Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kızlarcımmm ben çıkıyooreee iyi akşamlar hepinzee akıllı akıllı beslenelim kaçamak yoook öpüyorum hepiciinizi

Dimi kesn oledir kalbni almam lazm o yuzden 3 lahmacun yapistirim ben

Kuzum.kizin kac aylik bu arada yazik ya bole de bi anda olmaz ki sonucta bebegn var ya

3 gün sonra 5 ayini bitirecek canim. Aynen tatlim cok ani oldu hic hazir degiliz şu an

ah kuzum kıyamam sakın heee dün gömdün zaten kokoreci dolmaları akşama ekmek yok sana
Yok kuzu takiliorum aksama corba salata yogurt yerim ben. Yasak bana 2 gun ole yemekler
kızlarcımmm ben çıkıyooreee iyi akşamlar hepinzee akıllı akıllı beslenelim kaçamak yoook öpüyorum hepiciinizi

Iyi aksamlar kuzum bzde seni opuyoruz yarn gelip deme he kacamak yaptim die bizi ornek al ☺☺☺☺☺
3 gün sonra 5 ayini bitirecek canim. Aynen tatlim cok ani oldu hic hazir degiliz şu an

Tabi canim olmaz mi ya insallah durulurda sizde izninize tekrar cikarsiniz.

İnsallah canim benim sagolasin

günaydınnnnnn

aksam menum

hamburger ekmegı arasına annem keskınoglunun hamburger ıcı oluyor ondan almıs tabı dedm ben ekmek yemem :)):
2 adet onu yedım yanında salata
sonra meyve

sabah kahvaltım
lor peynır
1 yumurta
5 zeytın
salatalık
1 kırmızı erık süt

alkıs bana :):):)

Good morning madames

Efenim akşam malesef yine yaptım bişeyler ama yazmıcam artık bıktırdım sizleri. Böyle durumlarda yazmama kararı aldım artık,yoksa moralim bozuluyor büyüttüğüm için.
Neyse kahvaltımı yeni yaptım:
1 yumurta (z.yağında pişmiş)
Peynir
Ekmek
Zeytin ve 1 kırmızı erik(aslıdan gördüm :) )
Ekmeğin miktarını bilemiyorum dilimleyemedim biraz kırıklanıyodu kesmesi zor olur diye ama 1-2 dl arası sanırım.

Afiyet olsun balımm eveet kesinlikle tebrikk

kız pılav nıe yapıorsn barı bulgur yap o gene daha faydalı dıorlar :):) neyse afıyet olsun dunku kokorecımden sonra :):) aaa noldu senn corba dıyetı bakalım
Kuzu çorba diyetine bugün başlıyorum Bismillah diyerek bakalım nolucak :) daha geçen gün yapmştm bulgur (((

Kuzum günaydın afiyet olsun bence güzel bi kahvaltı olmuş bende şindi yapıyorum 2 yumurta 1 domates 2 dilim peynr 1 dilim ekmek limonlu su yeşil çay :)

Afiyet olsun kankamm yani aslında çok abartı kaçamaklar yapmıyosun ben daha önce de demiştim böyle yazınca sanki abartı bişeymiş gibi oluyo da dün mesela yani ben de aslında takılmak için diyorum hakikaten kırdıysam kusura bakma şakalaşıyoruz yani bence de moralini bozma çünkü sen böyle böyle sonuçta sekiz kilo verdin bi şekilde dengeliyosun demek ki çok büyük şeyler yemedikten sonra bi iki ufak çikolatadan falan bişey olmaz zaten

Yok kankam ya kırmadın niye kırasın şakalaştığını biliyorum ben senin. Neyse ki fazla kaçırdığımda dengeliyorum da çok sorun olmuyo. 3 ayda 8 kilo gitti çok şükür ama biraz daha hızlandırsam çok iyi olucak valla en geç ekim ayına kadar.bebişimin doğum gününe inşallah şimdi siz burda bayağı diyet modundasınız aslıyla birlikte. Ben normal hayatıma devam ettiğim için böyle bişeyler yiyince kötü oluyorum işte psikolojimi bozdunuzzzz diyet yapmıyorum kanka ben günlük hayatta ne yiyosam azaltmaya çalışıyorum sonuçta hee

Kuzum günaydın afiyet olsun bence güzel bi kahvaltı olmuş bende şindi yapıyorum 2 yumurta 1 domates 2 dilim peynr 1 dilim ekmek limonlu su yeşil çay :)
Afiyet olsun kuzu sana da günaydın kahvaltın süper sen çorba diyetini nasıl yapıcaksın bakayım yanında neler yiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…