- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.421
kuzum dayan sen suya yeşil çaya pilavı boşveeerrrAnam bende arpa şehriye pilavo yaptım çok güzel koktuuuu üf yemicem yeşil çay yaptım lokurum içiyorum pek su içmedm bgn yahu
hee luppo pardoonYaaluppo o luppo şehriyeli pilav değil kız çorba yaptım. Salata kesmez beni ya ne diyon kanka :)
Hıııo küstümhee luppo pardoonkanka çorba salata o zaman sen de keki gömsonra slata kesmez kekin arasına salata koy ye o zaman
Kuzum şimdi yedim ya 3 kaşık pilav 3 kaşık patates yemeği 1 salatalık 1 soğan akşama yoğurt artıkeh yani emziriyosun da kuzu sen sadece onlar tutmaz tabii akşama ye bari yoğurt sebze salata bişeyler
Yemicem dedikce daha çok yeniyor malesef yapıcak bieşy yok. Sen bari bugünü güzel kapa kuzumKuzum şimdi yedim ya 3 kaşık pilav 3 kaşık patates yemeği 1 salatalık 1 soğan akşama yoğurt artık
Ah kuzum sütüm çekçekti valla öyle canım istedi dedim saat erkenken yiyim yoksa gecede olsa yerdm o pilavı benYemicem dedikce daha çok yeniyor malesef yapıcak bieşy yok. Sen bari bugünü güzel kapa kuzum
Bence de evlenince zaten tazminatını alabiliyosun kuzu niye durasın aynen heryerde var iş
evde olsam ooo ben diyet zoor sürekli düşünürüm yiycek bişey bknz: bayram
Aynen kuzu yollar bziim valla eşim bazen şaşıyo kaç kere giriyom kim bilirevet kuzum napcan ayarlarsın ama sen
valla tam da ogün yazdın yani tüh neyse olmadı evden getir kuzum sen herşeyde bir hayır var belki daha iyi olur anneciğinin yaptıklarından getir
hee luppo pardoonkanka çorba salata o zaman sen de keki gömsonra slata kesmez kekin arasına salata koy ye o zaman
Kuzum şimdi yedim ya 3 kaşık pilav 3 kaşık patates yemeği 1 salatalık 1 soğan akşama yoğurt artık
şaka yapıyorum yaaHıııo küstümben sanki istiyom böyle olmasını. İrade sıfır
lahmacunu ekmeğe sarıp yeriz evelallahkoptum ya kek arası salata bızı oda kesmez dmı kek arası ekmek yapıstır :):):):)
lahmacunu ekmeğe sarıp yeriz evelallah
e ucuz atlatmışsın bence mervetoşumKuzum şimdi yedim ya 3 kaşık pilav 3 kaşık patates yemeği 1 salatalık 1 soğan akşama yoğurt artık
Allah yardımcınız olsun canım evet abimler de pazartesi tatile gidecekleri yiğenim bi hevsle valizini hazırlamış çook mutluydu izinler iptal olunca yazık nasıl üzülmüş çoküzüldüm ben de allah şu melketin yüzüne baksın herkes mutlu huzurlu olsun çocuklara yazık yani bütün kış annesiyle babasıyla tatili bekledi allah sağlık sıhhat versin tabii beterinden korusun ama insanın içi acıyo
yaa geçen gördüm çok kırgın sana beni aryıp sormuyor diyoduaynen yerık bzde o potansıyelı görüyorum ben demısken ne kdr oldu lahmacun yemeyelı özlemısdır benı :):)
sorma valla daha 4 yaşında nasıl anlatıcaksın minicik valizi bi heyecanla hazırlamış o kadar heves allahım bi düzlüğe çıkarsın ülkemizi iyi insanlar çocuklar üzülmesin incinmesinYazik yaa kiyamam yavrum benimolan yine cocuklara oldu Amin canim
kuzum alırsın bence rapor yani olmadı başka bir rahatsızlıktan falan alsan ne biliyim ya valla çok zor allah yardımcın olsun inşallah bir yolunu bulursunuz kolaylıkla hallolsun senin de herkesin de işleri tatileri
sorma valla daha 4 yaşında nasıl anlatıcaksın minicik valizi bi heyecanla hazırlamış o kadar heves allahım bi düzlüğe çıkarsın ülkemizi iyi insanlar çocuklar üzülmesin incinmesin
Tüh yaa allah yardımcınız olsun canım benim inşallah bir kolaylık olur hallolurRapor alamiyorum canim. Rapor alabilmek icin hastaneye yatis yapmak gerekiyormus. Alsam bile hakem heyetine gidermis raporum ugras dur sonra. Artik kesinlesti pazartesi is basi yapiyorumkizima esim bakacak. Cok zor olacak yaa. Is yerim farkli bir ilcede. Amirimle konusacam mesai saatlerini, öğle kadar calissam olur mu diye soracam pek umudum yok onay verecegine ama yinede şansımı deneyecem
Dimi kesn oledir kalbni almam lazm o yuzden 3 lahmacun yapistirim benyaa geçen gördüm çok kırgın sana beni aryıp sormuyor diyodu
Rapor alamiyorum canim. Rapor alabilmek icin hastaneye yatis yapmak gerekiyormus. Alsam bile hakem heyetine gidermis raporum ugras dur sonra. Artik kesinlesti pazartesi is basi yapiyorumkizima esim bakacak. Cok zor olacak yaa. Is yerim farkli bir ilcede. Amirimle konusacam mesai saatlerini, öğle kadar calissam olur mu diye soracam pek umudum yok onay verecegine ama yinede şansımı deneyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?