- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.681
Oh kuzum süpersin yaaa ne yedn banada söyle :)))Günaydın kizlar
Geçen hafta 63.200 dü.Bugün 61.400 ü gördümgiden 1.800 gram
Kuzu süpersin ben 54 olabilmişim 400 gram gtmşGunaydinlarrrr kuzular benim adetn 3 gunu gene tartildim. 62.300 du tabi pazartesi 62.100 geldim 200 gram smcik haftaya daha belli olur ama gene de mutluyum hedefe az kaliyor dugune 60 gorsem cok iyi olucak.
Harikasın benim bebeğiiim kocaman tebrik ediyorum seni vallaTünaydııınnnn :)
Benden giden 1 kg kızlar 65,3 oldum çok şükür.
Canım bende 400 gr vermişim olsun ya bencede bunada şükür :)))Kızlar ben geldim. Tercihlerle ugraşıyorum bu aralar o yüzden giremiyorum. Dahada çok ugraşıcam gibi duruyor. Şimcik gidip neler konuştugunuzu okuyacagım. :) Bu hafta hiç kaçamak yapmadım tabi bulguru kaçamaktan saymıyorsanızBulguru hemen hemen her gün 4 kaşık yemişimdir. Kilo bildirimimi de yapayım.
Geçen hafta 51.7
Şimdi 51.3 Net -400 gr vermişim.Galiba kilo vermem yavaşladı neyse buna da şükür
Bencede şükür yani. Bir de benim 1 kilo vermemi beklemiyorum. Bizim kilomuzdakiler daha yavaş veriyormuş ya o yüzden fena değil. Tabi 600 gr olaydı iyiydi :) Sende şükür 54 e geri dönmüşsün canım. Bundan sonra kolaycana gider inşallah. :)Canım bende 400 gr vermişim olsun ya bencede bunada şükür :)))
Kuzum merhaba merveye sormussun ama ben yaziyim benim diyetsyenm 2 kasik bulgur vermisdi bende tuketitorum ama ekmek yemiyorum onun yerine bilgin olsun. Kiloda gayet iyi vermissin cnmu hedefe az kalinca yavaslar.Bencede şükür yani. Bir de benim 1 kilo vermemi beklemiyorum. Bizim kilomuzdakiler daha yavaş veriyormuş ya o yüzden fena değil. Tabi 600 gr olaydı iyiydi :) Sende şükür 54 e geri dönmüşsün canım. Bundan sonra kolaycana gider inşallah. :)
Kuzum bulgur yiyor musunuz ben onu arada sırada yiyorum. Çok zararlı mı ?
Mervecim cok iyi hic vermeyip almakdansa az da olsa iyi hic kotu dusunme sncta kacamaklarimiz var dmi bnu dusun.Kuzu süpersin ben 54 olabilmişim 400 gram gtmş
Kiz sen bizi kandiriyin mu kek yedm yok sunu yedm die bzden daha cok kili veriorsun bakm. Bu arada masallah cok iyi.Tünaydııınnnn :)
Sagol canım benim. Bu hafta biraz fazla tükettim o yüzden bi sorayım dedim. Bende ekmek yemiyorum. Oku oku bitmyor sayfalar bakamadım daha kim ne kadar vermiş diye :)Kuzum merhaba merveye sormussun ama ben yaziyim benim diyetsyenm 2 kasik bulgur vermisdi bende tuketitorum ama ekmek yemiyorum onun yerine bilgin olsun. Kiloda gayet iyi vermissin cnmu hedefe az kalinca yavaslar.
Yok kuzum ya neden kandırayım bazen yazmıyorum bile yediklerimi :) dün saat 5ten sonra bişey yememiştim sanırım onun etkisi çok büyük oldu :) bi de kaçamaklar olmasa daha çok vericem yaniKiz sen bizi kandiriyin mu kek yedm yok sunu yedm die bzden daha cok kili veriorsun bakm. Bu arada masallah cok iyi.
Sağ ol kuşumm :)Harikasın benim bebeğiiim kocaman tebrik ediyorum seni valla
Maşallah süpersinGünaydın kizlar
Geçen hafta 63.200 dü.Bugün 61.400 ü gördümgiden 1.800 gram
Senide tebrik ederim kız hepiniz bu hafta atağa mı kalktınız naptınız Nazar boncugumuda koyayım şurayaTünaydııınnnn :)
Aynen haftaya net belli olur ama adetliyken bile verebilmişsin bitince bayagı fark görülür gibime geliyor :)Gunaydinlarrrr kuzular benim adetn 3 gunu gene tartildim. 62.300 du tabi pazartesi 62.100 geldim 200 gram smcik haftaya daha belli olur ama gene de mutluyum hedefe az kaliyor dugune 60 gorsem cok iyi olucak.
Oh kuzum süpersin yaaa ne yedn banada söyle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?