Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Afiyet olsun kuzu sana da günaydın kahvaltın süper sen çorba diyetini nasıl yapıcaksın bakayım yanında neler yiceksin
Sağol kuzum benimm kahvaltı böyle yapcam bebeğim öğlen akşam çorba salata yoğurt yapcam ekmeksiz yapabilirsem bebişi etkilemezse 4 gün sıkcam dişimi İnşallah Allah izin verirse diyim İnşallahsız başlamayım yola sonra bozuluyo şeytan aklıma giriyo pis şeytan kış kış

Yavrucanım ekmek yemeyince sütün niye etkilensin bişey olmaz bence. Sadece biraz daha sulu olabilir.sadece akşamları çorba salata yoğurt yapsan belki daha iyi olabilir diye geldi aklıma. Öğlen ekmeksiz yemek yersin mesela sebze et tavuk vs

Kuzum 4 günlük yapayımda sebzeyi 5. Gün eklerim olmazsa merak ettim şimdi nasıl olur diye :))))) 4 kilo diyor en azndan 1 kilo gtse bile iyidir :)))

evet sen baştan beri öyleydin zaten ki takdir ediyorum ve başarılı da oldun yani hızlandırmak için işte biraz daha dengelemen gerekicek belki çünkü kilo azaldıkça kalori ihtiyacı da azalıyo

evet sen baştan beri öyleydin zaten ki takdir ediyorum ve başarılı da oldun yani hızlandırmak için işte biraz daha dengelemen gerekicek belki çünkü kilo azaldıkça kalori ihtiyacı da azalıyo
Evet kanka ben de sana demiştim kilo azaldıkça kalori ihtiyacın azalıyo ekmekleri azalt diye bugünden itibaren daha dikkatli olucam zaten akşam düşündüm kendi kendime. Hazır evdeyken tatildeyken daha kolay olur zorlaştırmayayım ne güzel fırsatım var :)

Günaydın herkeslereee

akşam dışardaydım kaçamak sayılabilir mi acaba

5-6 tane ızgara köfte (ama miniklerdi inegöl köfte gibi ma baya minnak)
5-6 patates kızartması
Ayran - 2 yk fasulye piyazı

ama sonrasında 7 bin adım atmışız

bugün protein günü haftada 2 gün protein günü yapıcam tatile kadar

kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
3 lıght üçgen peynir

şimdi de yeşil çay yudumluyorum

Dışarıda olmana rağmen çok başarılı kanka tebrik koyuyorum :) şu yumurtalar artık bana fenalık getiriyo nasıl yiyion 2şer tane yaa

yaa evet ben de söz dinlemiştim ama tabii yaa evde en azından anlık bişey yeme hazırlama fırsatın var gerçi bebikle de kolay değildir eminim ama olsun işteyken ki ben yine şanslıyım buzdolabı falan var ama her an kalk git bi yoğurt al falan zor oluyo kanka sen ekime kadar 2,5 3 ayda da bi bukadar versen tamam zaten misssler gibi olursun

Ayy bi ben söz dinlemiyorum zaten bebik olunca zor oluyo ya üşeniyorum bişeyler hazırlamaya. Bazen evde eksik şeyler oluyo gidip alamıyorum da. Sorma durum fena :) ahh bi 8 kilo daha gitse misss olucak

Dışarıda olmana rağmen çok başarılı kanka tebrik koyuyorum :) şu yumurtalar artık bana fenalık getiriyo nasıl yiyion 2şer tane yaa
başarılı di miii sağoool balımmm

yumurtaaaa o konuya hiç girmeyelim en tok tutan o diye yiyorum çokşükür henüz bıkmadım hindi dönerimi evde unuttum gittim markete hindi füme aldım tek yemeyince çok baymıyo yumurta bakalım bu ayda bi sabrediyim de

Ayy bi ben söz dinlemiyorum zaten bebik olunca zor oluyo ya üşeniyorum bişeyler hazırlamaya. Bazen evde eksik şeyler oluyo gidip alamıyorum da. Sorma durum fena :) ahh bi 8 kilo daha gitse misss olucak
gider balım geldikleri gibi gidecekler sen de günlük kaçamak sınırlaması yap öğlen kahveyle 1-2 çikolata mesela gayet normal öğlen bişey de yemiyosun zaten öğlen kalori hakkını kaçamaktan yana kullan nolucak

evet yanında bişeyler olunca sorun olmuyo iyiki. Arada yoğurt filan ye bari kanka bıkarsın yakında bak :)

evet kanka öyle yapmaya çalışıyorum aslında ama bazen kaçıyo ipin ucu. Hep can sıkıntısı ya da keyiften yani. El atıcam bu duruma

Günaydın kizlar
Bugün dayanamayip tartildim pazar gününden bu yana 1 kilo vermişim
Bu hafta hamur işini fazla kacirdim ama bir sekilde dengelemisim hayret Haftaya sali diyetisyene gidecem inşallah yağdan gitmiştir
Sabah 2 yumurtadan z.yagli omlet( eşimle beraber yedik muhtemelen 1 yumurta yemisimdir ) 5 zeytin 2 dilim tahilli ekmek salatalik 1kk peynir 1t.k pekmez sekersiz acik cay

Günaydın canım hoşgeldin. Tebrik ediyorum seni. Yağdan gitmiştir bence,çünkü çok iyi besleniyosun maşallah.

Afiyet olsun balımm eveet kesinlikle tebrikk

tesekkur ederım balım...

bende yazcakdım dunku aksam menunden snra daha kek var esra dıe :):) ama nıdennn solemıyorsun bıze :):)
Kuzu çorba diyetine bugün başlıyorum Bismillah diyerek bakalım nolucak :) daha geçen gün yapmştm bulgur (((

olsun kuzum benım...

kızz ben mı dıyet modundayım gormuyon galıba kokoreclerımı pılavlarımı senden farkım yok merk etme bz sana takılıyoruz olurmu ole sonucta burası bızı tek dıyet dııl arkadas olduk sakalasmasak zaten skıcı bı topik olurdu.
azaltmakda ıyı öle bı kadını okudum herseyı yıyor ama azaltarak verdı dıe yavru sende verıorsun masallahın var.

Afiyet olsun canim. Sen buna kacamak diyorsan biz ölelim

afıyet olsun kuzum benım o nasıl kacamak gayet ıyısın masallah.. tatıle kdr bende bıseler yapım :):)

asl1can kuzum gece yarısı dondurma yedim ya kek değil :) sonra da azıcık ekmekle peynir yedim dondurma içimi fena yaptı ağır geldi. Eşime dedim bir daha alma şundan midemi fena yapıyo diye :)

Sen kaçamak yapsan da dengeliyorsun kuzu bence iyi gidiyosun yediğin miktarlar da az çünkü

bende kuzum dun cok tatlı cekdı dolapda domndurma var dedm bı mınnak cıkolaya attm adet oldum cnku. olsun domdurma daha hafıf kuzum evde olunca malesef benım aklımda da hep yemek gecıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…