- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.621
zaten tatılde merk edıorum kac kılo donucegımı :):):) o yuzden 60 olsam 62 le donsem mantıklı :):)Gitmiiceeeemm hayııır sizi bırakır mıyım yaaa daha 48 olucaam koruma vaar hem muhabbet ediyoruz herşeyi konuşuyoruz yine de gitmem ki kankalarım benim
Tabi kuzum 3 aydır böyle besleniyorum yya aslında azaltmam lazm heralde biraz daha ekmek yememeliyim alıştı vücut çünkü böyle beslenmeyemide alıştı herhalde ama tabi salata doyurucu oluyo onun da etkisi vardır kuzum :)
afiyet olsun kuzum. Mide bulantısına iyi yapmışsın onu çekmektense geçmiştir yiyince :)
Kuzum afiyet olsun illa o kek yenceeek yahuGuten morgennnn :) (bugün de almanca olsun )
Kuzular ben bu sabah kayınvalideye geldim eşim akşam dedi gidelim mi diye. Ben de kendi anneme götür dicektim ama karar veremedik bi süre. Sonra gece gece çanta hazırladım ervaya yemekti kıyafetti. Sabah 9a doğru geldik işte burdayım şimcik. Akşam da kendi anneme geçiciğizzzz hiç bırakır mıyım
Neysee efenimm kahvaltım:
1 dl ekmek,yarım haşlanmış yumurta,1 kk kadar peynir,birkaç zeytin,tereyağı ve yarım dilim kadar kek :) küçüktü ama büyük değildiböyle işte fıstıkcanlar. Çok doydum hee psikolojik midir nedir
Kızlar 2 yumurta domates salatalık peynir ve 1 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay ile günü açıyorum daha yeni ah diyetisyen olsa kafamı kırmıştı ama napim bebekle oynadık ayol :)))
Evet kuzum bugünlük böyle oldu artık napalım :))) soydan bey rahat bırakmadı :))olsun kuzum oglen ve sabah yemegı oldu sana :):)
Evet kuzum bugünlük böyle oldu artık napalım :))) soydan bey rahat bırakmadı :))
evet onu ben de merak ediyorum 50 olup gideyim de daha az ya da almadan dönemek zor ama bakıcaz kuzuzaten tatılde merk edıorum kac kılo donucegımı :):):) o yuzden 60 olsam 62 le donsem mantıklı :):)
kurban olurum onu verene boncuk o boncukk allah esirgesinEvet kuzum bugünlük böyle oldu artık napalım :))) soydan bey rahat bırakmadı :))
Afiyet olsun mervecim çok güzel bence epey bi süre acıkmazsın sanırımKızlar 2 yumurta domates salatalık peynir ve 1 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay ile günü açıyorum daha yeni ah diyetisyen olsa kafamı kırmıştı ama napim bebekle oynadık ayol :)))
valla ben olsam ben de yerdim afiyet olsun kuzum öyle önünd ehepsi olunca yiyo insan napalım akşam yemezsin artık aynenKızlarrrr benim kaynanana başka şeyler de yapmış ayoll görünce şok oldummmmbörekler tatlılar ahh ah. Hepsinden yedim azar azar küçük miktarlarda. Akşama yemek yemem herhalde ben ya. Daha kahvaltıdan kalkalı 3 saat olmuştu. Allahım nasıl tokummm
Kızlarrrr benim kaynanana başka şeyler de yapmış ayoll görünce şok oldummmmbörekler tatlılar ahh ah. Hepsinden yedim azar azar küçük miktarlarda. Akşama yemek yemem herhalde ben ya. Daha kahvaltıdan kalkalı 3 saat olmuştu. Allahım nasıl tokummm
tokken daha fena oluyo gerçi bi bakıma iyi olmuş aç olsan daha çok yerdin kankaAnammm valla zaten aç değildim bi de üstüne onları yiyince hepten şiştim yaa şuan sadece su içesim var yaniakşama yemicem ben yaaa yersem de ekmek filan yok yani bittiiiii
Sen bi görsen herkese zorla sevdiriyo kendini harbiden yersin kuzum valla :)))yerım o kücük pasayı ya ona deger olsun :):)
Oy kuzum benim sağolll valla görse sizi zorla sevdirir kendini kesin :)))kurban olurum onu verene boncuk o boncukk allah esirgesin
Evet kuzum yumurta süper tok tuttu acıkmadım buarada spora mı başladım ne :))Afiyet olsun mervecim çok güzel bence epey bi süre acıkmazsın sanırım
zaten resimleri görünce aklım gidiyo ya maşallah mervecimmOy kuzum benim sağolll valla görse sizi zorla sevdirir kendini kesin :)))
aa gerçekten miii hadi bakalımm neler yaptınnEvet kuzum yumurta süper tok tuttu acıkmadım buarada spora mı başladım ne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?