurdum kuzu malesef yatrma zamnını beklıyorum :):) yoksa tatıle gene ıhtıyac var smdılık ılk hedef ev ıcın bulasık makınesını alcam dgerlerını aldılar o bana kaldı :):)

kartı doldurdum kuzu malesef yatrma zamnını beklıyorum :):) yoksa tatıle gene ıhtıyac var smdılık ılk hedef ev ıcın bulasık makınesını alcam dgerlerını aldılar o bana kaldı :):)
Kredi kartları da olmasa bişey alınmıcak zaten kuzuu ya. Bitti sayılır artık boşver az kaldı :)

Kredi kartları da olmasa bişey alınmıcak zaten kuzuu ya. Bitti sayılır artık boşver az kaldı :)

aynen kuzu ya harca harca sankı bedava :):) tatıl ıcın bı kac eksıgım var eksıkler bıtmıyor malesef bavula bı bakdm sıyah sıyah ıcım karardı dedm renklı etek de alm :):)

aynen kuzu ya harca harca sankı bedava :):) tatıl ıcın bı kac eksıgım var eksıkler bıtmıyor malesef bavula bı bakdm sıyah sıyah ıcım karardı dedm renklı etek de alm :):)
Hehehe evet kuzu eksikler bitmez malesef. İnsan almak istiyor ama işte bedavaymış gibi alıyoruz sonra öde öde bitmiyo. Bi yandan ödüyosun bi yandan alıyosun yine borç oluyo :) hayat böyle geçip gidicek işte

ıyykk bi de midem bulanır yaa benokadar çiğneyince hele de yumurtayı falan

Ohhh süpersin her zamanki gibi kankitom maşallah

kuzum süt karbonhidrattan çok olacak diye bir şart yok ki yap 2 yumurtadan omlet yanında bol yeşillik mesela peynir ayran süt yoğurt protein kadar tok tutan bir şey de yok bak protein günlerinde hiç acıkmıyorum ben ve vücut proteini yakmak için daha çok kalori harcağından kilo kaybı da hızlı oluyo hem beslenip hem zayıflamaya en uygunu o aa sebze protein yapıcaksan aynı oranda verdirmez ama yine de bnce sen eski düzen devam et yani hepsinden dengeli

oh iyi bari
kızlaerr gene oglen ve benım yemek derdım basladı ne yıceksınız bugun fıkırlerınızı alı versem :)

ben yazana kadar sen yemişsindir bileee tavuk sote mi afiyet olsun kuzum

Hehehe evet kuzu eksikler bitmez malesef. İnsan almak istiyor ama işte bedavaymış gibi alıyoruz sonra öde öde bitmiyo. Bi yandan ödüyosun bi yandan alıyosun yine borç oluyo :) hayat böyle geçip gidicek işte

ay kuzum aynen ole ya alırken guzelde oderken ole olmuyor :):)

saol kuzum benım sen ne yedın bakım bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…