- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.561
hmm anladım miden hassas demek kanka bazı insanalra çok dokunuyo sütHee sorun sütte kanka :) neskafe sade içerim yani
amaaan boşver kuzum tatilde bool bol yersinkuzum oglen aksam yemeyebılırsın ekmek cok sevmedgn yemeklerle zorla bence yada yogurt ekmegı anca aratmıor :):)
yakalandımm
kesekler miş canım sordum şimdi mısır çarşısında kesekler kuruyemişçi
amaaan boşver kuzum tatilde bool bol yersin
yaa 3 hafta sonra neler yeriz sen düşün sen tabii önce evlenicen bidogru dıorsun kuzum 3 haftamız kaldı ya
yaa 3 hafta sonra neler yeriz sen düşün sen tabii önce evlenicen biöyle bi detay var sanırım onun heyecanı daha baskındır ama yemek de çıkmıyo insanın aklından yaa
Evet kanka ya süt içemem öyle çok çok nadir yani :/hmm anladım miden hassas demek kanka bazı insanalra çok dokunuyo süt
inşallah kolaylıkla güzellikle geçer kuzum tatiliniz de düğün dekuzu heycan henuz yok herkez soruyor ama ben bıraz duygusuz muyum ne anlamadm nısanda da öleydım tek heycan o cıkıs muzıgı benı cok duygulandırdı aglıcakdm bıraz duygusalımdır dugunde salya sümük dolasırım artık :):) ama yemekler denız ılk defa otel tatılıne gıdıcem bıde :):)
ben de bildiğin bebekEvet kanka ya süt içemem öyle çok çok nadir yani :/
insallah kuzum amın... tek stresım suan davetye dagıtmak sayılı bzm 100 kısılık hakkm var herkeze cocuk getrme dedıgımdekı stres :):)inşallah kolaylıkla güzellikle geçer kuzum tatiliniz de düğün de
ooyy zormuş vallainsallah kuzum amın... tek stresım suan davetye dagıtmak sayılı bzm 100 kısılık hakkm var herkeze cocuk getrme dedıgımdekı stres :):)
ooyy zormuş vallaallah yardımcın olsun kuzum
Afiyet olsun kuzum erken kapatmissin gunu ne guzel.Ara öğün rezene çayı kavun
Öğle firinda sebzeli tavuk pilav semizotlu cacik
Aksam yemegimi az önce yedim kabak yemegi pilav semizotlu cacik
Acikinca yogurt yerim günü kapatirim artik
Canım afiyet olsun bence gayet iyi limonata olmasa daha iyidi tabii ama olsun erken yemişsin en azından :))Ben de 7 ye doğru yedim yemeğimi. Çok acıkmışım ya doymıcam sandım
2 kepçe çorba
1 porsiyon yemek
1 dl ekmek
1 bardak limonata
Ah cnm ya eşime ayran al gelirken dedim ama akıllı onu unutmuş limonata almış sorma :) içtim ben de evet erken oldu iyi olduCanım afiyet olsun bence gayet iyi limonata olmasa daha iyidi tabii ama olsun erken yemişsin en azından :))
ohh senin menü de güzel olmuş bak eski formuna döndün :)Kızlar öğlen yoğurt yarım paket eti form akşam 4 kşk kuru fasulye 2 kepçe çorba salata 3 kşk yoğurt yarım dilim ekmek :)
Olsun kuzum afiyet olsun evet bebeğim ama 1 top dondurma yedm light çilekli :)))Ah cnm ya eşime ayran al gelirken dedim ama akıllı onu unutmuş limonata almış sorma :) içtim ben de evet erken oldu iyi oldu
ohh senin menü de güzel olmuş bak eski formuna döndün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?