- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.381
Sporu bıraktım evet ama çok yürüyorum onu unutmayalım :) mantının üstünede 13.000 adım atmıştım sanırsam tostun üstünede yüzmüştüm hep unutuyosun lokurum bunlarıbence durmadı mantılar tostlar gçen hafta annende bişeyler bişeylerspor yapıyodun bıraktın ondan olabilir mi acep
Kızuum afiyet olsun bende öğle 2 eti form bisküvi bir muz bir çay bardağı süt içtim :)kızlar sabah kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 domates 5-6 dal maydonoz
1 paket altınbaşak lıght bisküvi( seviyorum da öyle deniyo ya) ekmek almamıştım yanıma onu yedim ekmek niyetine
ara 1 kupa sütlü neskafe 15 tane siyah kuru üzüm
öğle
2 haşlanmış yumurta
1 paket altınbaşak lıght bisküvi (neyse ki bitti)
yeşil çay içiyorum şimdi, 2.litre suyumdayım
Ay kuzum ben yapcam az yapcam hemen bitirsin :))Ayy makarna yaparsam ben de yiyorum ki :) neyse buldum yapıcak bişeyler kuzum
Evet en mantıklısı o kuzum ama insan ayarlayamıyo veyahut yapınca yetmiyo az yapmışsın deniyo meselaAy kuzum ben yapcam az yapcam hemen bitirsin :))
Ay kuzum çok yaparsam zorla yediririm valla kalırsa yerim diye korkarım gerçi artık pek aramıyorum ama olsun tedbir almalı öğlende 1 muz 1 çay bardağı süt 2 adet eti form bisküvi yedim :)))Evet en mantıklısı o kuzum ama insan ayarlayamıyo veyahut yapınca yetmiyo az yapmışsın deniyo mesela
Hahh yerse yedir tabi kuşumAy kuzum çok yaparsam zorla yediririm valla kalırsa yerim diye korkarım gerçi artık pek aramıyorum ama olsun tedbir almalı öğlende 1 muz 1 çay bardağı süt 2 adet eti form bisküvi yedim :)))
Sporu bıraktım evet ama çok yürüyorum onu unutmayalım :) mantının üstünede 13.000 adım atmıştım sanırsam tostun üstünede yüzmüştüm hep unutuyosun lokurum bunları
OOO daha ne olsun hamarat kankam mis gibi menü işte elelrine sağlıkAy kızlar kuru fasulye yemeğinden su kalmıştı mis gibi,arpa şehriye çorbası yapıyorum. Bi de kıymalı patlıcanlı patatesli yemek yapıcam. Yanına belki yoğurtlu bi meze yaparım yetiştirebilirsem :)
Son malzeme patlıcandı 3 tanecik :) patates de katayım dedim çok olsun diye.Hee bi de pilav var daha
Afiyet şeker olsun kankamm. Ben 1 saat önce filan Türk kahvesi içtim yanına da minnak bir kare çikolata yedimm hihihi.
Kuzum muz 1 çay bardağı süt 2 eti form bisküvi yaptım emme şimdi kahve içeyim sade :)tamam o zaman
bence en yisi sen bol yoğurtlu bir diyet uygula kuşum yani yavaşladığını snamıyorum ben eminim şı reglden sonra baya bi gidicek
Afiyet olsun kuzum o kadar hakkımız zaten :)) şimdi bende kahve içeyim barik :)Hahh yerse yedir tabi kuşumöğlen de güzel olmuş bak iyi gidiyosun işte moral bozmak yok. Ben de sabahtan sonra saat 2 gibi türk kahvesi ve çikolata yaptım :) başka bişey yemedim. Akşam da az yiyip kapatıcam inşallah ama ekmek yememeyi umut ediyorum :)
kızlar sabah kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 domates 5-6 dal maydonoz
1 paket altınbaşak lıght bisküvi( seviyorum da öyle deniyo ya) ekmek almamıştım yanıma onu yedim ekmek niyetine
ara 1 kupa sütlü neskafe 15 tane siyah kuru üzüm
öğle
2 haşlanmış yumurta
1 paket altınbaşak lıght bisküvi (neyse ki bitti)
yeşil çay içiyorum şimdi, 2.litre suyumdayım
günde dün saydım 10 kere inmiş çıkmışım tuvalete 10-7 arası 2lt içiyorum burda e yeşil çay süt falan derken habire gidiyorum ben deafıyet olsun kuzum menun gene cok guzel.. bende 1 yesıl cay ıcdım bıtane daha yapım ıcmesı guzelde su tuvalet ısı benı zorluyor :)
o ne saçmalık yaa yani adam bari çeşit yapsa en azından bi sebze yemeği bi etli tavuklu bi çorba salata falan yani belki yiyemeyeceğin bişeykızlarrr cok snırlıyım ya bızım bakkal abı var orayı yemek yerı yaptı 1 cesıt yemek yanına makarna salata cacık gıbı menusu var bzm patronda yemeklerını begenır gercekden de gzl yapıor smdı onla anlasdı ordan yıcekmısız ben zaten dıyetteym adam hep fırın yemegı yapıor tavukdu degısık kofteler fırında bılmem arada mantılar ya bu kdr olmaz tamam bazen yemem ama nıe bana kota koyuyorsun onceden ascımız vardı dıor hane o ne yaparsa yerdın o hergun lokanta gıbı tavuk et yapmıordu kı bıde bılıorsun kı tek bıze yapıordu. sınır oldum gercekden.
Kuzum muz 1 çay bardağı süt 2 eti form bisküvi yaptım emme şimdi kahve içeyim sade :)
aynen bende 1,5 gecıor ama sut normal cay yesıl cay ayy en cok usendıgım sey :):)günde dün saydım 10 kere inmiş çıkmışım tuvalete 10-7 arası 2lt içiyorum burda e yeşil çay süt falan derken habire gidiyorum ben de
aynen hane tamam salatası oluyor ama corbası yokkı belkı ben yemegı sevmıcem corba salata dıyemıcem mı solucem bızım mudure bzm sırkette yemesekde bı corbası vardı ne alaka yanı. tamam bazen sebze yapıor bazen tavuk ama adam degısık cesıtte yapıor yanı o gun yemek yıyemıcem mı kıllık yapmakdan baska bısey dııl adama borc verdı 2000 sankı vermıcek bole sacma ıs cıkardı basımıza.o ne saçmalık yaa yani adam bari çeşit yapsa en azından bi sebze yemeği bi etli tavuklu bi çorba salata falan yani belki yiyemeyeceğin bişey
o ne saçmalık yaa yani adam bari çeşit yapsa en azından bi sebze yemeği bi etli tavuklu bi çorba salata falan yani belki yiyemeyeceğin bişey
aynen bende 1,5 gecıor ama sut normal cay yesıl cay ayy en cok usendıgım sey :):)
aynen hane tamam salatası oluyor ama corbası yokkı belkı ben yemegı sevmıcem corba salata dıyemıcem mı solucem bızım mudure bzm sırkette yemesekde bı corbası vardı ne alaka yanı. tamam bazen sebze yapıor bazen tavuk ama adam degısık cesıtte yapıor yanı o gun yemek yıyemıcem mı kıllık yapmakdan baska bısey dııl adama borc verdı 2000 sankı vermıcek bole sacma ıs cıkardı basımıza.
sadece size mi yapıcak pekii aslıcım yoksa zaten yeri var da yapıyo mutek bekledıgım zaman onunda sevmedıgı bı yemek olcak o zman dıcem eee smdı ne yıyelım sen sole die.
Oy kankam sağol evet atlattım sanırım oh be rahatladım özüme döndüm :)))Afiyet olsun balım gayet sağlıklı bence sen atlattın bence o kaçamak günlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?