Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

oglen menum

corba ve bulgurda var dedı ama onları ıstemedım
kadınbudu kofte cok da severım :) hem fırında yapmıs yagsız dedı daha cok sevdım yanında fırında patlıcan koymus bıde ayran :):)

oglen menum

kadınbudu kofte cok da severım :) hem fırında yapmıs yagsız dedı daha cok sevdım yanında fırında patlıcan koymus bıde ayran :):)
Ohh kuzum mis gibi olmuş işte güzel bak :))) afiyet olsun :))

oglen menum

Afiyet olsun kuzu bi ondaki prinçten bişey olmaz bence de afiyetler olsunn

Bence verdin sen genelde olumlu ve enerjik bir ruh halindeysen vermiş oluyosun bilinç altın hissediyo bence
Kuzum sen nasık böyle iyi tanıyabiliyosun beni eşim bu kadar tanımıyor vallahi :)))) İnşallah dediğin gibidir zor duruyorum tartılmamak için dayan 2 gün kaldı diye diye

Afiyet olsun kuzu bi ondaki prinçten bişey olmaz bence de afiyetler olsunn
saol kuzum ya bende ole dusunduydum umarm aksamıda hafıf kaparım zaten arada da meyve tamam :):)
Olsun kuzum ne kadar pirinç olucak sanki ekmeksiz dengelemişsin sen onu :)

dımı kuzu onceden bı kadı kofte yanına bulgur yerdm yıye yıye dıyet yapıodm :):)
Kuzum sen nasık böyle iyi tanıyabiliyosun beni eşim bu kadar tanımıyor vallahi :)))) İnşallah dediğin gibidir zor duruyorum tartılmamak için dayan 2 gün kaldı diye diye

masallah dayanıon ben tartılmıcam dedm bugun tartıdaym :) bıde adet donemım

bence tartılma sen bilirsin ama pazara kadar da gider iyice bi moral olur

Akşam da ekmek yemezsin kuzu salata yoğurt sebze yoğurt falan bu hafta epey hafif geçmiş olur

aynen kuzum ole yapcam corba var salata bıde yogurt yerm belkı yannda yada sebzede var ama bakm :)
ınsallah yedklerm dengelenır
Evet sebze de var afiyet olsun kuzu ben de sabahkinin aynısı bir öğle yeeği yedim 7-8 de acı biber yanında bir de arada 1 adet erik yedim kırmızı hatta mor

Evet sebze de var afiyet olsun kuzu ben de sabahkinin aynısı bir öğle yeeği yedim 7-8 de acı biber yanında bir de arada 1 adet erik yedim kırmızı hatta mor
oh afıyet olsun kuzm bende kucuk armut yedm dolapda uzum var bı kacda ondan atarsam tamam :):) aksama sen ne yıcekdn yogurtmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…