- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.661
Kızlaar öğlen kıymalı domatesli makarna yedm 5 kşk 4 kşk yoğurtla akşam yemek yemedim yoğurt salatalık yaptım :)))
Kız azcık yedim zaten saat 3 te eritmişimdir ben onu :) sonra hiç yemek yemedim zaten :))kuzum sen ne zman su makarnalardan vazgecceksın :):)
Afiyet olsun canım süper sen bir haftadır baya ekmek yemiyor musungünaydınlarrrr
aksam menum
1 tabak domates corbası
cacık :):)
sabah kahvaltım
1 etımek
1 yumurta
lor peynır
salatalık bıber domates
Kız azcık yedim zaten saat 3 te eritmişimdir ben onu :) sonra hiç yemek yemedim zaten :))
Afiyet olsun canım süper sen bir haftadır baya ekmek yemiyor musun
Kuzucum haklısın bida yemicem söz :))) ya kuzum kafam dalgın demek ki etimek yazdığını görmedim :) lavaşda döner güzel fikir insan dışarı çıkınca ne yiceğinide şaşırıyo kuzum yatabı ole ama kuzum sonucta faydalı dııl onun yerıne sebze yada ızgaera yemen senn ıcınde ıyı olur haftada bır yaparsın mesela snra sen uzuluyorsun senı dusundugumden.
bı hafta dııl kız 4 gun yemedm galıba ama bugun yedm ya etımek yedm oglende dısarda olcaz lavasda doner yerm kesn annem hamburger falan dıdı dedm yok smdı o kdr kacamak olmasn o kdr kasdık.
Kuzucum haklısın bida yemicem söz :))) ya kuzum kafam dalgın demek ki etimek yazdığını görmedim :) lavaşda döner güzel fikir insan dışarı çıkınca ne yiceğinide şaşırıyo kuzum ya
Yaaa yarım dilimse çok iyimiş kuzum :) evet kuzum çorba salata yoğurt yapabilirsin :) bende adetim btmk üzere tartılcam o yüzden çok heyecanlym :))) kuzum btnce 1 kilo fark eder eminim 61i görürsn :)aynen kuzum ya cnku emınonune gtcez pekde secenek yok dedm en ıyısı o etımekde yarm dılım ekmek oluyomus aksamda corba ıcerm ole dengelerım ınsallah su 61 lerı gormek ıstıyorum ya adetm ama
Yaaa yarım dilimse çok iyimiş kuzum :) evet kuzum çorba salata yoğurt yapabilirsin :) bende adetim btmk üzere tartılcam o yüzden çok heyecanlym :))) kuzum btnce 1 kilo fark eder eminim 61i görürsn :)
İnşallah kuzum yarım kiloda olsa yarım kilo yarım kilodur diyorum :))benım daha bıtmesıne var ama tartılcam cnm zaten sureklı tartıdaym :):) ınsallah sende verdın heycan yapma kuzum
İnşallah kuzum yarım kiloda olsa yarım kilo yarım kilodur diyorum :))
Evet canım haklısın artık haftada 1 çok zor sporla mümkün olabilir tabii ama sporuda 1 saat yapmalı en aztabı cnm maksat vermek ben zaten 1 haftada hıc bı kılo gormem o yuzden alısdm :):) bıde kac ay oldu ılk ay gıbı olmaz.
Süpersin canım tebrik ediyorum seni :)))58.0 kızlar muradima erdim sonundaaaa :))
Süpersin canım tebrik ediyorum seni :)))
Kızlaar neredesiniz ... sabah 2 yumurta 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 1 dlm ekmek öğlen 5 kaşık yoğurt 2 adet salatalık pul biber nane yarım paket eti form akşam daha yemedm ayol ne yesem
Kuzum az değil alıştım artık sanki tıka basa doyuyom gibi geliyo :))Az yemissin gibi geldi ama ben de bayagi az yiyorum artık açıkçası
Unutkanlık falan yapmadı ogunleri azaltmam ve az yemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?