- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.801
57.5 bu gün Kızlar hızla zayiflamaya devam ediyorum bi yandan da zayıfladığıma uzuluyorum
Afiyet olsun kanka gayet iyisin :) ben de yeşil çay içicem şimdi. Yanında 2 kuru kayısı ve 2 kuru incir :) acıktım gibi oldum da bastırsın. Türk kahvesi içmiştim 1 saat önce filanÖğle yemeğimi yedim arada siyah kuru üzüm yemiştim 10 tane ve süt şimdi de sabahkinin aynı tb lavaş hindi füme lıgth üçgen peynir maydonozla dürüm yaptım yanında domates biber şuana kadar 700 kalori almışım akşama da epey hakkım kaldı ama akşam ekmek yemem sanırım yoğurt ve sebze düşünüyorum
Afiyet olsun kanka gayet iyisin :) ben de yeşil çay içicem şimdi. Yanında 2 kuru kayısı ve 2 kuru incir :) acıktım gibi oldum da bastırsın. Türk kahvesi içmiştim 1 saat önce filan
Ay valla bastırır umarım kanki :) minnak bi parça simit yedim şimdi içim bayıldı kayısıyla incir tatlı biraz ya hani,ondan yani :) eşimin gelmesine daha 1,5 saat var ya bi an önce gelse de yemek yesek. Ama dur ya mutfaktaki musluk elimde kaldı benim bugün. Gelirken tamirci getircek galiba. Umarım iş uzun sürmezAfiyet olsun kanki senin de maşallahın var bence gayet iyisin bugün onlar bastırır ya biraz ben de öğlenki aramda kuru üzüm süt yaptım
ayyy inşallah yaa umarım çabuk biter olmadı biraz da yoğurt yeseydin o da bastırırAy valla bastırır umarım kanki :) minnak bi parça simit yedim şimdi içim bayıldı kayısıyla incir tatlı biraz ya hani,ondan yani :) eşimin gelmesine daha 1,5 saat var ya bi an önce gelse de yemek yesek. Ama dur ya mutfaktaki musluk elimde kaldı benim bugün. Gelirken tamirci getircek galiba. Umarım iş uzun sürmez
Ay kanka aklıma geldi yoğurt yemek de ama o da tek başına pek etkili olmuyo. Benim böyle durumlarda oturup ymeek yemem lazım ama eşim yalnız kalmasın :) neyse sıkarım dişimi biraz daha napiyim. Olmadı yoğurt yerim ya da ayran içerimayyy inşallah yaa umarım çabuk biter olmadı biraz da yoğurt yeseydin o da bastırır
Ahh kuzumm benim kıyamam. Evladından uzun saatler ayrı kalmak çok zor olur gerçekten. Ben de eylülde aynı şeyleri yaşamak zorunda kalıcamSabah 2 has.yumurta 1kk peynir 1t.k pekmez, salatalik, dereotu cay
Is yerinde 1 c.k bal, 1 dilim tahilli ekmek
Öğle menemen 2 dilim tahilli ekmek semizotlu cacik
Bugün ise basladim kizlar sabah cok kötü oldum ilk defa kizimdan bu kadar ayri kaldimgitmeden bol bol öptüm kokusunu icime cektim cok zor ayrildim yaa aglamamak icin kendimi zor tuttum eşim surekli fotolarini gönderdi. Eve geldigimde beni görünce aglamaya basladi kiyamam yaa özlemiş esim diyor bir ara seni aradi aglayarak uyudu bunlar da gececek alisacaz inşallah
Ay kanka aklıma geldi yoğurt yemek de ama o da tek başına pek etkili olmuyo. Benim böyle durumlarda oturup ymeek yemem lazım ama eşim yalnız kalmasın :) neyse sıkarım dişimi biraz daha napiyim. Olmadı yoğurt yerim ya da ayran içerim
Bulcaz bir yolunu kankaaaaAz kalmış zaten kanka su iç şiş bari ben de birkaç kuru üzüm daha attım ağzıma
Sabah 2 has.yumurta 1kk peynir 1t.k pekmez, salatalik, dereotu cay
Is yerinde 1 c.k bal, 1 dilim tahilli ekmek
Öğle menemen 2 dilim tahilli ekmek semizotlu cacik
Bugün ise basladim kizlar sabah cok kötü oldum ilk defa kizimdan bu kadar ayri kaldimgitmeden bol bol öptüm kokusunu icime cektim cok zor ayrildim yaa aglamamak icin kendimi zor tuttum eşim surekli fotolarini gönderdi. Eve geldigimde beni görünce aglamaya basladi kiyamam yaa özlemiş esim diyor bir ara seni aradi aglayarak uyudu bunlar da gececek alisacaz inşallah
ah ah bende abıye pasta aldım meyvelı cok az bende tadına bakdıım bu hafta sonu dogum gunulerını nasıl atlatcam oda bellı dııl bırı yıgenımın bıde annem yapıcak bıseler dıgerı teyzemn kıznn cocugu oda yıgenım ah yandm ben :):)
canım benim inşallah gün gün saha da alışırsın allah kolaylıklar versinAy kanka aklıma geldi yoğurt yemek de ama o da tek başına pek etkili olmuyo. Benim böyle durumlarda oturup ymeek yemem lazım ama eşim yalnız kalmasın :) neyse sıkarım dişimi biraz daha napiyim. Olmadı yoğurt yerim ya da ayran içerim
Evet lokurum ya süper mutluyum eşim kaşık kadar kaldn dyo :))))mervetoşum maşallah sana önemli olan gitmesi ben baştan veri haftada 400-500 verdim bi ilk ay hatada 1 gidiyodu fazlalık azalınca öyle oluyo bu hafta da spor yaptım epey de öyle biraz toparladım gitsin de
kuzu sen 52 olunca da harika olursun zaten 2 kilocuk daha ver de boy-kilo farkı 10 olsun ideali o zatenEvet lokurum ya süper mutluyum eşim kaşık kadar kaldn dyo :))))
e süpersin menü harika balımKuzulaaar eşim evde halim harap valla kahvaltıya anneme gttk 3 kşk menemen 1 salatalık 1 dlm ekmek yedm öğlen kabak yemeği 3 kşk 3 kşk yoğurt yedm :) şimcük akşam bezelye yoğurt salata yapıcam :)
Kuzum evet 52 50 ideal kilom aslında ama kesmiyor şimdide nedense :)kuzu sen 52 olunca da harika olursun zaten 2 kilocuk daha ver de boy-kilo farkı 10 olsun ideali o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?