Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aynen benm de ole bı huyum var evdeyse aklımdadırlar :):) ama yemıcem ıkı gunu bıtırdm sayılır ekmeksız bosa gıtmesn :)
Kesinlikle kuzum iki gün boşa gitmesin :) dur bakalım ben de akşam ekmek yemem inşallah. Dün de yemicem diyip yemiştim çünkü :) bu akşam sadece yemekle yoğurt yiyim diyorum çorbasız

Kesinlikle kuzum iki gün boşa gitmesin :) dur bakalım ben de akşam ekmek yemem inşallah. Dün de yemicem diyip yemiştim çünkü :) bu akşam sadece yemekle yoğurt yiyim diyorum çorbasız
ama buün pek kaçamak yapmadın ki hatta hiç yani

İvittt :) türk kahvesi yanında iki minnak çikolata yedim. Bi de cicibebe yedim 2-3 tane kıza verirken atıverdim ağızıma :)
e bişey yok ki kanka afiyet olsun öyle okadarını ben de yapıyorum bugün protein diye yemedim de dün mesela kahvenin yanında bi yaprak çikolata yedim hani var ya tekli paketli misafir çikilatası

kuzum oglen aksam yemeyebılırsın ekmek cok sevmedgn yemeklerle zorla bence yada yogurt ekmegı anca aratmıor :):)

yakalandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…