- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.481
Sağlam bi irade lazım ama o bizde yok :)bende kuzum dun cok tatlı cekdı dolapda domndurma var dedm bı mınnak cıkolaya attm adet oldum cnku. olsun domdurma daha hafıf kuzum evde olunca malesef benım aklımda da hep yemek gecıyor.
Günaydın canım hoşgeldin. Tebrik ediyorum seni. Yağdan gitmiştir bence,çünkü çok iyi besleniyosun maşallah.
Süper olur kuzum sen evde güzelce yap kahvaltını. Sen öğretmen miydin unuttum ya aramızda benden başka 2 öğretmen daha vardı sanki. Birini biliyorum da diğerini hatırlayamadımTeşekkür ederim canimişe baslayinca düzenim değişecek. İş arkadaslarim 9 dan sonra kahvalti yapiyorlar orda. Ben kahvaltimi evde yapip gidiyorum ama hamileyken dayanamayip bir de onlarla 2.kahvaltimi yapiyordum o yüzden bu kadar kilo aldim ama bu kez kararliyim kahvaltimi evde yaparsam onlarla tekrar yemicem belki meyve yerim. Öğlende yogurt yulaf tarcin elma yaparim
Sağlam bi irade lazım ama o bizde yok :)lokur da var o iradeden :)
Süper olur kuzum sen evde güzelce yap kahvaltını. Sen öğretmen miydin unuttum ya aramızda benden başka 2 öğretmen daha vardı sanki. Birini biliyorum da diğerini hatırlayamadım
Ay o tek yaşıyo ya onun çok etkisi var kuzum. Eve zararlı bişey almaz. Ama bizim öyle mi baksana bendeki kocaya :) gece kalkıp kalkıp gümletiyoaynen lokurun masallahı var kuzum
He tamam canım pardon yanlış hatırlamışım :) ya sık sık girmiyo bazı kızlar da ondan karışıyo hatlarYok canim sağlık personeliyim ben
Ay o tek yaşıyo ya onun çok etkisi var kuzum. Eve zararlı bişey almaz. Ama bizim öyle mi baksana bendeki kocaya :) gece kalkıp kalkıp gümletiyo
Haha aynı ben ya :) işte bu yüzden tombik olduk zatenya oda var kzuum ama ben gene dayanamaz alırdım cnku mesela evde bısey olmasn gıder patates kızartırdım ılla bogazma ıyı gelenı yemeyı severm :):)
Haha aynı ben ya :) işte bu yüzden tombik olduk zaten
Hihihihi ben öyle değildim ya galiba hatırlamıyorum :) bana küçüklükten beri acıkmadan yemek yedirmişler galiba ne bileyimmaynen kuzum ya ekmek almaya gıderdm kucukken elımde bı cıkolata yıye yıye eve gelırdım :):)
He tamam canım pardon yanlış hatırlamışım :) ya sık sık girmiyo bazı kızlar da ondan karışıyo hatlar
Hihihihi ben öyle değildim ya galiba hatırlamıyorum :) bana küçüklükten beri acıkmadan yemek yedirmişler galiba ne bileyimm
Hihihihi ben öyle değildim ya galiba hatırlamıyorum :) bana küçüklükten beri acıkmadan yemek yedirmişler galiba ne bileyimm
E yani öyle olmuş herhalde kuzu :)ben cok ıyı hatrlıorum ya abur cubur canavarı ben :):)
ahahahah acıkmadan yedırmısler oda ıyıydı kuzu :):)
E yani öyle olmuş herhalde kuzu :)
Evet ya ben de kızım aç kalıcak diye korkuyorum yediriyorum sürekli :) yavrum ya. Çok sık yedirmiyorum ama acıkınca iyi yiyo :)zaten annelerımızın ısrarı var ye ye bısey olmaz dıe dıe :):) onlarda kıyamadıklarından tabı
İnşallah kuzum ya valla doğum gününe 1 buçuk ay kaldı bebişin çok telaşlıyımpeki madem kuşum dene bakalım inşallah verirsin biraz :)
Kuzum süper menü bence kaçamak sayılmaz o kadar yürüyüşle eritmişsindir :)))Günaydın herkeslereee
akşam dışardaydım kaçamak sayılabilir mi acaba
5-6 tane ızgara köfte (ama miniklerdi inegöl köfte gibi ma baya minnak)
5-6 patates kızartması
Ayran - 2 yk fasulye piyazı
ama sonrasında 7 bin adım atmışız
bugün protein günü haftada 2 gün protein günü yapıcam tatile kadar
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
3 lıght üçgen peynir
şimdi de yeşil çay yudumluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?