Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kankam verirsin okullar anca eylül sonu açılır 17sine kadarbayram zaten 60la gitsen de olur okulda da verirsin
Biz eylül 1de başlıyoruz kanka seminee dönemi vs oluyo hep böyle
Aman o önemli değil zaten,en geç eylül sonu vermiş olmam lazım

Evet kuzum bnm bencede 400 gr süper ya kilo alsaydım
mervetoşum maşallah sana önemli olan gitmesi ben baştan veri haftada 400-500 verdim bi ilk ay hatada 1 gidiyodu fazlalık azalınca öyle oluyo bu hafta da spor yaptım epey de öyle biraz toparladım gitsin de

Gunaydinlarrrr kuzular benim adetn 3 gunu gene tartildim. 62.300 du tabi pazartesi 62.100 geldim 200 gram smcik haftaya daha belli olur ama gene de mutluyum hedefe az kaliyor dugune 60 gorsem cok iyi olucak.

kuzum adetken bile 200 se iyi bence bitince daha da gider zaten ne kaldı ha geyret bunlar inatçı olsa da biz daha inatçıyız yollıycaz onları

hmm olsun eylül başına da 1 ay var 3-4 versin eylül sonuna rahat 60ın altına düşersin balım sen
Bana da öyle geliyo kanka ama bakalım hayırlısı yine de. Artık iyice sıkı tutmam lazım ipin ucunu :)
Akşam yemeğine etli nohut yapıcam. İnternetten baktım 1 tabak 320 kalori filanmış. Normal dimi ya sadece yemek yerim bi de ayran ya da cacık vs

Valla kanka normal yani 1 tabak yani ben 6-7 kaşık yiyorum onu genelde ama yanında yoğurt ya da cacık salata ve 1 dilim de ekmek yediğim oluyo ekmek yemiyceksen 7-8 dolu yemek kaşığı ye bence

Valla kanka normal yani 1 tabak yani ben 6-7 kaşık yiyorum onu genelde ama yanında yoğurt ya da cacık salata ve 1 dilim de ekmek yediğim oluyo ekmek yemiyceksen 7-8 dolu yemek kaşığı ye bence
Ekmek yersem azaltıcam miktarı kanka. Ama suyuna bandırarak yerim kesin ben o yüzden azaltayım ben miktarını. Ya bu nohut da 1 kaşık dolusu bile alsan az geliyo kaşığa. Büyük taneli ya :)

Ekmek yersem azaltıcam miktarı kanka. Ama suyuna bandırarak yerim kesin ben o yüzden azaltayım ben miktarını. Ya bu nohut da 1 kaşık dolusu bile alsan az geliyo kaşığa. Büyük taneli ya :)
evet ki ben de çoook severim kendilerini sen bence öğlen de yemediğinden dolayı 8 kaşık falan ye 1 dilim ekmek ve cacıkla

bizimkiler d ebüyük ve kalın olru annem iki parmak kalınlığında sarar doyumluk

ahahahah aynen kuzum pattesler de ole okula gıderdık mılletnkı mınnak bzmkılerın masallahı vardur :):)

kuzum harıkasn masallah zaten bayram bıraz dengemızı bozdu ama olsun cok ıyı spor harıka ınsallah bende bu aksam artık bı bısmıllah dııp baslamam lazm :):)

kuzum bzde de nohut var aksama nohut ye tabıkı nıe yemıceksn bana haftada 2 kez verırdı bızımkı bıraz karsıydı ama bence ıyı.

ay evet bizim patatesler de öyle gel de zayıfla herşey doyumluk

kuzu valla son kilolar işte sporla anca yoksa yememiz aynı azaltamayız da mecbur biraz sıkıp spor yapmak lazım

asl1can kuzum yicem tabi niye yemiyim. Sadece porsiyon miktarını doğru ayarlamam lazım ekmek yicem çünkü yanında :)

lokur kanka öğlen yememekle iyi dengeliyorum demek ki ben. Evde şuan abur cubur namına bişey yok,benim için iyi oldu. Az önce yeşil çay içtim. Arada minnak çikolatalardan atıyorum ağzıma tabi her zamanki gibi akşam da ayarlıcam bebitom miktarı

ay evet bizim patatesler de öyle gel de zayıfla herşey doyumluk

kuzu valla son kilolar işte sporla anca yoksa yememiz aynı azaltamayız da mecbur biraz sıkıp spor yapmak lazım
cok haklısın kuzum ah su agılık cokdu zaten tembeldım sporda ıyıcene tembellesdım bakalım aksam eve gırmeden dırek yurucem once yoksa usenıyorum.
pattısler bızı bu hale getrdı :):)

tabı canım yenmez mı yannda da 1 dılım ekmk harıka olur bende aksam yogurtla yerım mıs mıs.

Aynen kuzum ohh ynına cacık da süper olur ya da ayran mesela yoğurttansa. Daha çok yakıştırıyorum ben ayranla cacığı :)

olmaz mı kanka bir öğün nerden baksan 300-400 kalori onu yemeyip işte ufak tefek kaçamak yapsan öğün yerine geçiyodur sonuçta günlk alman gereken kaloriyi alıyosundur hemn yemek hem kaçamak olsa zaten veremezsin

öglen menum

zeytınyaglı taze fasulye
1 kasık kavurmalı pırınc pılavı kavyrmalı dıınce az vır dıdım ama azdı
cacık.

Afiyet olsun kuzumm 1 kaşıktan bişey olmaz ben de cumartesi pazarımı yazıyım de kaçamakları görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…