Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

bende kuzum dun cok tatlı cekdı dolapda domndurma var dedm bı mınnak cıkolaya attm adet oldum cnku. olsun domdurma daha hafıf kuzum evde olunca malesef benım aklımda da hep yemek gecıyor.
Sağlam bi irade lazım ama o bizde yok :) lokur da var o iradeden :)

Günaydın canım hoşgeldin. Tebrik ediyorum seni. Yağdan gitmiştir bence,çünkü çok iyi besleniyosun maşallah.

Teşekkür ederim canim işe baslayinca düzenim değişecek. İş arkadaslarim 9 dan sonra kahvalti yapiyorlar orda. Ben kahvaltimi evde yapip gidiyorum ama hamileyken dayanamayip bir de onlarla 2.kahvaltimi yapiyordum o yüzden bu kadar kilo aldim ama bu kez kararliyim kahvaltimi evde yaparsam onlarla tekrar yemicem belki meyve yerim. Öğlende yogurt yulaf tarcin elma yaparim

Süper olur kuzum sen evde güzelce yap kahvaltını. Sen öğretmen miydin unuttum ya aramızda benden başka 2 öğretmen daha vardı sanki. Birini biliyorum da diğerini hatırlayamadım

Süper olur kuzum sen evde güzelce yap kahvaltını. Sen öğretmen miydin unuttum ya aramızda benden başka 2 öğretmen daha vardı sanki. Birini biliyorum da diğerini hatırlayamadım

Yok canim sağlık personeliyim ben

Ay o tek yaşıyo ya onun çok etkisi var kuzum. Eve zararlı bişey almaz. Ama bizim öyle mi baksana bendeki kocaya :) gece kalkıp kalkıp gümletiyo

ya oda var kzuum ama ben gene dayanamaz alırdım cnku mesela evde bısey olmasn gıder patates kızartırdım ılla bogazma ıyı gelenı yemeyı severm :):)

aynen kuzum ya ekmek almaya gıderdm kucukken elımde bı cıkolata yıye yıye eve gelırdım :):)
Hihihihi ben öyle değildim ya galiba hatırlamıyorum :) bana küçüklükten beri acıkmadan yemek yedirmişler galiba ne bileyimm

Hihihihi ben öyle değildim ya galiba hatırlamıyorum :) bana küçüklükten beri acıkmadan yemek yedirmişler galiba ne bileyimm

ben cok ıyı hatrlıorum ya abur cubur canavarı ben :):)
ahahahah acıkmadan yedırmısler oda ıyıydı kuzu :):)

zaten annelerımızın ısrarı var ye ye bısey olmaz dıe dıe :):) onlarda kıyamadıklarından tabı
Evet ya ben de kızım aç kalıcak diye korkuyorum yediriyorum sürekli :) yavrum ya. Çok sık yedirmiyorum ama acıkınca iyi yiyo :)

Kuzum süper menü bence kaçamak sayılmaz o kadar yürüyüşle eritmişsindir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…