- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.721
Ay kuzum anca öyle ifade edebildim çok küçüklerdi çünkü annem üşenmemiş sarmış onları :)kuzum günaydın ya bayıldım yhazına serce parmak bas parmak
afıyet olsun gayet gzl doyurucu gibi
Ay kuzum anca öyle ifade edebildim çok küçüklerdi çünkü annem üşenmemiş sarmış onları :)
Babaannemin asma ağacı var yaprakları toplayıp sardırmış anama :) ben uğraşamazdım ya fenalık gelirnasıl sarmıs o kdr mınnak harbı bzmkıler epey buyuk olur :):)
Babaannemin asma ağacı var yaprakları toplayıp sardırmış anama :) ben uğraşamazdım ya fenalık gelir
Sarma her türlü yenir ya :) ohhhcok guzel olur asma agacndanda bzm karsıda yerımız vardı annemde sarar ama bzmkıler tombuldur masallah her turlu gıderı var :):)
Sarma her türlü yenir ya :) ohhh
Evet kuzum yeni diyebiliriz :) teşekkür ederiz aslı ablasııııkuzum bu bebısın yenı resmımı masallah ya yerm onu ben ne tatlı cıkmuıs.
Günaydınlarrrrr :) ben kahvaltımı yeni bitirdim efemm. Neler yedim bakayım
1 dl ekmek
baş parmak kadar simit,
serçe parmağımdan küçük 4-5 yaprak sarma
1 kk peynir
Yarım domates
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin :)
Ben kahvaltıyı çok seviyorum ya :) inşallah doymuşumdur şimdi anlaşılmıyo
Evet kuzum yeni diyebiliriz :) teşekkür ederiz aslı ablasıııı
Ay kankamm ya nerelerdesin özledik seniiiiiiiAma sen o resmi kaldııırrrben onu yerimmmmmm allahım korusun maşallaah
Günaydınlarrrrr :) ben kahvaltımı yeni bitirdim efemm. Neler yedim bakayım
1 dl ekmek
baş parmak kadar simit,
serçe parmağımdan küçük 4-5 yaprak sarma
1 kk peynir
Yarım domates
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin :)
Ben kahvaltıyı çok seviyorum ya :) inşallah doymuşumdur şimdi anlaşılmıyo
Sağ ol kankam ya valla çok rahatladım artık. Her istediğimden miktarı aşmadan yiyince kilo verebiliyomuşum demek ki. :)Kahvaltın çok güzel bence kararında ve çeşitli bayıldımmm zaten sen aynen devam kuzu valla demek ki senin yapın bu hiç bozma bu hafta yaptığın kaçamak neyse azaltma artırma bence 1 kilo süper tebrik koyuyorum kankam
Congratulations baby :)Kızlaaarrr öncelikle yazayım da kim ne yapmış bakıcam bu hafta benden 900 gr gitmiş52 ydim geçen hafta 500 gitmişti bu hafta 51.100 çıktım şükürler olsun bayram öncesi 51,5 dum bayramda 52.5 olmuştum geçen hafta 500 bu hafta 900 gidince bayram öncesine göre 400 gram gelişme var ama 3 akşam 1 er saat spor yaptım bir vidoe ama ağlatır yani terden öldüm sanırım spordan kaynaklı zaten ben anca sporla artık yediğimi daha da azaltmama çünkü azaltmak da istemiyorum böyle sporla son kilolar da gidecek inşallah
Sağ ol kankam ya valla çok rahatladım artık. Her istediğimden miktarı aşmadan yiyince kilo verebiliyomuşum demek ki. :)
Congratulations baby :)
Tebrik ederim bebek,kişisel bilgilerden kilo güncellemeni yap da görelim bi :)
bizimkiler d ebüyük ve kalın olru annem iki parmak kalınlığında sarar doyumluknasıl sarmıs o kdr mınnak harbı bzmkıler epey buyuk olur :):)
sağor balım iyiyim de işte şarj aletim bouldu galiba yaamerak ettık kuzum ya olsun ıyı olda. anlat hele ne kdr verdın bakalım.
Ayy inşallah kuzum ya inşallahhhKuzum verirsin tabii veremediğin haftalarda belki çok abartmıştın dengeleyince kararında olunca veriyosun daha vericeksin bak okuladaha 2 ay var 58 bile olursun fıstıklar gibi gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?