Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Öf ya bizim buralarda denk gelmedim ben o ekmeklere ya bi de pahalı oluyolar biraz normallere göre. O yüzden bulaşmıyorum pek haha
işte tek olunca bi de ben ekmeği artık çok az yiyorum haftada 2 gün protein dier günlerde 2 dilim falan bi hafta idare ediyo beni ama onlardan ben de almadım daha pahalı evet onlar biraz yien dilimler neyse de

ben artık bi kendim ekmek yapıcam ya bu haftasonu deniycem tam buğday unuyla mayayla bakalım nasıl olucak çok bereketli oluyomuş
Ya ben de istiyodum onu aslında ama bi fırsat olmadı. Bereketli olur tabi kanka yap valla inkanın varsa

Ayy yaptım valla sadesi de çok güzel oldu. Kendim yapmıştım kıtır ekmekleri :)
afiyet olsun kankam ben de ayran içtim şimdi hindi füme ayran ne kaa eğlenceli bi hayatım var zencefilli tarçınlı bitki çayı verdi arkadaş onu içiyorum şimdi de

ben artık bi kendim ekmek yapıcam ya bu haftasonu deniycem tam buğday unuyla mayayla bakalım nasıl olucak çok bereketli oluyomuş

olmaz mı kuzum bencede harıka olur annemde ekmek yapıor bazen ama bana cok kaln gelıyor ole cok yerm dıe ıstemıom

afiyet olsun kankam ben de ayran içtim şimdi hindi füme ayran ne kaa eğlenceli bi hayatım var zencefilli tarçınlı bitki çayı verdi arkadaş onu içiyorum şimdi de

yesıl cay dmı o benımkıde zencefıllı tarcınlı bı kac tane kaldı almam lazm yesılcay ıcınce benı cok terletıor ya :):)

olmaz mı kuzum bencede harıka olur annemde ekmek yapıor bazen ama bana cok kaln gelıyor ole cok yerm dıe ıstemıom
evet öyle de bi ihtimal var ama artık ayarlıycam bi şekilde kuzum zaten ölçülü yaparım kalorisini hesaplar dilimler her dilimi anlarım kaç kalori ona göre yerim artık

yesıl cay dmı o benımkıde zencefıllı tarcınlı bı kac tane kaldı almam lazm yesılcay ıcınce benı cok terletıor ya :):)
ben bugün a,c,e vitaminli yeşil çay aldım doğadanın o açık olan bitti bunu aldım da bi de işte arkadaş verdi ama onda yeşil çay yok kuzum karışık bitki çayı yazıyo sinameki falan da yok tarçın zencefil, bamya çiçeği falan yazıyo

o farklı kuzum bende de abc vıtamınlı vardı portakal tadı oluyor sankı onu sevıyorum dıgerı tarcınlı oda ıyı dıorm tarcın falan :):) hala acık olana bakmadm burdakı bıtıyor bı denıcem onuda.

onda bi aroma yok ama baya otsu söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…