- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.541
ya eminönündebi yer varmış en gerçek yeşil çay ordaymış ondan istiyorum da gidemiyorum oraya
Akşama ne yiceksiniz kızlarrrr :) ben bugün rahatım dünden yemekle çorbam var :)
Tek çeşit mi yicen cnm :)Bızde de domates corbası bıde turlu gıbı bısey varı belkı corba ıcerım yada turlu yogurt olabılır :)
Tek çeşit mi yicen cnm :)
Hehehe seni gidi seni :) yok onlar yok boşver.evet cnm cunku corba 1 dılım ekmek yerıne gecıyordu barı tek yıyım daha ıyı olur dıorum tabı cnm ısterse 1 kepce olabılır ah ah aklmda o dolapdakı domdurmalar :):)
Hehehe seni gidi seni :) yok onlar yok boşver.
Kesinlikle kuzum iki gün boşa gitmesin :) dur bakalım ben de akşam ekmek yemem inşallah. Dün de yemicem diyip yemiştim çünkü :) bu akşam sadece yemekle yoğurt yiyim diyorum çorbasızaynen benm de ole bı huyum var evdeyse aklımdadırlar :):) ama yemıcem ıkı gunu bıtırdm sayılır ekmeksız bosa gıtmesn :)
Akşama ne yiceksiniz kızlarrrr :) ben bugün rahatım dünden yemekle çorbam var :)
evet cnm cunku corba 1 dılım ekmek yerıne gecıyordu barı tek yıyım daha ıyı olur dıorum tabı cnm ısterse 1 kepce olabılır ah ah aklmda o dolapdakı domdurmalar :):)
kesekler miş canım sordum şimdi mısır çarşısında kesekler kuruyemişçinerdeymıs o cnm hıc duymadım bende cumartesı gıtcem kına alısverısıne bakm :)
ama buün pek kaçamak yapmadın kiKesinlikle kuzum iki gün boşa gitmesin :) dur bakalım ben de akşam ekmek yemem inşallah. Dün de yemicem diyip yemiştim çünkü :) bu akşam sadece yemekle yoğurt yiyim diyorum çorbasız
İvittt :) türk kahvesi yanında iki minnak çikolata yedim. Bi de cicibebe yedim 2-3 tane kıza verirken atıverdim ağızıma :)ama buün pek kaçamak yapmadın kihatta hiç yani
e bişey yok ki kanka afiyet olsun öyle okadarını ben de yapıyorum bugün protein diye yemedim de dün mesela kahvenin yanında bi yaprak çikolata yedim hani var ya tekli paketli misafir çikilatasıİvittt :) türk kahvesi yanında iki minnak çikolata yedim. Bi de cicibebe yedim 2-3 tane kıza verirken atıverdim ağızıma :)
ben de süt içiyorum şimdi yarım çay kaşığı da neskafe koydum öyle aroma olsun diyeSabahki yeşil çayımı kupayla içmiştim. Şimdi de çay fincanları var ya porselen olanlar hani heh onlarla içiyorum hatta içtim :)
Ayy ben sütlü neskafe içemiyorum kanka. Bazen canım istiyo yapayım diyorum tok tutsun diye ama midem alt üst oluyo. Sade içerim ama mesela :)ben de süt içiyorum şimdi yarım çay kaşığı da neskafe koydum öyle aroma olsun diye
neden acabaAyy ben sütlü neskafe içemiyorum kanka. Bazen canım istiyo yapayım diyorum tok tutsun diye ama midem alt üst oluyo. Sade içerim ama mesela :)
Hee sorun sütte kanka :) neskafe sade içerim yanineden acabasüt mü sade içebilirsin neskafe mi sorun hangisinde ki
kuzum oglen aksam yemeyebılırsın ekmek cok sevmedgn yemeklerle zorla bence yada yogurt ekmegı anca aratmıor :):)Kesinlikle kuzum iki gün boşa gitmesin :) dur bakalım ben de akşam ekmek yemem inşallah. Dün de yemicem diyip yemiştim çünkü :) bu akşam sadece yemekle yoğurt yiyim diyorum çorbasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?