Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Afiyet olsun kankam bittiyse sorun yok bence erken saatte günü kapamışsın işte toplamda da bişey yok yani ben de altınbaşak yedin o sunta dediklerimizden bi paet bugün artık ben de akşama yoğurt yerim anca yani normal sabah akşam öğün haricinde şeftali yoğurt yer fıstığı karışımı yedim arada sonra da öğleden sonra altınbaşak yedim sunta artık yemem bişey bugün bugün bende de var o bişeyler yee isteği ama sonlandırıyorum şuan itibariyle yok öyle bi istek çoook tokummm kış kışşş

Kuzu yapmadımda buaralar sebze hiç yiyemiyorum ondan sanırım bu kadar taktm ama iyiyim ya sorun yok annemn komşusu geldi çok zayıflamşsn dedi bi moralim düzeldi :)

Kuzu yapmadımda buaralar sebze hiç yiyemiyorum ondan sanırım bu kadar taktm ama iyiyim ya sorun yok annemn komşusu geldi çok zayıflamşsn dedi bi moralim düzeldi :)
Bana da biri sirkette zayfladn cok dio tesekkur ederm diorm abi nie ettn ki iltifat olarak kabul efiorum diorum ☺☺ sen verdn kuzu stres yapma yeter

Ay bana da diyorlar kilo verdin diye ama zaten ben hamile kalmadan önce 64-65 kiloydum. Doğumdan sonrakiyle kıyaslarlarsa verdim tabi ama öncesiyle kıyaslayınca fazlam bile var :)
Asıl kilo vermek bundan sonra olması lazım.
Kanka ne güzel işte en azından doğum lohusalık kiloları gitti bundan sonra da daha fit olmak için verirsin 60 olsan da harika zaten boyun 1.66 yani ki verirsin bence bak bunları da biz verdik kalanları da veririz evelallah

Selam kizlar arkadasim geldi il disindan o yüzden pek giremedim ama takip ettim. Dün ve bugün dikkat etmedim pek götürdüm hamur işlerini ama çok da abartmadim dengelemeye calistim. Bugün tartildigimda 100gr vermisim bile bugün menümü yazmayayim yaridan itibaren rapor veririm
Dünden beri moralim cok bozuk yillik izinler kaldirildi kizim daha küçük ve kimsede durmuyor bende bile durmuyor çoğu zaman bu sekilde işe baslayamam ki bir de gurbetteyim hic tanidik yok bakici daha bulmadik arastirmaya bile baslamadik nasil guvenip kizimi emanet edecem dokunsalar ağlayacam o dereceyim yani Allah büyük bakalim zaman ne gösterecek

Ay bana da diyorlar kilo verdin diye ama zaten ben hamile kalmadan önce 64-65 kiloydum. Doğumdan sonrakiyle kıyaslarlarsa verdim tabi ama öncesiyle kıyaslayınca fazlam bile var :)
Kuzum boyuna göre 60 çok ideal ya sana tığ gibi olursun manken manken zaten uzunsun şuandada acaip zayıf duruyosundur:)

Kuzu sen baya baya 8 kilo verdn yaaa helal sana :)

Kızlar 2-3 gundur dikkat edemedim 59.0dan 59.5 oldum ama tekrardan dikkat etmeye basliycam bu hafta sonu 58.9u görmek hedefim.
Bu gün kahvaltı: 2-3 yemek kaşığı bulgur yemeği 2-3 kaşık yoğurt
Akşam yemeğiatates kızartması yedim
Bulgur yemeği 2-3 kaşık
2-3 tane susamli cubuk
Ve bu 2-3 gundur çayı şekerli içtim
Yeniden yeşil çay a basliycam yarın gunde2-3 bardak
Yumurta yemeye basliycam

Kanka ne güzel işte en azından doğum lohusalık kiloları gitti bundan sonra da daha fit olmak için verirsin 60 olsan da harika zaten boyun 1.66 yani ki verirsin bence bak bunları da biz verdik kalanları da veririz evelallah
aynen kanka çok şükür verdim de kurtuldum iğrenç bi görüntüm vardı yani tombalak suratımla. İnşallah kalan 7-8 kiloyu da vericem

Kuzum boyuna göre 60 çok ideal ya sana tığ gibi olursun manken manken zaten uzunsun şuandada acaip zayıf duruyosundur:)
Kuzum yok ya zayıf durmuyorum ama uzun zaman görmeyenler filan kilo verdiğimi fark ediyo seviniyorum doğal olarak :) 60 bi olsam biraz daha vericem ama biraz zor veriyorum bu aralar abarttım sanki
Kuzu sen baya baya 8 kilo verdn yaaa helal sana :)
sen de 10 kilo verdin nerdeyse yavrucanımm :)

canım benim hoşgeldin tekrardan. Afiyet olsun kaldığın yerden devam tabi ki pes etmek yok. Bu izin muhabbeti çok kötü olmuş ya kıyamam bebişine de sana da. Allah büyük bi yol çıkarır elbet karşınıza üzülme nolur. Seni anlayabiliyorum benim bebek de 9,5 aylık filan. Eylülde başlayınca artık 9-10 ay birileri bakmak zorunda kalıcak
Ağlama üzülme bak bakıcıları araştırmaya başla etraftan sor soruştur

ben de nişan dönemi biraz kaçırdıgım için tartıya çıkmaya korkuyorum bu ara neyse toparlıcaz bi şekilde :)
hoşgeldin kız nerelerdesin bakalım bi nişan muhabbetidir yok oldun ortalıktan. Tartıdan korkma,tartıl ki hemen önlem alabilesin kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…