Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Öğle yemeğimi yedim arada siyah kuru üzüm yemiştim 10 tane ve süt şimdi de sabahkinin aynı tb lavaş hindi füme lıgth üçgen peynir maydonozla dürüm yaptım yanında domates biber şuana kadar 700 kalori almışım akşama da epey hakkım kaldı ama akşam ekmek yemem sanırım yoğurt ve sebze düşünüyorum

Afiyet olsun kanka gayet iyisin :) ben de yeşil çay içicem şimdi. Yanında 2 kuru kayısı ve 2 kuru incir :) acıktım gibi oldum da bastırsın. Türk kahvesi içmiştim 1 saat önce filan

Afiyet olsun kanka gayet iyisin :) ben de yeşil çay içicem şimdi. Yanında 2 kuru kayısı ve 2 kuru incir :) acıktım gibi oldum da bastırsın. Türk kahvesi içmiştim 1 saat önce filan

Afiyet olsun kanki senin de maşallahın var bence gayet iyisin bugün onlar bastırır ya biraz ben de öğlenki aramda kuru üzüm süt yaptım

Afiyet olsun kanki senin de maşallahın var bence gayet iyisin bugün onlar bastırır ya biraz ben de öğlenki aramda kuru üzüm süt yaptım
Ay valla bastırır umarım kanki :) minnak bi parça simit yedim şimdi içim bayıldı kayısıyla incir tatlı biraz ya hani,ondan yani :) eşimin gelmesine daha 1,5 saat var ya bi an önce gelse de yemek yesek. Ama dur ya mutfaktaki musluk elimde kaldı benim bugün. Gelirken tamirci getircek galiba. Umarım iş uzun sürmez

ayyy inşallah yaa umarım çabuk biter olmadı biraz da yoğurt yeseydin o da bastırır

ayyy inşallah yaa umarım çabuk biter olmadı biraz da yoğurt yeseydin o da bastırır
Ay kanka aklıma geldi yoğurt yemek de ama o da tek başına pek etkili olmuyo. Benim böyle durumlarda oturup ymeek yemem lazım ama eşim yalnız kalmasın :) neyse sıkarım dişimi biraz daha napiyim. Olmadı yoğurt yerim ya da ayran içerim

Sabah 2 has.yumurta 1kk peynir 1t.k pekmez, salatalik, dereotu cay
Is yerinde 1 c.k bal, 1 dilim tahilli ekmek
Öğle menemen 2 dilim tahilli ekmek semizotlu cacik

Bugün ise basladim kizlar sabah cok kötü oldum ilk defa kizimdan bu kadar ayri kaldim gitmeden bol bol öptüm kokusunu icime cektim cok zor ayrildim yaa aglamamak icin kendimi zor tuttum eşim surekli fotolarini gönderdi. Eve geldigimde beni görünce aglamaya basladi kiyamam yaa özlemiş esim diyor bir ara seni aradi aglayarak uyudu bunlar da gececek alisacaz inşallah

Ahh kuzumm benim kıyamam. Evladından uzun saatler ayrı kalmak çok zor olur gerçekten. Ben de eylülde aynı şeyleri yaşamak zorunda kalıcam eşin ne iş yapıyo cnm bebişe o baktığına göre

Az kalmış zaten kanka su iç şiş bari ben de birkaç kuru üzüm daha attım ağzıma

ay canım benım ya kıyamam ona daha cok ufak gercekden Allah yardımcın olsun calısan annelerde malesef bu var kuzum.

zor dostum zooorr bence başarırsıın az kaldı düğünee tatilee az az bak tatlarınaa

canım benim inşallah gün gün saha da alışırsın allah kolaylıklar versin

mervetoşum maşallah sana önemli olan gitmesi ben baştan veri haftada 400-500 verdim bi ilk ay hatada 1 gidiyodu fazlalık azalınca öyle oluyo bu hafta da spor yaptım epey de öyle biraz toparladım gitsin de
Evet lokurum ya süper mutluyum eşim kaşık kadar kaldn dyo :))))

Kuzulaaar eşim evde halim harap valla kahvaltıya anneme gttk 3 kşk menemen 1 salatalık 1 dlm ekmek yedm öğlen kabak yemeği 3 kşk 3 kşk yoğurt yedm :) şimcük akşam bezelye yoğurt salata yapıcam :)

Kuzulaaar eşim evde halim harap valla kahvaltıya anneme gttk 3 kşk menemen 1 salatalık 1 dlm ekmek yedm öğlen kabak yemeği 3 kşk 3 kşk yoğurt yedm :) şimcük akşam bezelye yoğurt salata yapıcam :)
e süpersin menü harika balımama baktım da çok az değil mi yaa sabah iyi de öğlen niye sebze 3yk ekmek de yok kuzum sebzeyi 5-6 kaşık yesen ya kıtlık var diye de az verebilirsin çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…