- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.601
mersi kanka balıYine lokur ve harika menüsüsüpersin kanka
Ay dedim bileee kanka güzel oluyo valla hee :) yanına da çay misss gibi mmmmoff demeeeeeelokuma zaten bayılırım bi de kurabiyenin için de ya sanırım en sevdiğim hamur işlerinden biri kurabi tuzlu kuru pasta ve ev kurabiyesi alaahımm sana geliyorum
süt içiyorum içtim de az önce kuzum en iyisi öğlen aşağıdan tavuk pilavcıdan acı turşu biber alayım beni anca o paklar valla onu yiyince tamamkuzu sölemesı ayıp sabah süt icdim benı hemen bozdu tavsıye ederm :):) bende anlamadım gecen 62,3 geldım cumartesı pazartesı sen cık 63,3 e moralım bozuldu smdı gorunce sevndım almıyımde vermesemde olur :):)
hurma kuzum bana cok ıyı gelıyor tatlı ıstegımı kesıyor kayısıda olabılır.
Normal tabi fıstıkcanım 1000 kalorinin altına düşmeyin diyorlar da ben hesap yapmadığım için bilmiyorum kaç kalori alıyorummersi kanka balılavaşı bütün yedim ama şöyle bir hesap yaptım lavaş içindekilerle 300 kalori sabah almış oldum aynısını öğlen de yiycem 300 de o 600 ara yapmıyorum ya ben bi süt içerim yani akşama da yoğurt falan yesem sebze tarzı bişeyle anca 1000 kalori olur zaten e günlük normal aslında di mi
Günaydııınnn bal arılarııı
akşam ızgara köfte yedim 4 tane yani toplamı 2 avuç içi kadardır çook küçük bi parça köz kırmızı biber ve köz kabak yedim protein günü ama yarım domates yarım soğan hakkımız oluyodu ben de bi dilim köz biber 1 dilim kabak yedim
kahvaltım
1tb lavaş ile 2 dilim hindi füme ve 2 lıght üçgenle dürüm yaptım yanında domates biber şimdi yeşil çay
off demeeeeeelokuma zaten bayılırım bi de kurabiyenin için de ya sanırım en sevdiğim hamur işlerinden biri kurabi tuzlu kuru pasta ve ev kurabiyesi alaahımm sana geliyorum
alışırsın yaa tamamen göz korkusu aman doymazsam diye halbu ki baştan az yesek doymazsak yine yeriz bişeyler sanki kaçırıyor bende de vardı o ama bak ekmeksiz de doyuluyo yani hele de yumurta varsaheheheheh oluyor kuzu bazı ınsanları kan tutar ama o konuda ıyıyım ama yemekde bazen bende bı tuhaf oluyorum cok acıkınca bole sankı fenalasıorm :):)
enammm bugun senı kacamaklar bekler bence :):) takılıyorum kuzu ne gzl benımde ıngılızcem olsa bende yazardm :):)
evet kzuum dengelemeey gecdım bıde alısdım sankı arada bı ıkı gun bole mı yapsam bende :):) sabahda 62,5 geldm adetken dedm devam et sen :):)
Ay dedim bileee kanka güzel oluyo valla hee :) yanına da çay misss gibi mmmm
ama işte o gün sadece protein giricek vücuda kuralı öyle de işte yarım domates yarım soğan falan bikaç turşu yiyebiliyosun ben onları yemiş oldum bişeycik olmaz okadardangunaydınnn bızım balımızaa
afiyet olsun kuzum proteınde hıc mı sebze yemıyorsun kuzu domatescıkden nolurkı :):)
annemde kurabıye yapmısdı lokumlu ama degısık olmusdu :):) demek yapanlar var
ah olsada yesek :):):)
asl1can ah kuzu sorma illa bişeyler olcak yani boş geçilmiyor misafir geldiğinde. Şimdilik sadece kurabiye var,başka bişey yapmaz zaten yetişmez artık. Hem gerek de yok. Belki gelenler getirirse bilemicem en az zararla atlatmak lazım
mersi kanka balılavaşı bütün yedim ama şöyle bir hesap yaptım lavaş içindekilerle 300 kalori sabah almış oldum aynısını öğlen de yiycem 300 de o 600 ara yapmıyorum ya ben bi süt içerim yani akşama da yoğurt falan yesem sebze tarzı bişeyle anca 1000 kalori olur zaten e günlük normal aslında di mi
ayy cok zor kuzu bzmde köşe pidecı ah ah hep aklımda ora ama yıyemıyorum. kuzu acı zorlamaz mı demek senı rahatlatıyor lavas da da gzl olur he tavuk tursular nem nem :):)süt içiyorum içtim de az önce kuzum en iyisi öğlen aşağıdan tavuk pilavcıdan acı turşu biber alayım beni anca o paklar valla onu yiyince tamamtabii tavuklu pilav almayı tercih ederdim emmeeee kısmet düşünsenize ya altımız tavuk pilavcı ve pastane
alışırsın yaa tamamen göz korkusu aman doymazsam diye halbu ki baştan az yesek doymazsak yine yeriz bişeyler sanki kaçırıyor bende de vardı o ama bak ekmeksiz de doyuluyo yani hele de yumurta varsa
yeeeeaaaaa boşveeeeeeerrrr kankaaaa yemene bak senama işte o gün sadece protein giricek vücuda kuralı öyle de işte yarım domates yarım soğan falan bikaç turşu yiyebiliyosun ben onları yemiş oldum bişeycik olmaz okadardan
ama işte o gün sadece protein giricek vücuda kuralı öyle de işte yarım domates yarım soğan falan bikaç turşu yiyebiliyosun ben onları yemiş oldum bişeycik olmaz okadardan
yeeeeaaaaa boşveeeeeeerrrr kankaaaa yemene bak sen
dengelerim kuzu evetsızınkı kurabıye yaptı dmı gelende bısey getırır ohhh :):) az zarar yaparsın sen kuzu dengelersın smdı :)::)
Yaa evet ya gitmesin lokurrrr..kızz lokuruda bz gıbı yapmayalım kız ıyı gıdıyor ama bencede sasırtalımkı zayflayıp bızı bırakmasn hedefıne de az kaldı :):)
yeeeeaaaaa boşveeeeeeerrrr kankaaaa yemene bak sen
ekmek yemiyosunnn sadece proteinle ve süt yoğurt falanhaklısın kuzum bısey olmaz bencede arada bende yapım böle hem proteınde ekmekde yıyorsun gerısı gzl zaten :):)
kız söz ben gitmem 48 olmaya çalışıcam ya daha merak etmeyin burdayım sabote yoookkızz lokuruda bz gıbı yapmayalım kız ıyı gıdıyor ama bencede sasırtalımkı zayflayıp bızı bırakmasn hedefıne de az kaldı :):)
Gitmiiceeeemm hayııır sizi bırakır mıyım yaaa daha 48 olucaam koruma vaar hem muhabbet ediyoruz herşeyi konuşuyoruz yine de gitmem ki kankalarım benimYaa evet ya gitmesin lokurrrr..
Biraz daha kanına girelim ki hedefe ulaşma süresi uzasın
Yaa evet ya gitmesin lokurrrr..
Biraz daha kanına girelim ki hedefe ulaşma süresi uzasın
ekmek yemiyosunnn sadece proteinle ve süt yoğurt falanama işte döner omleeet tavuk miktar sınırı yoook
kız söz ben gitmem 48 olmaya çalışıcam ya daha merak etmeyin burdayım sabote yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?