Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

günaydınllarrrr

dun aksam alısverıs merkezıne gıttım otobusde cok mıgdem bulannca mavı yesıl krakerlerınden yedım

evde 1 tabak corba
salata

1 mını magnum yedım :):) adetm demısdım aklımda kalıyor dıe

sabah kahvaltım

1 yumurta
lor peynır
5 zeytın
domates salatalık bıber
süt

Kuzum az yemiyorum aslında salata falan yapıyorum ya doyuruyo yada alıştı mide :))
mide alıştı herhalde ama tabi salata doyurucu oluyo onun da etkisi vardır kuzum :)

afiyet olsun kuzum. Mide bulantısına iyi yapmışsın onu çekmektense geçmiştir yiyince :)

Guten morgennnn :) (bugün de almanca olsun )

Kuzular ben bu sabah kayınvalideye geldim eşim akşam dedi gidelim mi diye. Ben de kendi anneme götür dicektim ama karar veremedik bi süre. Sonra gece gece çanta hazırladım ervaya yemekti kıyafetti. Sabah 9a doğru geldik işte burdayım şimcik. Akşam da kendi anneme geçiciğizzzz hiç bırakır mıyım
Neysee efenimm kahvaltım:
1 dl ekmek,yarım haşlanmış yumurta,1 kk kadar peynir,birkaç zeytin,tereyağı ve yarım dilim kadar kek :) küçüktü ama büyük değildi böyle işte fıstıkcanlar. Çok doydum hee psikolojik midir nedir

mide alıştı herhalde ama tabi salata doyurucu oluyo onun da etkisi vardır kuzum :)

afiyet olsun kuzum. Mide bulantısına iyi yapmışsın onu çekmektense geçmiştir yiyince :)

Aynen kuzum otobus tuttu benı bıde acıkdım ekmekde yemıorm ya dırek aldm yoksa dolasamazdım öle sabah tartıldm aynı 62,5 geldm bıde adetım.

gunaydınn kız turkce yaz anlamıyor :):)

afıyet olsun kuzum 1 dılım ekmek az yemıssn kekıde haketmıssın. ıyı yaptınız gönullerı olur aksamda sızınkıler ohh :):)

Aynen kuzum otobus tuttu benı bıde acıkdım ekmekde yemıorm ya dırek aldm yoksa dolasamazdım öle sabah tartıldm aynı 62,5 geldm bıde adetım.
Ay kıyamam ya o halde dolaşılır mı hiç. Bi de benim midem bulandığında soğuk terler döküyorum bazen resmen. Dayanamıyom hassas bi yapım var kan filan da tutar beni mesela. :) yapı hassas ama vücut maşallah

gunaydınn kız turkce yaz anlamıyor :):)

afıyet olsun kuzum 1 dılım ekmek az yemıssn kekıde haketmıssın. ıyı yaptınız gönullerı olur aksamda sızınkıler ohh :):)
Ya olsun değişik bir giriş yapayım dedim kuzum :) zaten hep Türkçe konuşuyoruz :) he ekmek azdı kek de azdı ama 1 kkdan biraz büyüktü ne var yani :)
Şimdi bugün öğlen görümcemin kv gelicekmiş nişanda baklava verilen tepsiyi getirmeye :) benim kayınvalide de kurabiye yapmış bak sen şansa

Afiyet olsun kuzu dondurma da minnak yaa bişey olmaz bugün de mi ekmek yok dünkü donrumayı mı dengeliyosun

Afiyet olsun balım doyurucu çok güzel bence kahvaltın huzurlu güzel bir gün diliyorums ana oralarda

e belki de verdin işte ama adetten öyle çıktın kuzu ben de iki gündür tuvalete giremiyorum yaaa

kızlar tatlı krizim oluyor benim dolaptaki çikolatalara dalmamak için zor tutuyom kendimi. onun dışında spor ve yemekte sıkıntı yok. hafif bi tatlı öneriniz var mı

amaaan görüyo musun sen şu işi hiç de sevmezsin

kızlar tatlı krizim oluyor benim dolaptaki çikolatalara dalmamak için zor tutuyom kendimi. onun dışında spor ve yemekte sıkıntı yok. hafif bi tatlı öneriniz var mı
tarçın yoğurt ile her türlü meyve karışımı canım tarçın kan şekerini dengeler hem doyurucu oluyo, ya da tarçınlı sğt, ya da kakaolu süt ya da 1-2 kare bitter ama devamını getiriyceksen

heheheheh oluyor kuzu bazı ınsanları kan tutar ama o konuda ıyıyım ama yemekde bazen bende bı tuhaf oluyorum cok acıkınca bole sankı fenalasıorm :):)

enammm bugun senı kacamaklar bekler bence :):) takılıyorum kuzu ne gzl benımde ıngılızcem olsa bende yazardm :):)
Afiyet olsun kuzu dondurma da minnak yaa bişey olmaz bugün de mi ekmek yok dünkü donrumayı mı dengeliyosun

evet kzuum dengelemeey gecdım bıde alısdım sankı arada bı ıkı gun bole mı yapsam bende :):) sabahda 62,5 geldm adetken dedm devam et sen :):)

e belki de verdin işte ama adetten öyle çıktın kuzu ben de iki gündür tuvalete giremiyorum yaaa

kuzu sölemesı ayıp sabah süt icdim benı hemen bozdu tavsıye ederm :):) bende anlamadım gecen 62,3 geldım cumartesı pazartesı sen cık 63,3 e moralım bozuldu smdı gorunce sevndım almıyımde vermesemde olur :):)

hurma kuzum bana cok ıyı gelıyor tatlı ıstegımı kesıyor kayısıda olabılır.

Günaydııınnn bal arılarııı

akşam ızgara köfte yedim 4 tane yani toplamı 2 avuç içi kadardır çook küçük bi parça köz kırmızı biber ve köz kabak yedim protein günü ama yarım domates yarım soğan hakkımız oluyodu ben de bi dilim köz biber 1 dilim kabak yedim

kahvaltım

1tb lavaş ile 2 dilim hindi füme ve 2 lıght üçgenle dürüm yaptım yanında domates biber şimdi yeşil çay

Yine lokur ve harika menüsü süpersin kanka

Ahhh kuşum teşekkür ederimmm inşallah huzurlu bir gün olur
yaa hiç sevmem evetttt :) gül lokumu var içlerindee
off demeeeeee lokuma zaten bayılırım bi de kurabiyenin için de ya sanırım en sevdiğim hamur işlerinden biri kurabi tuzlu kuru pasta ve ev kurabiyesi alaahımm sana geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…