Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

harikasın canım hem de çokgüzel besleniyosun maşllah

ya oda var kzuum ama ben gene dayanamaz alırdım cnku mesela evde bısey olmasn gıder patates kızartırdım ılla bogazma ıyı gelenı yemeyı severm :):)
aslında aç kalazsam yırtıyorum eve gider gitmez zararsız bişeylerden bol miktarda yiyince o göz dönmesi geçiyo kuzum bir de işte diyorum ay sonu yiyceksin yedin de ne oldu göbeğimi açıp aynaya bakıyorum bi sıkıyorum görünce geçiyo

hepimizin var kuzum bak bu kiloları biz vedik hem benim kaçamaklar günlük minnak değil de bütün gün devasa boyutlarda oluyor genelde

gene ıyısın kuzum ben dıyetsyene gtmesem basta bu kdr zordu :):)

asıl o yaptıgın mantıklı bende gobegıme baksam her yemekde :):)
oo tabii kesinliklee bayramda serbest bıraktım ya allahım gittim elmalı kurabiye aldım yok simit aldım yok çikolata

bayramda bende hep aparatıf ya bıde bole yedkce yıyesn gelıyor :):) nıe kılo aldıgımz zaten ortada ah ah :):)
bizimkiler de teşvikte sınır tanımazlar küçükken de annem bişey demezdi abur cubur canavarı olduk işte

onlarda kıyamıyor mesela teyzem bılır dıyette oldugumu ye ye der asıl yemenı ıstemıyorm ama kıyamıorum der :):)

Valla ben kollarıma göbeğime falan bakıyorum birden iştahım kapanıyo işte benim tadı bulaştımı duramıyorum hiç bulaşmaman lazım ondan serbest gün yapıyorum kuzum yoksa oo bi tane daha bi tane daha giderim ben
benimkiler de hem ısrar etmek istemez ama kıyamaz da yememi isterler babam gerçi ısrarcıdır da annem ısrar etmez ama amaan ye nolucak falan der sonra da

ohh afiyet olsun kuzum az yemişsin zaten

dünde ole mesela almıs hamburger yapcaz evde dedm ben yemem dıo 1 tane dedm ekmek yemıcem kı yasak :):) aynen o bı gun mantıklı kuzum bundan snra ole yapmak lazım

saol kuzum aynen baya haff oldu ekmek yemeyıncede :):)

dünde ole mesela almıs hamburger yapcaz evde dedm ben yemem dıo 1 tane dedm ekmek yemıcem kı yasak :):) aynen o bı gun mantıklı kuzum bundan snra ole yapmak lazım

saol kuzum aynen baya haff oldu ekmek yemeyıncede :):)
ya aslında unonun tan buğday hamburger ekmekleri var görüyorum da hep almıyorum et de zaten yiyorum ondan alıp bi dilim kaşar işte hemaburger öftes yeşillik soğan domates 1 kaşık da etçap ki ketçap zaten çok zararlı değil ohhh misss

Öf ya bizim buralarda denk gelmedim ben o ekmeklere ya bi de pahalı oluyolar biraz normallere göre. O yüzden bulaşmıyorum pek haha

ben ketcap kullanıorum zaten aynen unonunda var bz bazen yaparız evde hamburger gzl oluyor tursu ketcap koyuyoz cogunlukla kasarda ıyı olurdu :):)
asl1can kuzum sen ara öğün yapmıyosun galiba bayağıdır dimi? Hiç yazmıyorsun galiba denk gelmedim

yapıyorum kuzum yzmıyorum pek dun mesela süt kuru üzüm yedım :)
Öf ya bizim buralarda denk gelmedim ben o ekmeklere ya bi de pahalı oluyolar biraz normallere göre. O yüzden bulaşmıyorum pek haha

evet normale gore uno pahalı ama seyde olur mesela bz hep sey alıoz yuvarlak hamburger ekmegınn uzunu kepenklısıde olur bence kes etı yarıdan :):) yaznda aparatıf seyler gzl oluyor.

Ya işte bi aldın mı hemen bitiyo sürekli markete de gidemiyorum, e bi de gidince bulamama ihtimali de var. :) normal ekmeğe devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…