Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

mervetoşum sebzeleri biraz daha yesen mi ki yani az diye de vücut kıtlık sinyali verebilir 3 yk kabak ne ki 5-6 yk ye kabağı ne olur ki
Evet MerveeTunaa kuzum lokur haklı çok az yiyosun kıtlık yaşatma vücuduna. Şimdi verirsin ama sonra daha da azaltman gerekir o kötü olur

Evet MerveeTunaa kuzum lokur haklı çok az yiyosun kıtlık yaşatma vücuduna. Şimdi verirsin ama sonra daha da azaltman gerekir o kötü olur
Yani di mi kanka günlük enn az 1000 kalori alınmalı diyolar daha azı beslenme için de yeterli değilmiş ve işte vücut kıtlık sinyal verip hücreleri beslemek için ne bulsa depoluyomuş belki ondan az veriyo merve yani veriyo ama belkigüzel ese ohh nasılsa yiycek geliyo diye daha çok vericek vücut

Kızlarr akşam yemeğim 1 tabak etli nohut ama çok dolu değildi tabak,5-6 kaşık filandır herhalde. 1 bardak ayran 1 dl ekmek ve biraz turşu :)
Biraz geç kaldım 9a doğru yedim yemeği anca

Canım normalde o kadar az yemiyorum bebek eşim derken bana o kadar kaldı yemek kahvaltılık yememk için o kadar yedm ekmeksiz bide çok acıktım 2 dilim ekmekle yoğurt yedm midem bulandı bide yemk yiyemedm

neden ki amacın bu değil miydi senin boyun kaç canım buarada

166 167 boyum artık kalcalardan 38 bedene girdigim için hedefim gerçekleşti. Belim kuş kadar kaldı ama hala kalcalarim daha iri vücuduma gore.omuzlarim da geniş.
Bu gün simit pogca önüme ne gelirse affetmedim yarına 57ye inmekten korktuğum için. Yarın muhtemelen kalktığımda 58 olurum diye düşünüyorum.
Daha fazlası olursam biraz dikkat etmeye başlarım :)
Bu gün zumbaya gittim ama sayı yetersiz olduğu için zumba kursu acilmayacakmis
Salsa önerdiler oda çok yakın bi dans tanimadigim biriyle ne bilim :\

Boyuna göre 58 çok çok ideal bırak kalcanda çıkık oluversin biraz :))

Ahh kuzumm benim kıyamam. Evladından uzun saatler ayrı kalmak çok zor olur gerçekten. Ben de eylülde aynı şeyleri yaşamak zorunda kalıcam eşin ne iş yapıyo cnm bebişe o baktığına göre

Gercekten cok zormus canim Allahim bizlere kolaylik, dayanma gücü versin inşallah eşim öğretmen canim o yüzden simdilik rahatiz

Kızlarr akşam yemeğim 1 tabak etli nohut ama çok dolu değildi tabak,5-6 kaşık filandır herhalde. 1 bardak ayran 1 dl ekmek ve biraz turşu :)
Biraz geç kaldım 9a doğru yedim yemeği anca

Afiyet olsun canim menun guzelmis Dün bende gec saatte yemek zorunda kaldim. Arada oluyor malesef. Her gün gec yenilmezse sıkıntı yok canim

Günaydin kizçeler
Aksam 3 kasik kiymali patlican yemegi, 3 kasik bulgur pilavi semizotlu cacik
Ikindin 1/2 nektari yedim

Sabah 1 buçuk has.yumurta, 1kk peynir, 2dilim tahilli ekmek, 1t.k pekmez, dereotu, 5 zeytin, azicikk ev yapimi kaymak

Amin canim sagolasin. Evet tatlim malesef Rabbim kolayligini verir inşallah. Sabahlari ayrilmasi çok zor oluyor

bıraz daha buyusun bı kac hafta sonra senn ıcın daha rahat olur ınsallah canım.
Günaydin kizçeler
Aksam 3 kasik kiymali patlican yemegi, 3 kasik bulgur pilavi semizotlu cacik
Ikindin 1/2 nektari yedim

Sabah 1 buçuk has.yumurta, 1kk peynir, 2dilim tahilli ekmek, 1t.k pekmez, dereotu, 5 zeytin, azicikk ev yapimi kaymak

gunaydınnnn

afıyet olsun tatlım..

günaydınnn

aksam menum

bı kac kasık kıymalı nohut
bı kac kasıkda etlı patates yemegı
salata
(kucuk magnumlardan gene yedım ya bızım evde olunca aklmda oluyor bıttı ama :):)

sabah kahvaltım
1 yumurta
lor peynır
2 dılım ac bıtı kasardan
3 dılımde gindi füme
salatalık domates
süt.

Kızz akşam yemeğin niye o kadar az ki

Gercekten cok zormus canim Allahim bizlere kolaylik, dayanma gücü versin inşallah eşim öğretmen canim o yüzden simdilik rahatiz
Aa evet öğretmen olması çok iyi olmuş sizin için. 1 ay daha idare edilir ama sonrası için şimdiden karar vermek lazım tabi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…