Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bence de evlenince zaten tazminatını alabiliyosun kuzu niye durasın aynen heryerde var iş

aynen yavru bende dıorum yaza kdr dayanımyaznda bıraz evde dururum ksın cıksam sarmaz cunku :)
evde olsam ooo ben diyet zoor sürekli düşünürüm yiycek bişey bknz: bayram

aynen kuzu bende oleyım malesef evde bıde hane yok yemım demem dırek yerım yanı :):)
Aynen kuzu yollar bziim valla eşim bazen şaşıyo kaç kere giriyom kim bilir evet kuzum napcan ayarlarsın ama sen

heheheehh haklı adamda kız sureklı hela yolunda :):) ayarlıcam kuzum bı yandan ıyı ole dısardakı yıceklerde gozum kalmıcak zararlı seylerde de kahvaltılık ıstıcem artıkın.
valla tam da ogün yazdın yani tüh neyse olmadı evden getir kuzum sen herşeyde bir hayır var belki daha iyi olur anneciğinin yaptıklarından getir

aynen kuzum bazern cnku dısardan yıyınce ınsan sapıtabılıor bazen annemden hacıdan bı gun once menuyu alım ben bazende menemn yaptırırım sevmezsem yada kahvaltılık ver derm anlasırım artkın :) şoma agzlı derler ya ta kendısı ben :):)

Kuzum şimdi yedim ya 3 kaşık pilav 3 kaşık patates yemeği 1 salatalık 1 soğan akşama yoğurt artık

kız pılav nıe yapıorsn barı bulgur yap o gene daha faydalı dıorlar :):) neyse afıyet olsun dunku kokorecımden sonra :):) aaa noldu senn corba dıyetı bakalım

Hıııo küstüm ben sanki istiyom böyle olmasını. İrade sıfır
şaka yapıyorum yaa hiç de sıfır değilll 8 kiloyu kim verdi luppom benim hemen küsme sen ben de sen üzülme diye diyorum sonra pazar tartıda bişey değişmezse üzülme diye canım benim bak akşam çorba yersin yoğurt yersin salata yersin zararsız şeylerden başla doyarsan zararlıları yemezsin

Yazik yaa kiyamam yavrum benim olan yine cocuklara oldu Amin canim

Yazik yaa kiyamam yavrum benim olan yine cocuklara oldu Amin canim
sorma valla daha 4 yaşında nasıl anlatıcaksın minicik valizi bi heyecanla hazırlamış o kadar heves allahım bi düzlüğe çıkarsın ülkemizi iyi insanlar çocuklar üzülmesin incinmesin

kuzum alırsın bence rapor yani olmadı başka bir rahatsızlıktan falan alsan ne biliyim ya valla çok zor allah yardımcın olsun inşallah bir yolunu bulursunuz kolaylıkla hallolsun senin de herkesin de işleri tatileri

Rapor alamiyorum canim. Rapor alabilmek icin hastaneye yatis yapmak gerekiyormus. Alsam bile hakem heyetine gidermis raporum ugras dur sonra. Artik kesinlesti pazartesi is basi yapiyorum kizima esim bakacak. Cok zor olacak yaa. Is yerim farkli bir ilcede. Amirimle konusacam mesai saatlerini, öğle kadar calissam olur mu diye soracam pek umudum yok onay verecegine ama yinede şansımı deneyecem

sorma valla daha 4 yaşında nasıl anlatıcaksın minicik valizi bi heyecanla hazırlamış o kadar heves allahım bi düzlüğe çıkarsın ülkemizi iyi insanlar çocuklar üzülmesin incinmesin

Biz bile alt üst olduk onu düşünemiyorum Rabbim bir kolaylik verir insallah. Amin canim.

Tüh yaa allah yardımcınız olsun canım benim inşallah bir kolaylık olur hallolur

yaa geçen gördüm çok kırgın sana beni aryıp sormuyor diyodu
Dimi kesn oledir kalbni almam lazm o yuzden 3 lahmacun yapistirim ben

Kuzum.kizin kac aylik bu arada yazik ya bole de bi anda olmaz ki sonucta bebegn var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…