- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.501
Oh miiis bende iççem şimcük kahve kuzum :)İveeett kahve çikolata keyfimi de yapmış bulunmaktayım :) tatlı isteğim kesildi
harikasın canım hem de çokgüzel besleniyosun maşllahGünaydın kizlar
Bugün dayanamayip tartildim pazar gününden bu yana 1 kilo vermişim
Bu hafta hamur işini fazla kacirdim ama bir sekilde dengelemisim hayretHaftaya sali diyetisyene gidecem inşallah yağdan gitmiştir
Sabah 2 yumurtadan z.yagli omlet( eşimle beraber yedik muhtemelen 1 yumurta yemisimdir) 5 zeytin 2 dilim tahilli ekmek salatalik 1kk peynir 1t.k pekmez sekersiz acik cay
Sağlam bi irade lazım ama o bizde yok :)lokur da var o iradeden :)
hepimizin var kuzum bak bu kiloları biz vedik hem benim kaçamaklar günlük minnak değil de bütün gün devasa boyutlarda oluyor geneldeaynen lokurun masallahı var kuzum
aynen öyle akşam eve gidince evde bişey olmaması büyük avantaj kankamAy o tek yaşıyo ya onun çok etkisi var kuzum. Eve zararlı bişey almaz. Ama bizim öyle mi baksana bendeki kocaya :) gece kalkıp kalkıp gümletiyo
aslında aç kalazsam yırtıyorum eve gider gitmez zararsız bişeylerden bol miktarda yiyince o göz dönmesi geçiyo kuzum bir de işte diyorum ay sonu yiyceksin yedin de ne oldu göbeğimi açıp aynaya bakıyorum bi sıkıyorum görünce geçiyoya oda var kzuum ama ben gene dayanamaz alırdım cnku mesela evde bısey olmasn gıder patates kızartırdım ılla bogazma ıyı gelenı yemeyı severm :):)
oo tabii kesinliklee bayramda serbest bıraktım ya allahım gittim elmalı kurabiye aldım yok simit aldım yok çikolataaynen kuzum ya ekmek almaya gıderdm kucukken elımde bı cıkolata yıye yıye eve gelırdım :):)
bizimkiler de teşvikte sınır tanımazlar küçükken de annem bişey demezdi abur cubur canavarı olduk iştezaten annelerımızın ısrarı var ye ye bısey olmaz dıe dıe :):) onlarda kıyamadıklarından tabı
di mi amaKuzum süper menü bence kaçamak sayılmaz o kadar yürüyüşle eritmişsindir :)))
ohh afiyet olsun kankammİveeett kahve çikolata keyfimi de yapmış bulunmaktayım :) tatlı isteğim kesildi
hepimizin var kuzum bak bu kiloları biz vedik hem benim kaçamaklar günlük minnak değil de bütün gün devasa boyutlarda oluyor genelde
aslında aç kalazsam yırtıyorum eve gider gitmez zararsız bişeylerden bol miktarda yiyince o göz dönmesi geçiyo kuzum bir de işte diyorum ay sonu yiyceksin yedin de ne oldu göbeğimi açıp aynaya bakıyorum bi sıkıyorum görünce geçiyo
oo tabii kesinliklee bayramda serbest bıraktım ya allahım gittim elmalı kurabiye aldım yok simit aldım yok çikolata
bizimkiler de teşvikte sınır tanımazlar küçükken de annem bişey demezdi abur cubur canavarı olduk işte
Valla ben kollarıma göbeğime falan bakıyorum birden iştahım kapanıyogene ıyısın kuzum ben dıyetsyene gtmesem basta bu kdr zordu :):)
asıl o yaptıgın mantıklı bende gobegıme baksam her yemekde :):)
bayramda bende hep aparatıf ya bıde bole yedkce yıyesn gelıyor :):) nıe kılo aldıgımz zaten ortada ah ah :):)
onlarda kıyamıyor mesela teyzem bılır dıyette oldugumu ye ye der asıl yemenı ıstemıyorm ama kıyamıorum der :):)
öglen menum
etlı patateslı bezelyelı fırında yeemk yapmıs abı ama porsıyon epey azdı bı kac kasıkda bıttı suyunu yemedım zaten
yanında cacık
bı kac dılım karpuz dıger karpuzlarımı dolama koydum arada yerım :):)
Valla ben kollarıma göbeğime falan bakıyorum birden iştahım kapanıyoişte benim tadı bulaştımı duramıyorum hiç bulaşmaman lazım ondan serbest gün yapıyorum kuzum yoksa oo bi tane daha bi tane daha giderim ben
benimkiler de hem ısrar etmek istemez ama kıyamaz da yememi isterler babam gerçi ısrarcıdır da annem ısrar etmez ama amaan ye nolucak falan der sonra da
ohh afiyet olsun kuzum az yemişsin zaten
ya aslında unonun tan buğday hamburger ekmekleri var görüyorum da hep almıyorum et de zaten yiyorum ondan alıp bi dilim kaşar işte hemaburger öftes yeşillik soğan domates 1 kaşık da etçap ki ketçap zaten çok zararlı değil ohhh misssdünde ole mesela almıs hamburger yapcaz evde dedm ben yemem dıo 1 tane dedm ekmek yemıcem kı yasak :):) aynen o bı gun mantıklı kuzum bundan snra ole yapmak lazım
saol kuzum aynen baya haff oldu ekmek yemeyıncede :):)
Öf ya bizim buralarda denk gelmedim ben o ekmeklereya aslında unonun tan buğday hamburger ekmekleri var görüyorum da hep almıyorum et de zaten yiyorum ondan alıp bi dilim kaşar işte hemaburger öftes yeşillik soğan domates 1 kaşık da etçap ki ketçap zaten çok zararlı değil ohhh misss
ya aslında unonun tan buğday hamburger ekmekleri var görüyorum da hep almıyorum et de zaten yiyorum ondan alıp bi dilim kaşar işte hemaburger öftes yeşillik soğan domates 1 kaşık da etçap ki ketçap zaten çok zararlı değil ohhh misss
asl1can kuzum sen ara öğün yapmıyosun galiba bayağıdır dimi? Hiç yazmıyorsun galiba denk gelmedim
Öf ya bizim buralarda denk gelmedim ben o ekmeklereya bi de pahalı oluyolar biraz normallere göre. O yüzden bulaşmıyorum pek haha
Ya işte bi aldın mı hemen bitiyo sürekli markete de gidemiyorum, e bi de gidince bulamama ihtimali de var. :) normal ekmeğe devammben ketcap kullanıorum zaten aynen unonunda var bz bazen yaparız evde hamburger gzl oluyor tursu ketcap koyuyoz cogunlukla kasarda ıyı olurdu :):)
yapıyorum kuzum yzmıyorum pek dun mesela süt kuru üzüm yedım :)
evet normale gore uno pahalı ama seyde olur mesela bz hep sey alıoz yuvarlak hamburger ekmegınn uzunu kepenklısıde olur bence kes etı yarıdan :):) yaznda aparatıf seyler gzl oluyor.
Ya işte bi aldın mı hemen bitiyo sürekli markete de gidemiyorum, e bi de gidince bulamama ihtimali de var. :) normal ekmeğe devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?