- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.741
kankam verirsin okullar anca eylül sonu açılır 17sine kadarbayram zaten 60la gitsen de olur okulda da verirsinAyy inşallah kuzum ya inşallahhhşuan vermem gereken 7-8 kilo var. Eylüle kadar 1 ay var 3-4 kilo verebilsem keşkeee :)
Biz eylül 1de başlıyoruz kanka seminee dönemi vs oluyo hep böylekankam verirsin okullar anca eylül sonu açılır 17sine kadarbayram zaten 60la gitsen de olur okulda da verirsin
mervetoşum maşallah sana önemli olan gitmesi ben baştan veri haftada 400-500 verdim bi ilk ay hatada 1 gidiyodu fazlalık azalınca öyle oluyo bu hafta da spor yaptım epey de öyle biraz toparladım gitsin deEvet kuzum bnm bencede 400 gr süper ya kilo alsaydım
hmm olsun eylül başına da 1 ay var 3-4 versin eylül sonuna rahat 60ın altına düşersin balım senBiz eylül 1de başlıyoruz kanka seminee dönemi vs oluyo hep böyle
Aman o önemli değil zaten,en geç eylül sonu vermiş olmam lazım
canım benim tebrik ediyorum süpersin çok da güzel menülerin zatenTeşekkür ederim canim. İnşallah tatlim hepimizden bol bol yağ gitsin
Gunaydinlarrrr kuzular benim adetn 3 gunu gene tartildim. 62.300 du tabi pazartesi 62.100 geldim 200 gram smcik haftaya daha belli olur ama gene de mutluyum hedefe az kaliyor dugune 60 gorsem cok iyi olucak.
Bana da öyle geliyo kanka ama bakalım hayırlısı yine de. Artık iyice sıkı tutmam lazım ipin ucunu :)hmm olsun eylül başına da 1 ay var 3-4 versin eylül sonuna rahat 60ın altına düşersin balım sen
Valla kanka normal yani 1 tabak yani ben 6-7 kaşık yiyorum onu genelde ama yanında yoğurt ya da cacık salata ve 1 dilim de ekmek yediğim oluyo ekmek yemiyceksen 7-8 dolu yemek kaşığı ye benceBana da öyle geliyo kanka ama bakalım hayırlısı yine de. Artık iyice sıkı tutmam lazım ipin ucunu :)
Akşam yemeğine etli nohut yapıcam. İnternetten baktım 1 tabak 320 kalori filanmış. Normal dimi ya sadece yemek yerim bi de ayran ya da cacık vs
Ekmek yersem azaltıcam miktarı kanka. Ama suyuna bandırarak yerim kesin benValla kanka normal yani 1 tabak yani ben 6-7 kaşık yiyorum onu genelde ama yanında yoğurt ya da cacık salata ve 1 dilim de ekmek yediğim oluyo ekmek yemiyceksen 7-8 dolu yemek kaşığı ye bence
Ekmek yersem azaltıcam miktarı kanka. Ama suyuna bandırarak yerim kesin beno yüzden azaltayım ben miktarını. Ya bu nohut da 1 kaşık dolusu bile alsan az geliyo kaşığa. Büyük taneli ya :)
bizimkiler d ebüyük ve kalın olru annem iki parmak kalınlığında sarar doyumluk
Kızlaaarrr öncelikle yazayım da kim ne yapmış bakıcam bu hafta benden 900 gr gitmiş52 ydim geçen hafta 500 gitmişti bu hafta 51.100 çıktım şükürler olsun bayram öncesi 51,5 dum bayramda 52.5 olmuştum geçen hafta 500 bu hafta 900 gidince bayram öncesine göre 400 gram gelişme var ama 3 akşam 1 er saat spor yaptım bir vidoe ama ağlatır yani terden öldüm sanırım spordan kaynaklı zaten ben anca sporla artık yediğimi daha da azaltamam çünkü azaltmak da istemiyorum böyle sporla son kilolar da gidecek inşallah
Bana da öyle geliyo kanka ama bakalım hayırlısı yine de. Artık iyice sıkı tutmam lazım ipin ucunu :)
Akşam yemeğine etli nohut yapıcam. İnternetten baktım 1 tabak 320 kalori filanmış. Normal dimi ya sadece yemek yerim bi de ayran ya da cacık vs
ay evet bizim patatesler de öyleahahahah aynen kuzum pattesler de ole okula gıderdık mılletnkı mınnak bzmkılerın masallahı vardur :):)
kuzum harıkasn masallah zaten bayram bıraz dengemızı bozdu ama olsun cok ıyı spor harıka ınsallah bende bu aksam artık bı bısmıllah dııp baslamam lazm :):)
kuzum bzde de nohut var aksama nohut ye tabıkı nıe yemıceksn bana haftada 2 kez verırdı bızımkı bıraz karsıydı ama bence ıyı.
cok haklısın kuzum ah su agılık cokdu zaten tembeldım sporda ıyıcene tembellesdım bakalım aksam eve gırmeden dırek yurucem once yoksa usenıyorum.ay evet bizim patatesler de öylegel de zayıfla herşey doyumluk
kuzu valla son kilolar işte sporla anca yoksa yememiz aynı azaltamayız da mecbur biraz sıkıp spor yapmak lazım
asl1can kuzum yicem tabi niye yemiyim. Sadece porsiyon miktarını doğru ayarlamam lazım ekmek yicem çünkü yanında :)
lokur kanka öğlen yememekle iyi dengeliyorum demek ki ben. Evde şuan abur cubur namına bişey yok,benim için iyi oldu. Az önce yeşil çay içtim. Arada minnak çikolatalardan atıyorum ağzıma tabi her zamanki gibi akşam da ayarlıcam bebitom miktarı
Aynen kuzum ohh ynına cacık da süper olur ya da ayran mesela yoğurttansa. Daha çok yakıştırıyorum ben ayranla cacığı :)cok haklısın kuzum ah su agılık cokdu zaten tembeldım sporda ıyıcene tembellesdım bakalım aksam eve gırmeden dırek yurucem once yoksa usenıyorum.
pattısler bızı bu hale getrdı :):)
tabı canım yenmez mı yannda da 1 dılım ekmk harıka olur bende aksam yogurtla yerım mıs mıs.
Aynen kuzum ohh ynına cacık da süper olur ya da ayran mesela yoğurttansa. Daha çok yakıştırıyorum ben ayranla cacığı :)
Evet ya cacığın yeri ayrı :) bakalım akşam duruma göre yapıcaz bişeyler artık :)ayranda olabılırde bende cacıgı daha cok yakıstırıyorum anneme dıorum sureklı bunun yanına bu olur :):)
olmaz mı kanka bir öğün nerden baksan 300-400 kalori onu yemeyip işte ufak tefek kaçamak yapsan öğün yerine geçiyodur sonuçta günlk alman gereken kaloriyi alıyosundur hemn yemek hem kaçamak olsa zaten veremezsinasl1can kuzum yicem tabi niye yemiyim. Sadece porsiyon miktarını doğru ayarlamam lazım ekmek yicem çünkü yanında :)
lokur kanka öğlen yememekle iyi dengeliyorum demek ki ben. Evde şuan abur cubur namına bişey yok,benim için iyi oldu. Az önce yeşil çay içtim. Arada minnak çikolatalardan atıyorum ağzıma tabi her zamanki gibi akşam da ayarlıcam bebitom miktarı
öglen menum
zeytınyaglı taze fasulye
1 kasık kavurmalı pırınc pılavı kavyrmalı dıınce az vır dıdım ama azdı
cacık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?