Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

öğlen yine sabahki gibi yiycem tb lavaşa hindi füme lıght üçgen yanında maydonoz biber domates bi de süt içerim artık 5 gibi akşam ne yesem hiçbir fikrim yok şuan evde bişey de yok bakalım artık

öğlen yine sabahki gibi yiycem tb lavaşa hindi füme lıght üçgen yanında maydonoz biber domates bi de süt içerim artık 5 gibi akşam ne yesem hiçbir fikrim yok şuan evde bişey de yok bakalım artık
Şu evde yemeklik olmaması çok zorluyo beni ya. En çok da kız için bişeyler yapmam gerekirken filan fazla alsam çürüyolar,az alsam yetmiyolar. Neyseki bu akşam o da etli nohut yicek :) salçasız yaptım kendimiz de öyle yicez. Salçalıdan daha iyi oluyo sanki ya kv yapmıştı bi kere çok beğenmiştim :)

Yani ben onu yoğurtlu yapıyorum mesela benim bi yoğurtlu yemek aşkım var biliyosunuz öyle de çok güzel oluyo ama salçasız güzeldir bence salçalı yemek pek sevmiyorum ben yaa

evde evet bişey olmaması sinir bozucu gerçi giderken alabilirim de yani bi de ben tekim tabii en kötü yumuta yapıyorum omlet v.s sana daha zor kanka

Evet kanka ya biz bi şekilde idare ederiz de minnak hanıma bişeyler yapmak zorunda oluyorum kötü oluyo işte. Bu akşam bi markete uğrasam iyi olcak ama her zaman iyi şeyler bulamıyoruz bizim burda. Bi market daha var mesela öyle çok büyük değil mahalle arasında,adamın sebze meyveleri çok güzel oluyo ben de mutlu oluyorum ama bize yürüyüş mesafesinde yarım saat filan. Bazen kızı bebek arabasıyla dışarı çıkarırsak uğruyorum hemen yolumuzun üstünde :) eşim de boşver dicek burdaki markete bak dicek ammaaa beğenmiyom kiiiii :)

zor kanka hem küçük hanımla da heran çıkılmaz hem de market falan azsa yani ikiniz çıkamaz mısınız pekii tenha mı

canım benim tebrik ediyorum süpersin çok da güzel menülerin zaten

Teşekkür ederim canim
Bugün tahmin ettigim arkadaslar is yerinde kahvalti hazirladi cok israr ettiler ama yemedim o kadar cok israr ettiler ki bende sadece 1 cay kasigi kadar bal yedim o da organik diye şifa niyetine

Teşekkür ederim canim
Bugün tahmin ettigim arkadaslar is yerinde kahvalti hazirladi cok israr ettiler ama yemedim o kadar cok israr ettiler ki bende sadece 1 cay kasigi kadar bal yedim o da organik diye şifa niyetine
evde yapıcaktın canım öyle mi yaptın ne güzel burda bizim de hep gençler var habire bisküvi falan ikram ediyolardı bana tabii 7 ay olunca benim diyet artık öğrendiler demiyolar

ben de burda 10 gibi yapıyorum kahvaltı işte 3 gibi de yemek ama bugün erken acıktım sanki

kuzum bazen degısıyor ya ben mesela gecen ılk defa 3 de yedm 11 de bıle acıkırım yanı :):) bende 9 gıbı bıtmıs oluyor
tabii oruç tutarken hiç acıkmıyodum valla şimdi yiyebiliyorum ya heran aranıyorum

oruc cok farklı gercekden Allah kolaylıgını verıyor ben ara etmesem duramıyorm ole duruyorsun ama.
Tamamen psikolojik kankalar bu acıkma meselesi. Birkaç hafta başka bi düzene geçsen ona alışılır.
öle tabı kuzumda alısmak lazm bak ben ekmeksız kahvaltımı derdm yapıyorum gercekden smdı dıyorum gayet ıyımıs.
kuzu 5 de mı yıcen cok gec dııl mı ama sen aksamıda 8 9 yıyorsun ıyıdır sanırım. aksam yogurt meyve de yapabılırsn var mı evde yemek falan.

zor kanka hem küçük hanımla da heran çıkılmaz hem de market falan azsa yani ikiniz çıkamaz mısınız pekii tenha mı
Ay yok kanka tenha değil ana yol geçiyo arabalar vızır vızır o dediğim marketin civarı. Tek başıma yiyeceğim nane değil o

Ayy alın yiyin ham ham yapın bu kızı sizzzzz :) o yanakları bacakları yiyip bitirinnn of tam ısırmalık yavrumm benimmm
maşallah kankamm allah sağlıklı güzel bir ömür versin ben yiğenimi de çok özledim yaa doyamadna büyüdü çocuk tam ısramadım zaten bir özlem var

evde yapıcaktın canım öyle mi yaptın ne güzel burda bizim de hep gençler var habire bisküvi falan ikram ediyolardı bana tabii 7 ay olunca benim diyet artık öğrendiler demiyolar

Evet canim kahvaltimi evde yapip gittim böylesi daha iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…