Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ama sen o resmi kaldııırrr ben onu yerimmmmmm allahım korusun maşallaah

Evet kuzum yeni diyebiliriz :) teşekkür ederiz aslı ablasıııı

merak ettık kuzum ya olsun ıyı olda. anlat hele ne kdr verdın bakalım.

Kahvaltın çok güzel bence kararında ve çeşitli bayıldımmm zaten sen aynen devam kuzu valla demek ki senin yapın bu hiç bozma bu hafta yaptığın kaçamak neyse azaltma artırma bence 1 kilo süper tebrik koyuyorum kankam

Sağ ol kankam ya valla çok rahatladım artık. Her istediğimden miktarı aşmadan yiyince kilo verebiliyomuşum demek ki. :)

Kızlaaarrr öncelikle yazayım da kim ne yapmış bakıcam bu hafta benden 900 gr gitmiş 52 ydim geçen hafta 500 gitmişti bu hafta 51.100 çıktım şükürler olsun bayram öncesi 51,5 dum bayramda 52.5 olmuştum geçen hafta 500 bu hafta 900 gidince bayram öncesine göre 400 gram gelişme var ama 3 akşam 1 er saat spor yaptım bir vidoe ama ağlatır yani terden öldüm sanırım spordan kaynaklı zaten ben anca sporla artık yediğimi daha da azaltamam çünkü azaltmak da istemiyorum böyle sporla son kilolar da gidecek inşallah

Congratulations baby :)
Tebrik ederim bebek,kişisel bilgilerden kilo güncellemeni yap da görelim bi :)

Sağ ol kankam ya valla çok rahatladım artık. Her istediğimden miktarı aşmadan yiyince kilo verebiliyomuşum demek ki. :)

Kuzum verirsin tabii veremediğin haftalarda belki çok abartmıştın dengeleyince kararında olunca veriyosun daha vericeksin bak okuladaha 2 ay var 58 bile olursun fıstıklar gibi gidersin

Kuzum verirsin tabii veremediğin haftalarda belki çok abartmıştın dengeleyince kararında olunca veriyosun daha vericeksin bak okuladaha 2 ay var 58 bile olursun fıstıklar gibi gidersin
Ayy inşallah kuzum ya inşallahhh şuan vermem gereken 7-8 kilo var. Eylüle kadar 1 ay var 3-4 kilo verebilsem keşkeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…