Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yaa 3 hafta sonra neler yeriz sen düşün sen tabii önce evlenicen bi öyle bi detay var sanırım onun heyecanı daha baskındır ama yemek de çıkmıyo insanın aklından yaa

kuzu heycan henuz yok herkez soruyor ama ben bıraz duygusuz muyum ne anlamadm nısanda da öleydım tek heycan o cıkıs muzıgı benı cok duygulandırdı aglıcakdm bıraz duygusalımdır dugunde salya sümük dolasırım artık :):) ama yemekler denız ılk defa otel tatılıne gıdıcem bıde :):)

inşallah kolaylıkla güzellikle geçer kuzum tatiliniz de düğün de

Ara öğün rezene çayı kavun
Öğle firinda sebzeli tavuk pilav semizotlu cacik
Aksam yemegimi az önce yedim kabak yemegi pilav semizotlu cacik
Acikinca yogurt yerim günü kapatirim artik

Canım afiyet olsun bence gayet iyi limonata olmasa daha iyidi tabii ama olsun erken yemişsin en azından :))
Ah cnm ya eşime ayran al gelirken dedim ama akıllı onu unutmuş limonata almış sorma :) içtim ben de evet erken oldu iyi oldu
Kızlar öğlen yoğurt yarım paket eti form akşam 4 kşk kuru fasulye 2 kepçe çorba salata 3 kşk yoğurt yarım dilim ekmek :)
ohh senin menü de güzel olmuş bak eski formuna döndün :)

Ah cnm ya eşime ayran al gelirken dedim ama akıllı onu unutmuş limonata almış sorma :) içtim ben de evet erken oldu iyi oldu
ohh senin menü de güzel olmuş bak eski formuna döndün :)
Olsun kuzum afiyet olsun evet bebeğim ama 1 top dondurma yedm light çilekli :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…