Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Gunaydinlarrrr kuzular benim adetn 3 gunu gene tartildim. 62.300 du tabi pazartesi 62.100 geldim 200 gram smcik haftaya daha belli olur ama gene de mutluyum hedefe az kaliyor dugune 60 gorsem cok iyi olucak.

Tebrik ederim canim insallah göreceksin

Tebrikler canim az degil bence moralini bozma

Kuzum bulgur bildiğinin aksine faydaladır 3 4 kaşık yemen zayıflamana yardımcı bile olur az yağlı :))

Sagol canım benim. Bu hafta biraz fazla tükettim o yüzden bi sorayım dedim. Bende ekmek yemiyorum. Oku oku bitmyor sayfalar bakamadım daha kim ne kadar vermiş diye :)

ıyı yapıorsun cnm ama cok tuketmek yerıne haftada 2 gun falan yap. kılo bıldırımı pazar yapıldı ama cogu arkadas yapmamıs bugun bellı olur canım.
Yok kuzum ya neden kandırayım bazen yazmıyorum bile yediklerimi :) dün saat 5ten sonra bişey yememiştim sanırım onun etkisi çok büyük oldu :) bi de kaçamaklar olmasa daha çok vericem yani

takılıyorum kuzum benım harıkasın. böle devam bakalım bende bu hafta tartılmasam cok ıyı olcak bı suprız olsun ya.
Tebrik ederim canim insallah göreceksin

ınsallah canım görrüm son hafta gelenler olcak dugun evı tatlılar borekler bakalım napcaz :):)

dun benımde cok dengesız gecdı kuzum olsun verdıklerımıze sayalım :):)

bıde benım yıgenın cumartesı dogum gunu var kuzenımın kızınn pazar aynı gun dogdular bakalım napcam yıyıp gıtmeyı planlıyorum :):)

günaydınnnnnn

dün bıraz dengesız yedım kuzular ev dızmeye gıdınce ama bugun telafı edıcem cokda yemedım tek smıt yumurtalı patates gıbı 1 dılımde kek :):)

sabah kahvaltım
1 yumurta
lor peynır
2 dılım ac bıtır kasar
3 dılım hındı füme aldım :)
salatalık domates :))

Günaydınlarrrrr :) ben kahvaltımı yeni bitirdim efemm. Neler yedim bakayım
1 dl ekmek
baş parmak kadar simit,
serçe parmağımdan küçük 4-5 yaprak sarma
1 kk peynir
Yarım domates
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin :)
Ben kahvaltıyı çok seviyorum ya :) inşallah doymuşumdur şimdi anlaşılmıyo

kuzum günaydın ya bayıldım yhazına serce parmak bas parmak
afıyet olsun gayet gzl doyurucu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…