- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.281
Ulen bi süpürge yapayım dedim salonu mutfağı ve holü süpürbildim anca. Silemedim bile kız mızmızlanmaya başlayınca bıraktımneyse yerdeki tozlar gitti bari azıcık temiz oldu hihihi. Daha 2 oda var süpürülcek. Of silmesi toz alması bütün dairenin.. Yapmıycamm benanaa :)
Kız süpürmeyi bıraktım da buraya da bakim dedim :) kız uyuyodu yapamadım daha erken vakitte napiyim anacım :)heheehheeh kız burda yazmaya vakıt varda supurmeye mı yok kalk spor olsun
Ah aynı ben bende topladm kaçtım anneme burda 3 kşk domatesli makarna 4 kşk yoğurt yedm kahvaltı yapmadm bunları yedim çok berbat karnm ağrıyo annem zorla yedirdiKız süpürmeyi bıraktım da buraya da bakim dedim :) kız uyuyodu yapamadım daha erken vakitte napiyim anacım :)
Oy afiyet olsun cnm boş mideyle olmaz tabi iyi yapmışsın yemekle. Adet olcan ondandır kzum ağrın.Ah aynı ben bende topladm kaçtım anneme burda 3 kşk domatesli makarna 4 kşk yoğurt yedm kahvaltı yapmadm bunları yedim çok berbat karnm ağrıyo annem zorla yedirdi
ay kuzum aynen ole ya alırken guzelde oderken ole olmuyor :):)
saol kuzum benım sen ne yedın bakım bugun.
Ulen bi süpürge yapayım dedim salonu mutfağı ve holü süpürbildim anca. Silemedim bile kız mızmızlanmaya başlayınca bıraktımneyse yerdeki tozlar gitti bari azıcık temiz oldu hihihi. Daha 2 oda var süpürülcek. Of silmesi toz alması bütün dairenin.. Yapmıycamm benanaa :)
Ah aynı ben bende topladm kaçtım anneme burda 3 kşk domatesli makarna 4 kşk yoğurt yedm kahvaltı yapmadm bunları yedim çok berbat karnm ağrıyo annem zorla yedirdi
Kız süpürmeyi bıraktım da buraya da bakim dedim :) kız uyuyodu yapamadım daha erken vakitte napiyim anacım :)
Beeen öğleni daha yemedi çünkü öğle arasından geldiğimde yoğurt tarçın şeftali yer fıstığı karışım yaptım 3 yk yoğurt 1 şeftali tarçın ve 10 adet yer fıstığı karıştırdım yedim öğlen de yani birazdan sabahtan kalan yarım tb lavaş 2 lıght üçgen domates salatalık yeşillik yemeği planlıyorumakşam için bir fikrim yok giderken kabak falan alıyım yemek yapıyım diyorum hem yarın da getiririm işe bakalım planım o kuzum
ay ben de bazen bir gaza gelip başlıyorum salon koridor kedimin odası sonra hoop otursevmiyorum yaa düzemliyimdir çok yani takıntı derecesinde ama temizlik yapmaktan hiç hazetmiyorum kanka
bişey yememişsin ki mervecimkarnın neden ağrıyo ki hasta olucan ondan heralde
Valla kuzum işte 9 gibi hazır olur anca zaten genelde o saatte yiyorum ama 1 de falan yatıyorum o yüzden pek sorun olmuyo bakalım giyim yapıyım da ondan ya dayulaf yoğurt meyve yaparım belkiuyurken mı yapıorsun normalde ayaktayken pek durmaz sanırım. olsun kuzum gun uzun :)
afıyet olsun kuzum serın serın ne guzel olmus. kahvaltılık her ogun yenır gercekden evet aksama sebze ye ama hemen bugun yapıp yemek bıraz gec olabılır tabı el hızını bılemıorum :):)
bu ara yemek yapamadım pek ondan böyle kahvaltı oldu ama bu cumartesi izinliyim haftasonu biraz bişeyler hazırlıycam gerçi canım hiç normal ymek de istemiyo da işteuyurken mı yapıorsun normalde ayaktayken pek durmaz sanırım. olsun kuzum gun uzun :)
afıyet olsun kuzum serın serın ne guzel olmus. kahvaltılık her ogun yenır gercekden evet aksama sebze ye ama hemen bugun yapıp yemek bıraz gec olabılır tabı el hızını bılemıorum :):)
Canım adetim zaten dün akşam geldi ondan herhalde çok şişim çok yemiş gibiyim :)Oy afiyet olsun cnm boş mideyle olmaz tabi iyi yapmışsın yemekle. Adet olcan ondandır kzum ağrın.
Kuzum adetim dün akşam geldi ilk 2 3 gün çok ağrıyor yaBeeen öğleni daha yemedi çünkü öğle arasından geldiğimde yoğurt tarçın şeftali yer fıstığı karışım yaptım 3 yk yoğurt 1 şeftali tarçın ve 10 adet yer fıstığı karıştırdım yedim öğlen de yani birazdan sabahtan kalan yarım tb lavaş 2 lıght üçgen domates salatalık yeşillik yemeği planlıyorumakşam için bir fikrim yok giderken kabak falan alıyım yemek yapıyım diyorum hem yarın da getiririm işe bakalım planım o kuzum
ay ben de bazen bir gaza gelip başlıyorum salon koridor kedimin odası sonra hoop otursevmiyorum yaa düzemliyimdir çok yani takıntı derecesinde ama temizlik yapmaktan hiç hazetmiyorum kanka
bişey yememişsin ki mervecimkarnın neden ağrıyo ki hasta olucan ondan heralde
Kuzum adetim dün akşam geldi ilk 2 3 gün çok ağrıyor yayemiş gibiyim karnım çok şiş çok kötüyüm
Valla kuzum işte 9 gibi hazır olur anca zaten genelde o saatte yiyorum ama 1 de falan yatıyorum o yüzden pek sorun olmuyo bakalım giyim yapıyım da ondan ya dayulaf yoğurt meyve yaparım belki
bu ara yemek yapamadım pek ondan böyle kahvaltı oldu ama bu cumartesi izinliyim haftasonu biraz bişeyler hazırlıycam gerçi canım hiç normal ymek de istemiyo da işte
Canım adetim zaten dün akşam geldi ondan herhalde çok şişim çok yemiş gibiyim :)
yulaf meyve mantıklı kuzum ben de şimdi bir paket altınbaşak yedim şu tatsız dediklerimizden ki ben onları severim de yine d ekalorili diye pek yemem bugün yiyesim geldi akşama snaırım yoğurt falan yiycembende bugun yulaf meyve dusunuyordum kı hala markete gıdemedm yogurtla yulafm var olmadı el arabasndan bı meyve alıyım surda kazıkcı meyvecılerden :):) aksam dısarı cıkcaz da yıyıp gıdıyım dıorum.
yok be kuzum ınsann canı ıstemıyor gercekden bu sıcaklarda yemek bende arada peynır 1 dılım ekmekle kahvaltılık yapım asıl ne bılım ılla sebze et dıe dıe dıyetsyen ole kaldım bende :)
kuzu beyınde sen her yedgını takdıgın ıcın ole algılıyorsun stres yapma 3 kasık makarna yedın diye.
kız o da mı kalorı hıc de guzelde dııl ben onu hıc sevmem zorla yerım :):) bende smdı bankadan geldm aklma etımegm var ya 2ondan bıde hındı salammla kasarmdan yıyım dıorum bıde yogurt meyve almaya cıkamıcam ya kahvaltı olsn.yulaf meyve mantıklı kuzum ben de şimdi bir paket altınbaşak yedim şu tatsız dediklerimizden ki ben onları severim de yine d ekalorili diye pek yemem bugün yiyesim geldi akşama snaırım yoğurt falan yiycem
Kuzum 1 haftaya normale dönersin merak etme. Ne yersen ye hep şişmiş hissediceksin :)Canım adetim zaten dün akşam geldi ondan herhalde çok şişim çok yemiş gibiyim :)
Ya kanka vakit olsa yaparım pek sevmesem de :) ama benim zor oluyo gerçekten. Yemeğe mi temizliğe mi yetişeyim anacım robot muyum ben. Anlatılmaz yaşanır yani :)ay ben de bazen bir gaza gelip başlıyorum salon koridor kedimin odası sonra hoop otursevmiyorum yaa düzemliyimdir çok yani takıntı derecesinde ama temizlik yapmaktan hiç hazetmiyorum kanka
kız o da mı kalorı hıc de guzelde dııl ben onu hıc sevmem zorla yerım :):) bende smdı bankadan geldm aklma etımegm var ya 2ondan bıde hındı salammla kasarmdan yıyım dıorum bıde yogurt meyve almaya cıkamıcam ya kahvaltı olsn.
cok ınce 1 dılımdı kuzu ac bıtırde almısdım.olur kuzu tabii gayet güzel düşünmüşsün bence kaşarı az ye ama çok yağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?