Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Gunaydinlarrrr kuzular benim adetn 3 gunu gene tartildim. 62.300 du tabi pazartesi 62.100 geldim 200 gram smcik haftaya daha belli olur ama gene de mutluyum hedefe az kaliyor dugune 60 gorsem cok iyi olucak.
Kuzu süpersin ben 54 olabilmişim 400 gram gtmş

Kızlar ben geldim. Tercihlerle ugraşıyorum bu aralar o yüzden giremiyorum. Dahada çok ugraşıcam gibi duruyor. Şimcik gidip neler konuştugunuzu okuyacagım. :) Bu hafta hiç kaçamak yapmadım tabi bulguru kaçamaktan saymıyorsanız Bulguru hemen hemen her gün 4 kaşık yemişimdir. Kilo bildirimimi de yapayım.
Geçen hafta 51.7
Şimdi 51.3 Net -400 gr vermişim. Galiba kilo vermem yavaşladı neyse buna da şükür

Canım bende 400 gr vermişim olsun ya bencede bunada şükür :)))

Canım bende 400 gr vermişim olsun ya bencede bunada şükür :)))
Bencede şükür yani. Bir de benim 1 kilo vermemi beklemiyorum. Bizim kilomuzdakiler daha yavaş veriyormuş ya o yüzden fena değil. Tabi 600 gr olaydı iyiydi :) Sende şükür 54 e geri dönmüşsün canım. Bundan sonra kolaycana gider inşallah. :)
Kuzum bulgur yiyor musunuz ben onu arada sırada yiyorum. Çok zararlı mı ?

Kuzum merhaba merveye sormussun ama ben yaziyim benim diyetsyenm 2 kasik bulgur vermisdi bende tuketitorum ama ekmek yemiyorum onun yerine bilgin olsun. Kiloda gayet iyi vermissin cnmu hedefe az kalinca yavaslar.

Kuzum merhaba merveye sormussun ama ben yaziyim benim diyetsyenm 2 kasik bulgur vermisdi bende tuketitorum ama ekmek yemiyorum onun yerine bilgin olsun. Kiloda gayet iyi vermissin cnmu hedefe az kalinca yavaslar.
Sagol canım benim. Bu hafta biraz fazla tükettim o yüzden bi sorayım dedim. Bende ekmek yemiyorum. Oku oku bitmyor sayfalar bakamadım daha kim ne kadar vermiş diye :)

Kiz sen bizi kandiriyin mu kek yedm yok sunu yedm die bzden daha cok kili veriorsun bakm. Bu arada masallah cok iyi.
Yok kuzum ya neden kandırayım bazen yazmıyorum bile yediklerimi :) dün saat 5ten sonra bişey yememiştim sanırım onun etkisi çok büyük oldu :) bi de kaçamaklar olmasa daha çok vericem yani

Günaydın kizlar
Geçen hafta 63.200 dü.Bugün 61.400 ü gördüm giden 1.800 gram
Maşallah süpersin neredeyse 2 kilo olacakmış helal olsun ne diyeyim
Tünaydııınnnn :)
Benden giden 1 kg kızlar 65,3 oldum çok şükür.
Senide tebrik ederim kız hepiniz bu hafta atağa mı kalktınız naptınız Nazar boncugumuda koyayım şuraya

Gunaydinlarrrr kuzular benim adetn 3 gunu gene tartildim. 62.300 du tabi pazartesi 62.100 geldim 200 gram smcik haftaya daha belli olur ama gene de mutluyum hedefe az kaliyor dugune 60 gorsem cok iyi olucak.
Aynen haftaya net belli olur ama adetliyken bile verebilmişsin bitince bayagı fark görülür gibime geliyor :)

Kızlar menümüde yazayım
Sabah 11.10
1 br tarçınlı süt
1 salatalık
5 dilim domates
2 tane marul
Peynir
4 tane zeytin
2-3 kaşık kısır ( Azcık vardı bitireyim bari dedim)
Akşam 17.00
1 kase ıspanaklı çorba ( 2 kepçe)
1 kase yoğurt

2 lt su
Birazdan kendime kiraz saplı limonlu yeşil çay demlicem
Bu hafta kısmetse kaçamak yapmıcam bulgur dahi yemeyeceğim

Oh kuzum süpersin yaaa ne yedn banada söyle :)))

Teşekkür ederim canim hic söylemesem daha iyi pazartesiden itibaren kek, kurabiye, pogaca, dondurma hepsini gömdüm nasil olduysa dengelemisim bende hayret ettim. Diyetisyenin listesine de uymadim spor hic yapamadim ama gitmis. Sakin sen bana uyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…