Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar cumartesi sabah

hindi füme yoğurt yedim sonra arkadaşa gidicem kaçamak olur diye

orda öğlen 4 yk iç pilav yedim öğleden sonra 4 tane yulaflı şekerli bisküvi burçak tarzı yanında şekersiz sütlü kahve

sonraaa akşam 1 kutu bira 5-6 patates cipsi 2 yk iç pilav daha 1 kornet 1 avuç antep fıstığı 5-6 küp eski kaşar

pazar sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 yumurtadan omlet 2 zeytin 1kk beyaz peynir domates biber... sonra taa akşam 1 kase yoğurt başka da bişey yemedim cumartesi dengelensin diye

bugün tb lavaşa hindi füme lıght üçgen peynir yanında bol domates biber maydonoz şimdi de yeşil çay içiyorum

cumartesi normal yemek pek yemedim kaçamaklarla geçti gün ama bu hafta sporum vardı epey işte spor olunca istediğimizi yeriz aslında yakıyoruz da herzaman olmuyo

patatesler gözlemeler poğaçalar sarmalar ahh ahhh

patatesler gözlemeler poğaçalar sarmalar ahh ahhh

aynen kuzum smdıde ıste heves edıp yemıyerek vermeye calısıyoruz ınsallah hedeflerımıze de az kaldı su sen 50 lerı ben 60 ları gorelm snra daha asagıya ınsallah.

afıyet olsun kuzum bı cumartesı haff kacamak olmus pazar hıc bısey yememıssn ama o ıolmamıs o kdr da ac bırakma kendını.

Ooo ben pazar sabahı yumurtalı ekmek yedim sucuk yedim :) bi de akşam üstü karışık pideyle lahmacun yedim söylemesi ayıp. Bayağı da yedim hani çok özlemişim pideyi yaa :)

Ooo ben pazar sabahı yumurtalı ekmek yedim sucuk yedim :) bi de akşam üstü karışık pideyle lahmacun yedim söylemesi ayıp. Bayağı da yedim hani çok özlemişim pideyi yaa :)

kuzu sende baya karıstırmıssın he :) pıde gzl ıkısınıde cok severm lahmacun zaten cok ıyı :):):)

ay kanka valla ben de nasıl pizza yiyesim var da işte tatile gidicez inşallah ağustos ortası o zaman 1 hafta sınır tanımam yani o yüzden tatile kadar abartı kaçamak yapmıyım diyorum

kuzu sende baya karıstırmıssın he :) pıde gzl ıkısınıde cok severm lahmacun zaten cok ıyı :):):)
Ayy eşim sağ olsun :) yarım lahmacun 1 pideyi gömdüm valla
ay kanka valla ben de nasıl pizza yiyesim var da işte tatile gidicez inşallah ağustos ortası o zaman 1 hafta sınır tanımam yani o yüzden tatile kadar abartı kaçamak yapmıyım diyorum
evet kanka sizin tatil meselesi var o yüzden daha dikkatli olmanız lazım. Benim öyle derdim olmadığı için rahatım :)

evet kanka sizin tatil meselesi var o yüzden daha dikkatli olmanız lazım. Benim öyle derdim olmadığı için rahatım :)

ıyı yaptın kuzum tam ödül olmus sana. aynen bende lokur a katılıyorum gömcez pızzaları :):) allahın ıznıyle benım cnm su boregı ıstıyor sureklı annem dedı yaaprız zaten gelen gıden olcak :):)

Maşallah canim tebrik ederim çok güzel vermissin

yeeani yoksa o bire tek kalmazdı cipsdede sınır tanımazdım ama akşam akşam yedim yani yine de epey

ama kuzum saat 2 de yaptım kahvaltıyı ki kahvaltım sağlamdı sonra da aslında acıkmadım yani

aynen kanka ben işte kahvaltı yapınca acıkıyorum ya bak acıktım mesela şuan

evde olunca acıkmıyor o kdr ınsan ama ıste bellı duzene alısdık mı ne bende ole saat 12 1 olsn dırek yemek dıe bakınıyorum :)
Tamamen psikolojik kankalar bu acıkma meselesi. Birkaç hafta başka bi düzene geçsen ona alışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…