- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.761
cok haklısın kuzum ah su agılık cokdu zaten tembeldım sporda ıyıcene tembellesdım bakalım aksam eve gırmeden dırek yurucem once yoksa usenıyorum.
pattısler bızı bu hale getrdı :):)
tabı canım yenmez mı yannda da 1 dılım ekmk harıka olur bende aksam yogurtla yerım mıs mıs.
patatesler gözlemeler poğaçalar sarmalar ahh ahhh
Kızlar cumartesi sabah
hindi füme yoğurt yedim sonra arkadaşa gidicem kaçamak olur diye
orda öğlen 4 yk iç pilav yedim öğleden sonra 4 tane yulaflı şekerli bisküvi burçak tarzı yanında şekersiz sütlü kahve
sonraaa akşam 1 kutu bira5-6 patates cipsi 2 yk iç pilav daha 1 kornet 1 avuç antep fıstığı 5-6 küp eski kaşar
pazar sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 yumurtadan omlet 2 zeytin 1kk beyaz peynir domates biber... sonra taa akşam 1 kase yoğurt başka da bişey yemedim cumartesi dengelensin diye
bugün tb lavaşa hindi füme lıght üçgen peynir yanında bol domates biber maydonoz şimdi de yeşil çay içiyorum
cumartesi normal yemek pek yemedim kaçamaklarla geçti gün ama bu hafta sporum vardı epey işte spor olunca istediğimizi yeriz aslında yakıyoruz da herzaman olmuyo
Afiyet olsun kuzumm 1 kaşıktan bişey olmaz ben de cumartesi pazarımı yazıyım de kaçamakları görün
Ooo ben pazar sabahı yumurtalı ekmek yedim sucuk yedim :) bi de akşam üstü karışık pideyle lahmacun yedim söylemesi ayıp. Bayağı da yedim haniçok özlemişim pideyi yaa :)
Ooo ben pazar sabahı yumurtalı ekmek yedim sucuk yedim :) bi de akşam üstü karışık pideyle lahmacun yedim söylemesi ayıp. Bayağı da yedim haniçok özlemişim pideyi yaa :)
Ayy eşim sağ olsun :) yarım lahmacun 1 pideyi gömdüm vallakuzu sende baya karıstırmıssın he :) pıde gzl ıkısınıde cok severm lahmacun zaten cok ıyı :):):)
evet kanka sizin tatil meselesi var o yüzden daha dikkatli olmanız lazım. Benim öyle derdim olmadığı için rahatım :)ay kanka valla ben de nasıl pizza yiyesim var da işte tatile gidicez inşallah ağustos ortası o zaman 1 hafta sınır tanımam yani o yüzden tatile kadar abartı kaçamak yapmıyım diyorum
Ayy eşim sağ olsun :) yarım lahmacun 1 pideyi gömdüm valla
evet kanka sizin tatil meselesi var o yüzden daha dikkatli olmanız lazım. Benim öyle derdim olmadığı için rahatım :)
Kızlaaarrr öncelikle yazayım da kim ne yapmış bakıcam bu hafta benden 900 gr gitmiş52 ydim geçen hafta 500 gitmişti bu hafta 51.100 çıktım şükürler olsun bayram öncesi 51,5 dum bayramda 52.5 olmuştum geçen hafta 500 bu hafta 900 gidince bayram öncesine göre 400 gram gelişme var ama 3 akşam 1 er saat spor yaptım bir vidoe ama ağlatır yani terden öldüm sanırım spordan kaynaklı zaten ben anca sporla artık yediğimi daha da azaltamam çünkü azaltmak da istemiyorum böyle sporla son kilolar da gidecek inşallah
sağol kuzum teşekkür ederim hepimize de maşallah sen de harikasınMaşallah canim tebrik ederim çok güzel vermissin
yeeani yoksa o bire tek kalmazdı cipsdede sınır tanımazdım ama akşam akşam yedim yani yine de epeyAyy eşim sağ olsun :) yarım lahmacun 1 pideyi gömdüm valla
evet kanka sizin tatil meselesi var o yüzden daha dikkatli olmanız lazım. Benim öyle derdim olmadığı için rahatım :)
ama kuzum saat 2 de yaptım kahvaltıyı ki kahvaltım sağlamdı sonra da aslında acıkmadım yaniaynen kuzum smdıde ıste heves edıp yemıyerek vermeye calısıyoruz ınsallah hedeflerımıze de az kaldı su sen 50 lerı ben 60 ları gorelm snra daha asagıya ınsallah.
afıyet olsun kuzum bı cumartesı haff kacamak olmus pazar hıc bısey yememıssn ama o ıolmamıs o kdr da ac bırakma kendını.
ama kuzum saat 2 de yaptım kahvaltıyı ki kahvaltım sağlamdı sonra da aslında acıkmadım yani
aynen kanka ben işte kahvaltı yapınca acıkıyorum ya bak acıktım mesela şuanGeç saatte kahvaltı yapınca iyi oluyo ya akşama kadar acıkmıyosun. Akşam da az yiyosun süper oluyo :)
aynen kanka ben işte kahvaltı yapınca acıkıyorum ya bak acıktım mesela şuan
aynen kanka ben işte kahvaltı yapınca acıkıyorum ya bak acıktım mesela şuan
Tamamen psikolojik kankalar bu acıkma meselesi. Birkaç hafta başka bi düzene geçsen ona alışılır.evde olunca acıkmıyor o kdr ınsan ama ıste bellı duzene alısdık mı ne bende ole saat 12 1 olsn dırek yemek dıe bakınıyorum :)
ben de burda 10 gibi yapıyorum kahvaltı işte 3 gibi de yemek ama bugün erken acıktım sankievde olunca acıkmıyor o kdr ınsan ama ıste bellı duzene alısdık mı ne bende ole saat 12 1 olsn dırek yemek dıe bakınıyorum :)
tabii oruç tutarken hiç acıkmıyodum valla şimdi yiyebiliyorum ya heran aranıyorumTamamen psikolojik kankalar bu acıkma meselesi. Birkaç hafta başka bi düzene geçsen ona alışılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?