- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.641
Sağol bebeğimmm benmzaten resimleri görünce aklım gidiyo ya maşallah mervecimm
40*3 set squat 400 ip 200 bacakaa gerçekten miii hadi bakalımm neler yaptınn
Sen bi görsen herkese zorla sevdiriyo kendini harbiden yersin kuzum valla :)))
Ohh mervetoşum maşallah sana devam kuzum devam 1,5 ay kalmış partiye süper olacaksın40*3 set squat 400 ip 200 bacak
Ay kuzum evet ya yollarda hep duruyorz insanlara şebeklik yapıyo :)))ay cıddı mısın masallah sevecen o zman :)
Ay kuzum inşallah ya kilomuda çok merak ediyorum inşallah vermişimdir :)))Ohh mervetoşum maşallah sana devam kuzum devam 1,5 ay kalmış partiye süper olacaksın
Ohh kuzum mis gibi olmuş işte güzel bak :))) afiyet olsun :))oglen menum
corba ve bulgurda var dedı ama onları ıstemedım
kadınbudu kofte cok da severım :) hem fırında yapmıs yagsız dedı daha cok sevdım yanında fırında patlıcan koymus bıde ayran :):)
Ohh kuzum mis gibi olmuş işte güzel bak :))) afiyet olsun :))
Olsun kuzum ne kadar pirinç olucak sanki ekmeksiz dengelemişsin sen onu :)aynen kuzum bende sevdm ya hele fırın olmasına ayrı sevndım cokda severım tek ıcınde prınc var oda olsn ekmek yemıorm :)
Bence verdin sen genelde olumlu ve enerjik bir ruh halindeysen vermiş oluyosun bilinç altın hissediyo benceAy kuzum inşallah ya kilomuda çok merak ediyorum inşallah vermişimdir :)))
Afiyet olsun kuzu bi ondaki prinçten bişey olmaz bence de afiyetler olsunnoglen menum
corba ve bulgurda var dedı ama onları ıstemedım
kadınbudu kofte cok da severım :) hem fırında yapmıs yagsız dedı daha cok sevdım yanında fırında patlıcan koymus bıde ayran :):)
Kuzum sen nasık böyle iyi tanıyabiliyosun beni eşim bu kadar tanımıyor vallahi :)))) İnşallah dediğin gibidir zor duruyorum tartılmamak için dayan 2 gün kaldı diye diyeBence verdin sen genelde olumlu ve enerjik bir ruh halindeysen vermiş oluyosun bilinç altın hissediyo bence
saol kuzum ya bende ole dusunduydum umarm aksamıda hafıf kaparım zaten arada da meyve tamam :):)Afiyet olsun kuzu bi ondaki prinçten bişey olmaz bence de afiyetler olsunn
Olsun kuzum ne kadar pirinç olucak sanki ekmeksiz dengelemişsin sen onu :)
Kuzum sen nasık böyle iyi tanıyabiliyosun beni eşim bu kadar tanımıyor vallahi :)))) İnşallah dediğin gibidir zor duruyorum tartılmamak için dayan 2 gün kaldı diye diye
Kuzum sen nasık böyle iyi tanıyabiliyosun beni eşim bu kadar tanımıyor vallahi :)))) İnşallah dediğin gibidir zor duruyorum tartılmamak için dayan 2 gün kaldı diye diye
saol kuzum ya bende ole dusunduydum umarm aksamıda hafıf kaparım zaten arada da meyve tamam :):)
dımı kuzu onceden bı kadı kofte yanına bulgur yerdm yıye yıye dıyet yapıodm :):)
masallah dayanıon ben tartılmıcam dedm bugun tartıdaym :) bıde adet donemım
Akşam da ekmek yemezsin kuzu salata yoğurt sebze yoğurt falan bu hafta epey hafif geçmiş olur
Evet sebze de varaynen kuzum ole yapcam corba var salata bıde yogurt yerm belkı yannda yada sebzede var ama bakm :)
ınsallah yedklerm dengelenır
oh afıyet olsun kuzm bende kucuk armut yedm dolapda uzum var bı kacda ondan atarsam tamam :):) aksama sen ne yıcekdn yogurtmuEvet sebze de varafiyet olsun kuzu ben de sabahkinin aynısı bir öğle yeeği yedim 7-8 de acı biber yanında bir de arada 1 adet erik yedim kırmızı hatta mor
canım şuan çok tokum aslında ama bi kase yoğurt yerim ya da cacık falan düşünüyorumoh afıyet olsun kuzm bende kucuk armut yedm dolapda uzum var bı kacda ondan atarsam tamam :):) aksama sen ne yıcekdn yogurtmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?