Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben yine kek gümlettimmm. Şuan çok korkuyorum vericeğiniz tepkilerden
Afiyet olsun kuzum saat daha erken yakarsın ama keki kocişine bi an önce yedirt ben bayadır yapmıyom ay fırında bozuldu zaten servis çağırcam çağırmıyom yaparımda yerm diye

Afiyet olsun kuzum saat daha erken yakarsın ama keki kocişine bi an önce yedirt ben bayadır yapmıyom ay fırında bozuldu zaten servis çağırcam çağırmıyom yaparımda yerm diye
Of kuzum ya can sıkıntısından keklere bisküvilere sarıyorum evde olmak gerçekten kilo aldırıyo insana. Şimdi moralim bozuldu ama neyse toparlıcam üzlmemek lazım :)

haa o parayı kaptırmamak için belki de ama sonuçta aynen belki sevmediğin yemek çıktı allahım yaa

adam vermıcek ınsan dıılkı zaten hergun sıgara alıyor ordan kesse gene olur bıze zıtlık yapcak ya kendı sevıor dıe ben sevmek zorunda mıyım.
sadece size mi yapıcak pekii aslıcım yoksa zaten yeri var da yapıyo mu

sadece bıze yapsa bısey demem gene nazım gecer abı pıyasaya yapıor bakkalı adam yemek yerı yaptı elıde temz ama yanı herkez ıstedıgı yerden yer nıe kota koyuyorsun kı ben belkı lahmacun ıstıcem bu snıra ne gerek var sonucta ascımız olsa neyse mecbursun. aman su evlenımde mayısa dogru cıkcam hem tazmınatımı alırım hem evıme yakn ıs bakcam bu paraya buraya gelınmez.

Oy kuzum zor ya çalışırken yemek işi sebze yemeği falan yapsa hep et türü mantı gibi olmaz ki

kuzum bazen yapıor adamn da sucu yok kızdıgım olay bak ascımız olsa he derm sonucta kadn yapıor ben dısardan yıcem deme hakkm yok smdı hepımz ıstedgmzı yıyebılıoruz neden kota koymaya bakıorsn gıcıklık bu baska bısey dııl.
Of kuzum ya can sıkıntısından keklere bisküvilere sarıyorum evde olmak gerçekten kilo aldırıyo insana. Şimdi moralim bozuldu ama neyse toparlıcam üzlmemek lazım :)

kuzum evde olunca stresden yenıor hele evde ole bısey varsa bende hıc dayanamam sureklı aklımda durur malesef :)

Evet kuzum ya mecbur bırakmak keyfine göre hareket etmek nedir bak bende kızdım şimdi

Ben yine kek gümlettimmm. Şuan çok korkuyorum vericeğiniz tepkilerden
maşallah takınca takıyosun kanka hee lippolardan ses yok nezamandır şimdi de kek çıktı lippo muydu o ya neydi sen bence akşama salata ye sadece o arpa şehriyeli pilav da tehlikeli duruyo zaten

Evet kuzum ya mecbur bırakmak keyfine göre hareket etmek nedir bak bende kızdım şimdi

aynen kuzum gecen gun bıde yazdm kafama gore yıyorum dıe sankı ıcıne dogdu bunu yaptı :):) ama sevmedıgı yemek gelsn dıcem o zman bakım nasıl yıyorsun dıe.

maşallah takınca takıyosun kanka hee lippolardan ses yok nezamandır şimdi de kek çıktı lippo muydu o ya neydi sen bence akşama salata ye sadece o arpa şehriyeli pilav da tehlikeli duruyo zaten
Anam bende arpa şehriye pilavo yaptım çok güzel koktuuuu üf yemicem yeşil çay yaptım lokurum içiyorum pek su içmedm bgn yahu

aynen kuzum gecen gun bıde yazdm kafama gore yıyorum dıe sankı ıcıne dogdu bunu yaptı :):) ama sevmedıgı yemek gelsn dıcem o zman bakım nasıl yıyorsun dıe.
Aaaa içine doğmuş gibi kuzum hiç yer mi sevmediği bişey olunca ya bence yemez sizide mecbur bırakmaz yahu fikri değişir inşallah :)

Aaaa içine doğmuş gibi kuzum hiç yer mi sevmediği bişey olunca ya bence yemez sizide mecbur bırakmaz yahu fikri değişir inşallah :)

inşallah kuzum hacı abıde guzel yapıor oda var arada sevmedıgımz oluyor oda herseyı ben sevmem bıde dıyetteym dıe sorun ben ole yaglı seyler yemek ıstemıyorum arada kahvlatı yaparm evden getrırım artık. bende yesıl cay ıcdım hela yolu benı bekler :):) suyunuda ıc kuzum zorla su ıyı verdıırıyor

Yaa luppo o luppo şehriyeli pilav değil kız çorba yaptım. Salata kesmez beni ya ne diyon kanka :)

Bence de evlenince zaten tazminatını alabiliyosun kuzu niye durasın aynen heryerde var iş

evde olsam ooo ben diyet zoor sürekli düşünürüm yiycek bişey bknz: bayram

Aynen kuzu yollar bziim valla eşim bazen şaşıyo kaç kere giriyom kim bilir evet kuzum napcan ayarlarsın ama sen

valla tam da ogün yazdın yani tüh neyse olmadı evden getir kuzum sen herşeyde bir hayır var belki daha iyi olur anneciğinin yaptıklarından getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…