- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.301
Kızlar ben 4 gibi acıktım ve yine tost yedim ta ta ta taaammyanına da ev yoğurdundan ayran..yalnız tostlar dilim hesabı değildi valla bildiğiniz gömdüm heheheh. Bugün niyeyse hep bi yeme isteği var.
ya evde az yemek var eşime ayırdım. Başka bişey yapmaya üşendim valla yemeklik pek kalmadı evde hiç sebze yok mesela. Ee geçen piknikte tavukla köfte yemiştik onu da istemiyozkaldık böyle dımdızlak. Neyse ben daha da yemem zaten artık bitti su içeyim bari.
amaan onlar incecik bişey olmaz kuzum afiyet olsunncok ınce 1 dılımdı kuzu ac bıtırde almısdım.
Evet kuzum İnşallah :)))anladım kuzum olsun olmuşsun ya rahatlarsın bir iki güne
Kuzu yapmadımda buaralar sebze hiç yiyemiyorum ondan sanırım bu kadar taktm ama iyiyim ya sorun yok annemn komşusu geldi çok zayıflamşsn dedi bi moralim düzeldi :)bende bugun yulaf meyve dusunuyordum kı hala markete gıdemedm yogurtla yulafm var olmadı el arabasndan bı meyve alıyım surda kazıkcı meyvecılerden :):) aksam dısarı cıkcaz da yıyıp gıdıyım dıorum.
yok be kuzum ınsann canı ıstemıyor gercekden bu sıcaklarda yemek bende arada peynır 1 dılım ekmekle kahvaltılık yapım asıl ne bılım ılla sebze et dıe dıe dıyetsyen ole kaldım bende :)
kuzu beyınde sen her yedgını takdıgın ıcın ole algılıyorsun stres yapma 3 kasık makarna yedın diye.
Evet kuzum ya sorma salata yesem şiş hissetcem o durumdayım :))) sen de tostları yemişsin oh mis :)))))Kuzum 1 haftaya normale dönersin merak etme. Ne yersen ye hep şişmiş hissediceksin :)
Saol kuzum benim tdsekkur ederm bende gunu kapadim insallah kacamaksiz nisamlim domdurma die tutturmazsa☺☺amaan onlar incecik bişey olmaz kuzum afiyet olsunn
Bana da biri sirkette zayfladn cok dio tesekkur ederm diorm abi nie ettn ki iltifat olarak kabul efiorum diorum ☺☺ sen verdn kuzu stres yapma yeterKuzu yapmadımda buaralar sebze hiç yiyemiyorum ondan sanırım bu kadar taktm ama iyiyim ya sorun yok annemn komşusu geldi çok zayıflamşsn dedi bi moralim düzeldi :)
Kanka ne güzel işte en azından doğum lohusalık kiloları gitti bundan sonra da daha fit olmak için verirsin 60 olsan da harika zaten boyun 1.66 yani ki verirsin bence bak bunları da biz verdik kalanları da veririz evelallahAy bana da diyorlar kilo verdin diye ama zaten ben hamile kalmadan önce 64-65 kiloydum. Doğumdan sonrakiyle kıyaslarlarsa verdim tabi ama öncesiyle kıyaslayınca fazlam bile var :)
Asıl kilo vermek bundan sonra olması lazım.
Kuzum benim valla sende verdin helal bize :)))Bana da biri sirkette zayfladn cok dio tesekkur ederm diorm abi nie ettn ki iltifat olarak kabul efiorum diorum ☺☺ sen verdn kuzu stres yapma yeter
Kuzum boyuna göre 60 çok ideal ya sana tığ gibi olursun manken manken zaten uzunsun şuandada acaip zayıf duruyosundur:)Ay bana da diyorlar kilo verdin diye ama zaten ben hamile kalmadan önce 64-65 kiloydum. Doğumdan sonrakiyle kıyaslarlarsa verdim tabi ama öncesiyle kıyaslayınca fazlam bile var :)
Kuzu sen baya baya 8 kilo verdn yaaa helal sana :)Ay bana da diyorlar kilo verdin diye ama zaten ben hamile kalmadan önce 64-65 kiloydum. Doğumdan sonrakiyle kıyaslarlarsa verdim tabi ama öncesiyle kıyaslayınca fazlam bile var :)
kuzularım napıyosunuz ya sizi özledim ablamın nişanı dolasıyla giremem çok sükür bitti yahu
ben de nişan dönemi biraz kaçırdıgım için tartıya çıkmaya korkuyorum bu ara neyse toparlıcaz bi şekilde :)2ileri 1 geri 500 gram verip geri 200 gram alma gibi olaylar yaşıyorum ben bu ara mesela
aynen kanka çok şükür verdim de kurtuldum iğrenç bi görüntüm vardı yani tombalak suratımla. İnşallah kalan 7-8 kiloyu da vericemKanka ne güzel işte en azından doğum lohusalık kiloları gitti bundan sonra da daha fit olmak için verirsin 60 olsan da harika zaten boyun 1.66 yani ki verirsin bence bak bunları da biz verdik kalanları da veririz evelallah
Kuzum yok ya zayıf durmuyorum ama uzun zaman görmeyenler filan kilo verdiğimi fark ediyo seviniyorum doğal olarak :) 60 bi olsam biraz daha vericem ama biraz zor veriyorum bu aralar abarttım sankiKuzum boyuna göre 60 çok ideal ya sana tığ gibi olursun manken manken zaten uzunsun şuandada acaip zayıf duruyosundur:)
sen de 10 kilo verdin nerdeyse yavrucanımm :)Kuzu sen baya baya 8 kilo verdn yaaa helal sana :)
canım benim hoşgeldin tekrardan. Afiyet olsun kaldığın yerden devam tabi ki pes etmek yok. Bu izin muhabbeti çok kötü olmuş ya kıyamam bebişine de sana da. Allah büyük bi yol çıkarır elbet karşınıza üzülme nolur. Seni anlayabiliyorum benim bebek de 9,5 aylık filan. Eylülde başlayınca artık 9-10 ay birileri bakmak zorunda kalıcakSelam kizlar arkadasim geldi il disindan o yüzden pek giremedim ama takip ettim. Dün ve bugün dikkat etmedim pek götürdüm hamur işleriniama çok da abartmadim dengelemeye calistim. Bugün tartildigimda 100gr vermisim bile bugün menümü yazmayayim yaridan itibaren rapor veririm
Dünden beri moralim cok bozukyillik izinler kaldirildi kizim daha küçük ve kimsede durmuyor bende bile durmuyor çoğu zaman bu sekilde işe baslayamam ki bir de gurbetteyim hic tanidik yok bakici daha bulmadik arastirmaya bile baslamadik nasil guvenip kizimi emanet edecem dokunsalar ağlayacam o dereceyim yani Allah büyük bakalim zaman ne gösterecek
hoşgeldin kız nerelerdesin bakalım bi nişan muhabbetidir yok oldun ortalıktan. Tartıdan korkma,tartıl ki hemen önlem alabilesin kuzucumben de nişan dönemi biraz kaçırdıgım için tartıya çıkmaya korkuyorum bu ara neyse toparlıcaz bi şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?