Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Gitmiiceeeemm hayııır sizi bırakır mıyım yaaa daha 48 olucaam koruma vaar hem muhabbet ediyoruz herşeyi konuşuyoruz yine de gitmem ki kankalarım benim
zaten tatılde merk edıorum kac kılo donucegımı :):):) o yuzden 60 olsam 62 le donsem mantıklı :):)

mide alıştı herhalde ama tabi salata doyurucu oluyo onun da etkisi vardır kuzum :)

afiyet olsun kuzum. Mide bulantısına iyi yapmışsın onu çekmektense geçmiştir yiyince :)
Tabi kuzum 3 aydır böyle besleniyorum yya aslında azaltmam lazm heralde biraz daha ekmek yememeliyim alıştı vücut çünkü böyle beslenmeye

Kuzum afiyet olsun illa o kek yenceeek yahu

Kızlar 2 yumurta domates salatalık peynir ve 1 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay ile günü açıyorum daha yeni ah diyetisyen olsa kafamı kırmıştı ama napim bebekle oynadık ayol :)))

Kızlar 2 yumurta domates salatalık peynir ve 1 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay ile günü açıyorum daha yeni ah diyetisyen olsa kafamı kırmıştı ama napim bebekle oynadık ayol :)))
Afiyet olsun mervecim çok güzel bence epey bi süre acıkmazsın sanırım

Kızlarrrr benim kaynanana başka şeyler de yapmış ayoll görünce şok oldummmm börekler tatlılar ahh ah. Hepsinden yedim azar azar küçük miktarlarda. Akşama yemek yemem herhalde ben ya. Daha kahvaltıdan kalkalı 3 saat olmuştu. Allahım nasıl tokummm

valla ben olsam ben de yerdim afiyet olsun kuzum öyle önünd ehepsi olunca yiyo insan napalım akşam yemezsin artık aynen

afıyet olsun kuzum aynen gorunce yenıyor olsun aksama dengelersın artık.

Anammm valla zaten aç değildim bi de üstüne onları yiyince hepten şiştim yaa şuan sadece su içesim var yani akşama yemicem ben yaaa yersem de ekmek filan yok yani bittiiiii

Anammm valla zaten aç değildim bi de üstüne onları yiyince hepten şiştim yaa şuan sadece su içesim var yani akşama yemicem ben yaaa yersem de ekmek filan yok yani bittiiiii
tokken daha fena oluyo gerçi bi bakıma iyi olmuş aç olsan daha çok yerdin kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…