- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.441
Evet kuzum sağol erkenden yedime ucuz atlatmışsın bence mervetoşumafiyet olsun
koş koş valla küsmüştü yani 3 de yetmez 5 taneDimi kesn oledir kalbni almam lazm o yuzden 3 lahmacun yapistirim ben
Kuzum.kizin kac aylik bu arada yazik ya bole de bi anda olmaz ki sonucta bebegn var ya
Ay o siskinlik yapar smcik tatlim ya 3 iyidir ☺☺☺koş koş valla küsmüştü yani 3 de yetmez 5 tane
ah kuzum kıyamam sakın heee dün gömdün zaten kokoreci dolmaları akşama ekmek yok sanaAy o siskinlik yapar smcik tatlim ya 3 iyidir ☺☺☺
Tüh yaa allah yardımcınız olsun canım benim inşallah bir kolaylık olur hallolur
Dimi kesn oledir kalbni almam lazm o yuzden 3 lahmacun yapistirim ben
Kuzum.kizin kac aylik bu arada yazik ya bole de bi anda olmaz ki sonucta bebegn var ya
Yok kuzu takiliorum aksama corba salata yogurt yerim ben. Yasak bana 2 gun ole yemeklerah kuzum kıyamam sakın heee dün gömdün zaten kokoreci dolmaları akşama ekmek yok sana
kızlarcımmm ben çıkıyooreee iyi akşamlar hepinzee akıllı akıllı beslenelim kaçamak yoooköpüyorum hepiciinizi
3 gün sonra 5 ayini bitirecek canim. Aynen tatlim cok ani oldu hic hazir degiliz şu an
Yok kuzu takiliorum aksama corba salata yogurt yerim ben. Yasak bana 2 gun ole yemekler
Iyi aksamlar kuzum bzde seni opuyoruz yarn gelip deme he kacamak yaptim die bizi ornek al ☺☺☺☺☺
Tabi canim olmaz mi ya insallah durulurda sizde izninize tekrar cikarsiniz.
günaydınnnnnn
aksam menum
hamburger ekmegı arasına annem keskınoglunun hamburger ıcı oluyor ondan almıs tabı dedm ben ekmek yemem :)):
2 adet onu yedım yanında salata
sonra meyve
sabah kahvaltım
lor peynır
1 yumurta
5 zeytın
salatalık
1 kırmızı erık süt
alkıs bana :):):)
Kuzu çorba diyetine bugün başlıyorum Bismillah diyerek bakalım nolucak :) daha geçen gün yapmştm bulgurkız pılav nıe yapıorsn barı bulgur yap o gene daha faydalı dıorlar :):) neyse afıyet olsun dunku kokorecımden sonra :):) aaa noldu senn corba dıyetı bakalım
Kuzum günaydın afiyet olsun bence güzel bi kahvaltı olmuş bende şindi yapıyorum 2 yumurta 1 domates 2 dilim peynr 1 dilim ekmek limonlu su yeşil çay :)Good morning madames
Efenim akşam malesef yine yaptım bişeyler ama yazmıcam artık bıktırdım sizleri. Böyle durumlarda yazmama kararı aldım artık,yoksa moralim bozuluyor büyüttüğüm için.
Neyse kahvaltımı yeni yaptım:
1 yumurta (z.yağında pişmiş)
Peynir
Ekmek
Zeytin ve 1 kırmızı erik(aslıdan gördüm :) )
Ekmeğin miktarını bilemiyorum dilimleyemedim biraz kırıklanıyodu kesmesi zor olur diye ama 1-2 dl arası sanırım.
Good morning madames
Efenim akşam malesef yine yaptım bişeyler ama yazmıcam artık bıktırdım sizleri. Böyle durumlarda yazmama kararı aldım artık,yoksa moralim bozuluyor büyüttüğüm için.
Neyse kahvaltımı yeni yaptım:
1 yumurta (z.yağında pişmiş)
Peynir
Ekmek
Zeytin ve 1 kırmızı erik(aslıdan gördüm :) )
Ekmeğin miktarını bilemiyorum dilimleyemedim biraz kırıklanıyodu kesmesi zor olur diye ama 1-2 dl arası sanırım.
Yok kankam ya kırmadın niye kırasınAfiyet olsun kankamm yani aslında çok abartı kaçamaklar yapmıyosun ben daha önce de demiştim böyle yazınca sanki abartı bişeymiş gibi oluyo da dün mesela yani ben de aslında takılmak için diyorum hakikaten kırdıysam kusura bakma şakalaşıyoruz yanibence de moralini bozma çünkü sen böyle böyle sonuçta sekiz kilo verdin bi şekilde dengeliyosun demek ki çok büyük şeyler yemedikten sonra bi iki ufak çikolatadan falan bişey olmaz zaten
Afiyet olsun kuzu sana da günaydınKuzum günaydın afiyet olsun bence güzel bi kahvaltı olmuş bende şindi yapıyorum 2 yumurta 1 domates 2 dilim peynr 1 dilim ekmek limonlu su yeşil çay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?