Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

asl1can ah kuzu sorma illa bişeyler olcak yani boş geçilmiyor misafir geldiğinde. Şimdilik sadece kurabiye var,başka bişey yapmaz zaten yetişmez artık. Hem gerek de yok. Belki gelenler getirirse bilemicem en az zararla atlatmak lazım

Yine lokur ve harika menüsü süpersin kanka
mersi kanka balı lavaşı bütün yedim ama şöyle bir hesap yaptım lavaş içindekilerle 300 kalori sabah almış oldum aynısını öğlen de yiycem 300 de o 600 ara yapmıyorum ya ben bi süt içerim yani akşama da yoğurt falan yesem sebze tarzı bişeyle anca 1000 kalori olur zaten e günlük normal aslında di mi

off demeeeeee lokuma zaten bayılırım bi de kurabiyenin için de ya sanırım en sevdiğim hamur işlerinden biri kurabi tuzlu kuru pasta ve ev kurabiyesi alaahımm sana geliyorum
Ay dedim bileee kanka güzel oluyo valla hee :) yanına da çay misss gibi mmmm

süt içiyorum içtim de az önce kuzum en iyisi öğlen aşağıdan tavuk pilavcıdan acı turşu biber alayım beni anca o paklar valla onu yiyince tamam tabii tavuklu pilav almayı tercih ederdim emmeeee kısmetdüşünsenize ya altımız tavuk pilavcı ve pastane

Normal tabi fıstıkcanım 1000 kalorinin altına düşmeyin diyorlar da ben hesap yapmadığım için bilmiyorum kaç kalori alıyorum akşam da cacık filan olur bak 1 dl ekmekle çok severim benn

gunaydınnn bızım balımızaa

afiyet olsun kuzum proteınde hıc mı sebze yemıyorsun kuzu domatescıkden nolurkı :):)
off demeeeeee lokuma zaten bayılırım bi de kurabiyenin için de ya sanırım en sevdiğim hamur işlerinden biri kurabi tuzlu kuru pasta ve ev kurabiyesi alaahımm sana geliyorum

annemde kurabıye yapmısdı lokumlu ama degısık olmusdu :):) demek yapanlar var
ah olsada yesek :):):)

alışırsın yaa tamamen göz korkusu aman doymazsam diye halbu ki baştan az yesek doymazsak yine yeriz bişeyler sanki kaçırıyor bende de vardı o ama bak ekmeksiz de doyuluyo yani hele de yumurta varsa

ama işte o gün sadece protein giricek vücuda kuralı öyle de işte yarım domates yarım soğan falan bikaç turşu yiyebiliyosun ben onları yemiş oldum bişeycik olmaz okadardan

sızınkı kurabıye yaptı dmı gelende bısey getırır ohhh :):) az zarar yaparsın sen kuzu dengelersın smdı :):)

kuzu mınnacık lavas ye tabı nolcak o kdrdan aksam az yemek onemlı zaten.
ayy cok zor kuzu bzmde köşe pidecı ah ah hep aklımda ora ama yıyemıyorum. kuzu acı zorlamaz mı demek senı rahatlatıyor lavas da da gzl olur he tavuk tursular nem nem :):)
alışırsın yaa tamamen göz korkusu aman doymazsam diye halbu ki baştan az yesek doymazsak yine yeriz bişeyler sanki kaçırıyor bende de vardı o ama bak ekmeksiz de doyuluyo yani hele de yumurta varsa

aynen kuzu ben peynır cok sevmıyorum dıe hane kuru kuru yıyemem dıordm bıde peynır cesıtımde yok loru yıyorum yarında belkı ole yapar pazar yerım :) bıde ev dızmeye gtcem kesn oglen cıgkofteyı yumarm arkadas :):)

ama işte o gün sadece protein giricek vücuda kuralı öyle de işte yarım domates yarım soğan falan bikaç turşu yiyebiliyosun ben onları yemiş oldum bişeycik olmaz okadardan

haklısın kuzum bısey olmaz bencede arada bende yapım böle hem proteınde ekmekde yıyorsun gerısı gzl zaten :):)

Yaa evet ya gitmesin lokurrrr..
Biraz daha kanına girelim ki hedefe ulaşma süresi uzasın
Gitmiiceeeemm hayııır sizi bırakır mıyım yaaa daha 48 olucaam koruma vaar hem muhabbet ediyoruz herşeyi konuşuyoruz yine de gitmem ki kankalarım benim

Yaa evet ya gitmesin lokurrrr..
Biraz daha kanına girelim ki hedefe ulaşma süresi uzasın
bencede hadı baslayalm kurabıyelerden yaglı yıceklerdenn ne kdr enfes oldugunu :):)
ekmek yemiyosunnn sadece proteinle ve süt yoğurt falan ama işte döner omleeet tavuk miktar sınırı yoook

pardon kuzum bugunde yapıorsn sandm bı an ekmek olunca :):) 2 gundu dogru senın.
kız söz ben gitmem 48 olmaya çalışıcam ya daha merak etmeyin burdayım sabote yoook

ınanmayık bz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…