- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.361
yani tabii ki ben de böyle şunu yapsan bunu yapsan diyorum ama aynı sıkıntıları çektiğim için senin de mutlu olmanı istediğimden diyorum yani canını yakmayan ağrıtmayan terletmeyen spor fayda etmiyo o karın titremeli ki erisin işte napalım büyüttük büyüttük şimdi uğraşKuzum.keske gtse bi kac vudeom var aksam yapiyim o zman biraz leslie pesnden karin yaparim o zman cok haklisin sporsuz gtmicek duzlesme olmucak benim belimde kalin.
Oglen menume geliyim
Ayse fasulye
Cacik
yani sen zaten sağlıklı beslensen kaçamak yapmasan veriyodun haftada 1Kuzum 4 kilo değil 1 kilo bile olsa yeter bence çorba hiç farketmez yazıyor her türlü çorba olur diyor soda gün içinde ve sabahları ılık limonlu su içiyosun spor yok bide çok düşük kalorili olduğu için halsiz bırakabilir diye yok demişler bol bol su diyor bi de
Ekmek bende yerim sabah aralarda soda diyor sade bide sabah ılık limonlu su diyor bence mantıklı ama denemek lazm tabi
1,5 olsun ama o kıloluydu cnm bıde sey var mesela anans da daha ıyı verıordu ama bunye meselesı o bende mesela aksam corba salata dusunuyorum yogurt bıde zaten sen kacamaksız devam etverırsn hıc bole sok dıyetlere bakma.Kuzum ne kadar verdiriyordu mesela
yani tabii ki ben de böyle şunu yapsan bunu yapsan diyorum ama aynı sıkıntıları çektiğim için senin de mutlu olmanı istediğimden diyorum yani canını yakmayan ağrıtmayan terletmeyen spor fayda etmiyo o karın titremeli ki erisin işte napalım büyüttük büyüttük şimdi uğraş
Kuzu veriyordum ama durdu sanki harekete geçsin diye yapayım diyorum şimcükten itibaren başlayım hemen çorba yapmalıyım :)))yani sen zaten sağlıklı beslensen kaçamak yapmasan veriyodun haftada 1
Kuzu öyle tabi tam şok değil ya sabah ekmek yerim her gün farklı çorba yaparım bol domates salatalık yerim ananası da bundan sonra bi deneyim bakim :)dene kzuum bı zararı olmaz ama lokurunda dedıgı gıbı 4 kılo verılmez onlara ınanma benım teyzem 1 hafta yapıordu ogle aksam corba yogurt ekmeksız 4 kılo hıc vermedı :)
1,5 olsun ama o kıloluydu cnm bıde sey var mesela anans da daha ıyı verıordu ama bunye meselesı o bende mesela aksam corba salata dusunuyorum yogurt bıde zaten sen kacamaksız devam etverırsn hıc bole sok dıyetlere bakma.
Kuzu öyle tabi tam şok değil ya sabah ekmek yerim her gün farklı çorba yaparım bol domates salatalık yerim ananası da bundan sonra bi deneyim bakim :)
Aynen kuzum maalesef öyle doğru diyorsunyap bakalım kuzum durmasına sebepde bızız kacamk yaparsak durur yavru hıc kacamak hakkımız yok dıyette malesef.
Kuzu ben yoğurt salata yapcem valla napim pofAkşama ne yicez yaa üfff
Eee kocişler ne yicek yavrummKuzu ben yoğurt salata yapcem valla napim pof
Heee ona makarna domatesli biberli bide patates yemeği var bide slaata yapcem ben sende yap bi makarna cacık kuzu seviyosa :)Eee kocişler ne yicek yavrumm
Akşama ne yicez yaa üfff
bence durmadı mantılar tostlar gçen hafta annende bişeyler bişeylerKuzu veriyordum ama durdu sanki harekete geçsin diye yapayım diyorum şimcükten itibaren başlayım hemen çorba yapmalıyım :)))
Afiyet şeker olsun kankamm. Ben 1 saat önce filan Türk kahvesi içtim yanına da minnak bir kare çikolata yedimm hihihi.kızlar sabah kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 domates 5-6 dal maydonoz
1 paket altınbaşak lıght bisküvi( seviyorum da öyle deniyo ya) ekmek almamıştım yanıma onu yedim ekmek niyetine
ara 1 kupa sütlü neskafe 15 tane siyah kuru üzüm
öğle
2 haşlanmış yumurta
1 paket altınbaşak lıght bisküvi (neyse ki bitti)
yeşil çay içiyorum şimdi, 2.litre suyumdayım
Ayy makarna yaparsam ben de yiyorum ki :) neyse buldum yapıcak bişeyler kuzumHeee ona makarna domatesli biberli bide patates yemeği var bide slaata yapcem ben sende yap bi makarna cacık kuzu seviyosa :)
Her an 59e geçebilirsin cnm dikkat et :)Bu gün 58.9 u gorduuum :))
Keyfim yerine geldi gibi
Ama 58.9u görünce çok mutlu olacağını sanirdim öyle beklediğim gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?