Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kankam ayynen öyle herkes zayıfladın diye bizim totolar hemen havaya giriyo sakınn sakın oyuna gelme kuzum daha yolumuz var ben valla aynada bi kendime bakıyorum onu dize getirmek için diyorum bu mu olmuş göbeğimi sıkıyorum kollarımı bi sallıyorum falan yetiyo zatengerçeklerle yüzleşicez ki başarıya ulaşalım

burada yağıyo şuan ama güzel yaa bi srinlik yağmur kokusu oldu iyi oldu

aminn akuzum aminn iyi insanları vatanımzıı korusun Allah

yani 2 gün yemesen yeter bence karbonhidrat bugün ve yarın yoğurt yumurta sebze meyve yersin olur biteeer

ne guzel kılo vermıs olsun onuda bırakır elbet kuzum. benımkıde benle basladı nerdeyse 12 kılo verdı.
ekmek evet alıskanlık ben sankı onsuz yıyemıorum hele sebze bıde sevmessem onu hıc gıtmıor ya yogurtla yutuyorum anca.
bzmde sankı bugun bura kapalı gıbıydı ama dısarıda cıkmadm asıl bırazda serınlesn yandık kac gundur :):)

ah kuzum dun bende ılk defa bıkını denedm tabı altını gıymeyı pek tercıh etmeyıp sort buldum bıde ustune bıkını anca ıdare ettı nısanlıma dıorum bıkını alsam mı daha var dıyo aaa dedm daha ne var bana sısko mu dedın sen :):) ah kuzum bende su gobek ama spr dedıgın gıbı senn masallahn var.
aminn akuzum aminn iyi insanları vatanımzıı korusun Allah

yani 2 gün yemesen yeter bence karbonhidrat bugün ve yarın yoğurt yumurta sebze meyve yersin olur biteeer

öle yapıcam kuzum aynen sabah dedm 2 yumurta yıyım bırını catlattık :):) ama basarıcam aksamda ıyı spor yapcam bugun ole kıc büyütmek yok tatıle belı acık elbıselerımı nasıl gıyerm sonra :):)
Kızlaaar kahvaltım bir domates 2 kaşık lor 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 çay bardağı süt 4 adet zeytin baya acıkmışım ya :)))

afiyet olsun kuzum

Tabii yaa ne kaldı şurda tatile 3 haftada epey sıkılaip verebiliriz kuzu sadece göbek videoları var aslınd ave baya zorluyo 10dk falan ama çok etkili aslında göbekse sorunun sadece onlara yönelsen

Sağol bitaneeem :))

Afiyet olsun mervecim çok güzel kahvaltın
Sağol lokurummm 4 günlük bi diyet buldum 4 kilo diyor hem kolay hem sağlıklı geldi bana sabah 2 yumurta 2 dilim peynir yeşillik domates salatalık yeşil çay öğle bir kase çorba bi kase yoğurt salata arada bir elma akşam bir kase çorba bir kase yoğurt bir kase salata denesemmi diyorum bilemedim

Tabii yaa ne kaldı şurda tatile 3 haftada epey sıkılaip verebiliriz kuzu sadece göbek videoları var aslınd ave baya zorluyo 10dk falan ama çok etkili aslında göbekse sorunun sadece onlara yönelsen

gobek sorunum asıl heryer sorunda o daha moralımı bozuyor ne bılım pekde gobek hareketıde beceremıyorum zor oluyorlar epey.

kuzum bu dıyetı teyzeme dıyetsyenıde verıordu ama 4 gunde o kdr kılo verıdırrı mı bılmem onnda corba dıyetı olurdu tabı kahvaltıda ekmegı olurdu.

Yani karbonhidrat yok anladığım kadarıyla çorba ne çorbası ki sebze mi olucak? bir de yani sen epeydir zaten diyette olduğundan ve fazlan da çok olmadığından 4 sanmam mervecim yani o tarz diyetler fazlası çok olan insanlarda öyle 4 kilo falan verdiriyo ya da diyete yeni başladığımızda...ama bence şu adet dönemini sağlıklı kaçamaksız geçirrisen baya etkisi olur yani bence karbonhidrat ağırlıklı yeme o diyet gibi yap ama 4 kilo bekleme sonra üzülebilirsin

gobek sorunum asıl heryer sorunda o daha moralımı bozuyor ne bılım pekde gobek hareketıde beceremıyorum zor oluyorlar epey.

evet ama işte çünkü ordaki kasların zayıf yani zorlamadan da sadece yemeyerek bizim artık şu amada kalanların gitmesi biraz zor çünkü kilodan ziyade sarma ve son yağlar kaldı onları rahatsız etmeksek gitmeleri zor yanıcak yaparken ki gitsin ama karın bölgesi çok çabuk şekle giriyo yani 1 hafta düzenli yapsan bile çoke tki görürsün ki ben de özellikle karın çalışmıyorum ama en çok zorlayan onlar nefesim kesiliyo resmen

Kuzum.keske gtse bi kac vudeom var aksam yapiyim o zman biraz leslie pesnden karin yaparim o zman cok haklisin sporsuz gtmicek duzlesme olmucak benim belimde kalin.

Oglen menume geliyim
Ayse fasulye
Cacik

kuzum bu dıyetı teyzeme dıyetsyenıde verıordu ama 4 gunde o kdr kılo verıdırrı mı bılmem onnda corba dıyetı olurdu tabı kahvaltıda ekmegı olurdu.
Ekmek bende yerim sabah aralarda soda diyor sade bide sabah ılık limonlu su diyor bence mantıklı ama denemek lazm tabi

Kuzum 4 kilo değil 1 kilo bile olsa yeter bence çorba hiç farketmez yazıyor her türlü çorba olur diyor soda gün içinde ve sabahları ılık limonlu su içiyosun spor yok bide çok düşük kalorili olduğu için halsiz bırakabilir diye yok demişler bol bol su diyor bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…