- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.321
Canim hosgeldin afiyet sifa olsun yediklerin.Selam kizlar arkadasim geldi il disindan o yüzden pek giremedim ama takip ettim. Dün ve bugün dikkat etmedim pek götürdüm hamur işleriniama çok da abartmadim dengelemeye calistim. Bugün tartildigimda 100gr vermisim bile bugün menümü yazmayayim yaridan itibaren rapor veririm
Dünden beri moralim cok bozukyillik izinler kaldirildi kizim daha küçük ve kimsede durmuyor bende bile durmuyor çoğu zaman bu sekilde işe baslayamam ki bir de gurbetteyim hic tanidik yok bakici daha bulmadik arastirmaya bile baslamadik nasil guvenip kizimi emanet edecem dokunsalar ağlayacam o dereceyim yani Allah büyük bakalim zaman ne gösterecek
canım benim hoşgeldin tekrardan. Afiyet olsun kaldığın yerden devam tabi ki pes etmek yok. Bu izin muhabbeti çok kötü olmuş ya kıyamam bebişine de sana da. Allah büyük bi yol çıkarır elbet karşınıza üzülme nolur. Seni anlayabiliyorum benim bebek de 9,5 aylık filan. Eylülde başlayınca artık 9-10 ay birileri bakmak zorunda kalıcak
Ağlama üzülme bak bakıcıları araştırmaya başla etraftan sor soruştur
hoşgeldin kız nerelerdesin bakalım bi nişan muhabbetidir yok oldun ortalıktan. Tartıdan korkma,tartıl ki hemen önlem alabilesin kuzucum
Canim hosgeldin afiyet sifa olsun yediklerin.
Izin olayi gercekden kotu olmus ailen uzakdami yada esininki bri gelse birini bulana kdar sana yardimci olsa soncta tanimadgn birine de hemen birakamazsinki. Allah yardimcin olsun cnm
günaydınnnnnn
ah ah dün neler yedım gıne benım dugun yaklasdıkca benı yeme aldı resmen
nısanlım ısrar eden oldu normalde sevmem ama tadna bakdm hosuma gıdınce yedm
ceyrek kokarec
5 mıdye dolma
sabah kahvltım
dun cok yıyınce ekmek yemıcem bakalım nasıl geccek
lor peynı
1 yumurta
salatalık
smdıde yogurt yıcem
kuzucum tartıldım en son 71.5tum nişandan önce bugün 70 gördüm ben şok ben iptal yedim de nasıl olduysa metabolizmayı şaşırtmak lazım demek ki aradacanım benim hoşgeldin tekrardan. Afiyet olsun kaldığın yerden devam tabi ki pes etmek yok. Bu izin muhabbeti çok kötü olmuş ya kıyamam bebişine de sana da. Allah büyük bi yol çıkarır elbet karşınıza üzülme nolur. Seni anlayabiliyorum benim bebek de 9,5 aylık filan. Eylülde başlayınca artık 9-10 ay birileri bakmak zorunda kalıcak
Ağlama üzülme bak bakıcıları araştırmaya başla etraftan sor soruştur
hoşgeldin kız nerelerdesin bakalım bi nişan muhabbetidir yok oldun ortalıktan. Tartıdan korkma,tartıl ki hemen önlem alabilesin kuzucum
Oh oh ne güzel vermişsin bak :) ya koşturma filan olunca veriliyo sen yesen de yani. İnşallah aynen devam edersinkuzucum tartıldım en son 71.5tum nişandan önce bugün 70 gördüm ben şok ben iptal yedim de nasıl olduysa metabolizmayı şaşırtmak lazım demek ki arada
8 kilo oldu kuzum ya çok mutluyum devam inşallah ama spor yapamadım bu ara tabi çok yoğundum bakalım nasıl toparlıcazOh oh ne güzel vermişsin bak :) ya koşturma filan olunca veriliyo sen yesen de yani. İnşallah aynen devam edersin
Ben de spor yapmıyorum kuzum hiç ama dikkat edince gidiyo elbette. Hadi bakalım tekrar bizimle burda olursun :)8 kilo oldu kuzum ya çok mutluyum devam inşallah ama spor yapamadım bu ara tabi çok yoğundum bakalım nasıl toparlıcaz
Evet canim hepsi uzaktalar. Ben karadenizdeyim onlar akdenizdesagol canim benim.
Günaydınnnnlarrrr
Kahvaltım menemen,2 dl ekmek,peynir zeytin ve çay.
Dün akşam bişey yememiştim ben ne güzel ama 9dan sonra kek yaptım 1 büyük kare dilim yedim
Ya ben nedense yine tuhaf hallerdeyim,ilk başlardaki istek kalmadı sanki nolduysa böyle. Nasıl olcak bilmiyorum ühüüühüüü
ooo aslıtoşa bak seeenamaan yedin gitti kuzum afiyet olsun boşver ama bence de bugün ekmek yememk mantıklı midye dolmalar 2-3 dilim ekmek yapar kokoreç de bi okadar yapsa
Selam kizlar arkadasim geldi il disindan o yüzden pek giremedim ama takip ettim. Dün ve bugün dikkat etmedim pek götürdüm hamur işleriniama çok da abartmadim dengelemeye calistim. Bugün tartildigimda 100gr vermisim bile bugün menümü yazmayayim yaridan itibaren rapor veririm
Dünden beri moralim cok bozukyillik izinler kaldirildi kizim daha küçük ve kimsede durmuyor bende bile durmuyor çoğu zaman bu sekilde işe baslayamam ki bir de gurbetteyim hic tanidik yok bakici daha bulmadik arastirmaya bile baslamadik nasil guvenip kizimi emanet edecem dokunsalar ağlayacam o dereceyim yani Allah büyük bakalim zaman ne gösterecek
kuzum sen mümkün olduğunca kararınde sebze protein ye ekmek falan yeme bence acıktıkça yoğurt ye şu iki günü ekmeksiz atlat bence dengelenir ekmeksiz de inan yaşanıyor o minnak etimek mi tutucak seni asıl tutan yumurta lor zatencanım benım ınsallah hersey ıyı olcak stres yapma ınsallah su durumlar bıterde.
gunaydnn kuzum senı bı an lokur sandım :):)
yavru yemek yemedıgınden baska bıseye saldırıorsun bence keske meyve falan yeseydn aksamda.
ah kuzum normalde yemem nısanlımda dun ısrarı tuttu kahvaltıyı ekmeksız yaptım tok tuttu ama harbı bu oglen de ızgara aksamda ole bısey yesem harıka olur proteın olsun senn dedıgın gıbı yarında ole yapım kendıme gelmem lazm bıde adet olcam dıe mı cok sısım ya
Hosbulduk canim. Hamileligimde bile izin kullanmadim dogum sonrasinda kullanirim diye. Bu durum ne kadar böyle sürecek o da belli degil umarim cok sürmez yoksa boşu boşuna iznim yanacakbakici olsa bile kizim durmaz ki ne zaman emecegi belli olmuyor. Uyandiktan hemen sonra emmek istiyor uyuyana kadar aralarda emiyor uyumadan yine mutlaka emecek yoksa uyumuyor pazartesi raporum bitiyor tekrar almaya calisacam insallah alabilirim. Bu durumlarda bir an önce geçer
Günaydınnnnlarrrr
Kahvaltım menemen,2 dl ekmek,peynir zeytin ve çay.
Dün akşam bişey yememiştim ben ne güzel ama 9dan sonra kek yaptım 1 büyük kare dilim yedim
Ya ben nedense yine tuhaf hallerdeyim,ilk başlardaki istek kalmadı sanki nolduysa böyle. Nasıl olcak bilmiyorum ühüüühüüü
Ahh ahh herkes birşeylerden şikayetçine olucak sonumuz acaba yahu
asl1can kuzumm canım sıkıldı kek yapayım dedim hava çok kötüydü içim daraldı. Kek dışında kaçamağım olmadı ama o da iyi yani
Akşam ne yemek yapıcam bi fikrim yok ama bakalım ekmek yememeyi düşünüyorum becerebilirsem
Ah lokurum benim ya iyi ki varsın. Millet neler başarıyo ya. Dediğin gibi bilinçaltı meselesi bu,herkes kilo verdin dedikçe rahatladı galiba hınzır. Tekrar kendine getirmem lazım onu :) kahvaltım doyurucuydu, acıkır gibi olursam meyve yoğurt yaparım madem. Şuan cnm hiçbir şey istemiyo tabi ama dur bakalım gün içinde neler olcak :)kankaaaaam hu huuuu sakiiiin ooolll
o inan bende de oluyo bayramdna sonra çok zorlandım geçen hafta ama inadına protein günü falan ceza verdim kendimebak bu hafta herşey yoluna girdi insan biraz verince çok da vahim bi görüntü kalmayınca amaan oldu işte zaten böyle de iyiyim falan diyo yani bilinçaltıdan diyo bunları daha vermem lazım diyo ağzı ama bilinçaltı aman iyiyim dediğinden hemen atıştırmaya yöneliyoruz ya da nolucak ki verdim zaten diye yemeye ama onunla savaşmak lazım sen şuan memnun musun bu halinden? bi sor kendine bi aynada çıplak bak kendine eğer ve yersen 2-3 ay öncesine döneceğini düşün ama dikkat edersen bi bukadar daha gidecek sonra o keki de dengelersin sabahtan çikolata da yersin 2-3 ay nedir ki bak ben 7 aydır uğraşıyorum sen şimdi bi yeşil çay yap bir tükr kahvesi höpürdet öğlen yeme sabahın güzel olmuş acıkırsan bi yumurta haşla o an doymamış gibi olsan da atıştırmanı engelliyo kesinlikle arada oluyo ama geçicek bu ruh hali
kuzum sen mümkün olduğunca kararınde sebze protein ye ekmek falan yeme bence acıktıkça yoğurt ye şu iki günü ekmeksiz atlat bence dengelenir ekmeksiz de inan yaşanıyor o minnak etimek mi tutucak seni asıl tutan yumurta lor zaten
Allah yardımcınız olsun canım evet abimler de pazartesi tatile gidecekleri yiğenim bi hevsle valizini hazırlamış çook mutluydu izinler iptal olunca yazık nasıl üzülmüş çoküzüldüm ben de allah şu melketin yüzüne baksın herkes mutlu huzurlu olsun çocuklara yazık yani bütün kış annesiyle babasıyla tatili bekledi allah sağlık sıhhat versin tabii beterinden korusun ama insanın içi acıyo
Ya ekmeksiz de doyuluyo da alışkanlık edinmişiz biz. Gerçi önceki zamanlara göre gayet iyiyiz. Eşim de ekmeği azalttı biraz 3 kilo vermiş. Ah diyorum bi de gece yemelerini bıraksan filinta gibi olcaksınyeme kuzum bende kacamaak yaptm sabah ekmeksız kahvaltı yaptm ınsallah bugunu bole bıtırırsem super olcak bugunde bura kotu ya ınsann ıcı daralıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?