- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.701
Gunaydinlarrrr kuzular benim adetn 3 gunu gene tartildim. 62.300 du tabi pazartesi 62.100 geldim 200 gram smcik haftaya daha belli olur ama gene de mutluyum hedefe az kaliyor dugune 60 gorsem cok iyi olucak.
Kuzu süpersin ben 54 olabilmişim 400 gram gtmş
Tünaydııınnnn :)
Benden giden 1 kg kızlar 65,3 oldum çok şükür.
Kızlar ben geldim. Tercihlerle ugraşıyorum bu aralar o yüzden giremiyorum. Dahada çok ugraşıcam gibi duruyor. Şimcik gidip neler konuştugunuzu okuyacagım. :) Bu hafta hiç kaçamak yapmadım tabi bulguru kaçamaktan saymıyorsanızBulguru hemen hemen her gün 4 kaşık yemişimdir. Kilo bildirimimi de yapayım.
Geçen hafta 51.7
Şimdi 51.3 Net -400 gr vermişim.Galiba kilo vermem yavaşladı neyse buna da şükür
Sudamlasi9 cnm seni de tebrik ederim harika olmuş yaa zaten menülerin çok güzeldi belliydi yani gideceği :) inşallah aynı şekilde devam edersinn
Kuzum az değil alıştım artık sanki tıka basa doyuyom gibi geliyo :))
Ah cnm inşallah :) yaz sonuna kadar gitmicek de bari sonbahara ince girsekTeşekkür ederim canim. İnşallah tatlim hepimizden bol bol yağ gitsin
Kuzum bulgur bildiğinin aksine faydaladır 3 4 kaşık yemen zayıflamana yardımcı bile olur az yağlı :))Bencede şükür yani. Bir de benim 1 kilo vermemi beklemiyorum. Bizim kilomuzdakiler daha yavaş veriyormuş ya o yüzden fena değil. Tabi 600 gr olaydı iyiydi :) Sende şükür 54 e geri dönmüşsün canım. Bundan sonra kolaycana gider inşallah. :)
Kuzum bulgur yiyor musunuz ben onu arada sırada yiyorum. Çok zararlı mı ?
Evet kuzum bnm bencede 400 gr süper ya kilo alsaydımMervecim cok iyi hic vermeyip almakdansa az da olsa iyi hic kotu dusunme sncta kacamaklarimiz var dmi bnu dusun.
Kuzum benim işte böyle düşünmen lazım. Az diye üzülmek yerine verdiğine sevinmelisinEvet kuzum bnm bencede 400 gr süper ya kilo alsaydım
Evet kuzum benim haklısın hem de çokKuzum benim işte böyle düşünmen lazım. Az diye üzülmek yerine verdiğine sevinmelisineminim haftaya daha iyi bir sonuç alıcaksın
Ne bileyim o da sonuçta karbonhidrat ya.Ben bulguru bağırsakları çalıştırdığı için yiyorum.Yoksa kabızlık çekiyorumKuzum bulgur bildiğinin aksine faydaladır 3 4 kaşık yemen zayıflamana yardımcı bile olur az yağlı :))
Sagol canım benim. Bu hafta biraz fazla tükettim o yüzden bi sorayım dedim. Bende ekmek yemiyorum. Oku oku bitmyor sayfalar bakamadım daha kim ne kadar vermiş diye :)
Yok kuzum ya neden kandırayım bazen yazmıyorum bile yediklerimi :) dün saat 5ten sonra bişey yememiştim sanırım onun etkisi çok büyük oldu :) bi de kaçamaklar olmasa daha çok vericem yani
Tebrik ederim canim insallah göreceksin
Az bile olsa kilo verdik kızlar hepimize tebrikkk
Bugün çıldırma günüydü bence herkes için. Doya doya yeseydiniz :)ben yedim valla ohhh sefam olsun
lokur kuşumm kankam balım sen naptın kilo gitmiştir senden ama gelmedin merak ettimmm
Günaydınlarrrrr :) ben kahvaltımı yeni bitirdim efemm. Neler yedim bakayım
1 dl ekmek
baş parmak kadar simit,
serçe parmağımdan küçük 4-5 yaprak sarma
1 kk peynir
Yarım domates
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin :)
Ben kahvaltıyı çok seviyorum ya :) inşallah doymuşumdur şimdi anlaşılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?