Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzum.keske gtse bi kac vudeom var aksam yapiyim o zman biraz leslie pesnden karin yaparim o zman cok haklisin sporsuz gtmicek duzlesme olmucak benim belimde kalin.

Oglen menume geliyim
Ayse fasulye
Cacik
yani tabii ki ben de böyle şunu yapsan bunu yapsan diyorum ama aynı sıkıntıları çektiğim için senin de mutlu olmanı istediğimden diyorum yani canını yakmayan ağrıtmayan terletmeyen spor fayda etmiyo o karın titremeli ki erisin işte napalım büyüttük büyüttük şimdi uğraş

yani sen zaten sağlıklı beslensen kaçamak yapmasan veriyodun haftada 1

Ekmek bende yerim sabah aralarda soda diyor sade bide sabah ılık limonlu su diyor bence mantıklı ama denemek lazm tabi

dene kzuum bı zararı olmaz ama lokurunda dedıgı gıbı 4 kılo verılmez onlara ınanma benım teyzem 1 hafta yapıordu ogle aksam corba yogurt ekmeksız 4 kılo hıc vermedı :)
Kuzum ne kadar verdiriyordu mesela
1,5 olsun ama o kıloluydu cnm bıde sey var mesela anans da daha ıyı verıordu ama bunye meselesı o bende mesela aksam corba salata dusunuyorum yogurt bıde zaten sen kacamaksız devam etverırsn hıc bole sok dıyetlere bakma.

ah kuzum sen olmasan zaten hıc yapmam dun nısanlım ye dıor dıyorum kızlar kızcak smdı :) yıllarn gobegı kolay gelmedı o yerlere bı anda benı bırakıp gıdemıyor

Kuzu öyle tabi tam şok değil ya sabah ekmek yerim her gün farklı çorba yaparım bol domates salatalık yerim ananası da bundan sonra bi deneyim bakim :)

Kuzu öyle tabi tam şok değil ya sabah ekmek yerim her gün farklı çorba yaparım bol domates salatalık yerim ananası da bundan sonra bi deneyim bakim :)

yap bakalım kuzum durmasına sebepde bızız kacamk yaparsak durur yavru hıc kacamak hakkımız yok dıyette malesef.

Kuzu veriyordum ama durdu sanki harekete geçsin diye yapayım diyorum şimcükten itibaren başlayım hemen çorba yapmalıyım :)))
bence durmadı mantılar tostlar gçen hafta annende bişeyler bişeylerspor yapıyodun bıraktın ondan olabilir mi acep

kızlar sabah kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
1 domates 5-6 dal maydonoz
1 paket altınbaşak lıght bisküvi( seviyorum da öyle deniyo ya) ekmek almamıştım yanıma onu yedim ekmek niyetine

ara 1 kupa sütlü neskafe 15 tane siyah kuru üzüm

öğle
2 haşlanmış yumurta
1 paket altınbaşak lıght bisküvi (neyse ki bitti)

yeşil çay içiyorum şimdi, 2.litre suyumdayım

Ay kızlar kuru fasulye yemeğinden su kalmıştı mis gibi,arpa şehriye çorbası yapıyorum. Bi de kıymalı patlıcanlı patatesli yemek yapıcam. Yanına belki yoğurtlu bi meze yaparım yetiştirebilirsem :)
Son malzeme patlıcandı 3 tanecik :) patates de katayım dedim çok olsun diye.Hee bi de pilav var daha

Afiyet şeker olsun kankamm. Ben 1 saat önce filan Türk kahvesi içtim yanına da minnak bir kare çikolata yedimm hihihi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…