- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.841
Kızz akşam yemeğin niye o kadar az ki
İviiiitttt efemm kahvaltımı yapmış bulunuyorum. Acıkmışım valla :)
2 dl ekmek
1 domates
1 haşlanmış yumurta
2kk kadar peynir
4 zeytin
Tereyağı ve tahin-pekmez.
ah ah bende abıye pasta aldım meyvelı cok az bende tadına bakdıım bu hafta sonu dogum gunulerını nasıl atlatcam oda bellı dııl bırı yıgenımın bıde annem yapıcak bıseler dıgerı teyzemn kıznn cocugu oda yıgenım ah yandm ben :):)
Hııı tamam madem cnm ben de daha az sandım da ondan dedim :)kuzu az dııl nohut vardır 4 kasıkdan cok patates yemegının ıcınden yedım dırek tabaga koymadan :):)
yegenim diyen dillerini yerim aslıcık :)
Hııı tamam madem cnm ben de daha az sandım da ondan dedim :)
Afiyetolsun canımmGünaydin kizçeler
Aksam 3 kasik kiymali patlican yemegi, 3 kasik bulgur pilavi semizotlu cacik
Ikindin 1/2 nektari yedim
Sabah 1 buçuk has.yumurta, 1kk peynir, 2dilim tahilli ekmek, 1t.k pekmez, dereotu, 5 zeytin, azicikk ev yapimi kaymak
afiyet olsun balım yemek biraz az olmuş ama magnum var denegelenmişgünaydınnn
aksam menum
bı kac kasık kıymalı nohut
bı kac kasıkda etlı patates yemegı
salata
(kucuk magnumlardan gene yedım ya bızım evde olunca aklmda oluyor bıttı ama :):)
sabah kahvaltım
1 yumurta
lor peynır
2 dılım ac bıtı kasardan
3 dılımde gindi füme
salatalık domates
süt.
ne kadarrr güzel bir kahvaltıı afiyet olsun kanka babyİviiiitttt efemm kahvaltımı yapmış bulunuyorum. Acıkmışım valla :)
2 dl ekmek
1 domates
1 haşlanmış yumurta
2kk kadar peynir
4 zeytin
Tereyağı ve tahin-pekmez.
Ayy teşekkür ederim beybisine kadarrr güzel bir kahvaltıı afiyet olsun kanka baby
Kuzum ekmek yok mu hiç?günaydınnn
aksam menum
bı kac kasık kıymalı nohut
bı kac kasıkda etlı patates yemegı
salata
(kucuk magnumlardan gene yedım ya bızım evde olunca aklmda oluyor bıttı ama :):)
sabah kahvaltım
1 yumurta
lor peynır
2 dılım ac bıtı kasardan
3 dılımde gindi füme
salatalık domates
süt.
Bebeğiiim sen de mi ekmeği bıraktınGünaydın bebişleeerr
akşam yemeğim 5 kaşık tavuklu bezelye
1 kase yoğurt
sonra 3-4 tane üzümlü minnak draje yedim türk kahvesiyle
kahvaltımm
sabah geldiğimde 2 tane kuru erik
sonraaa...
1 haşlanmış yumurta
1 paket hindi füme
bol miktarda maydonoz
2 üçgen peynir ve normal çay
şuan devam ediyorum yemeğe
Bebeğiiim sen de mi ekmeği bıraktın
Heeee anladım kuzum lavaş daha mı doyurucu ki ben de dedim noluyo bizim kızlar tek tek ekmek bırakıyo ben yiyorumm dedm kendi kendmeYok kuzum bırakmadım dün sabah ve öğlen 1 er tam buğday lavaş yedim o yüzden akşam yemedim yani 2 lavaş 4 dilim ekmek gibi oluyomuş baktım da öyle olunca akşam yemedim bugün de öğlen yiycem lavaş o yüzden sabah akşam yemem unonun tam buğday lavaşını buldum da biri 2-3 dilim ekmek gibi oluyo o yüzden
Hahha yok kız ben bırakamam herhalde ekmeği :) hele ki kahvaltıdaaHeeee anladım kuzum lavaş daha mı doyurucu ki ben de dedim noluyo bizim kızlar tek tek ekmek bırakıyo ben yiyorumm dedm kendi kendme
Ahhh be soydan.. :) yapıcak bişey yok kuzum malesef ne zaman rahat verirse o zaman yicen mecburen.Kahvaltı yaptım mı yapmadım peki neden yapmadım 5 buçukta uyanmıi 6 buçukt zor çabamla uyumuş bebiş 7 çeyrekten beri tepemde anne meme mama baba diye diye saati 11 yaptı ve benm kahvaltıya fırsatım kalmadı hala uyucakta bende kahvaltı yapıcem
Aynen kuzu ya kahvaltı ekmeksiz olmuyo :)Hahha yok kız ben bırakamam herhalde ekmeği :) hele ki kahvaltıdaa
Ah valla ne ah soydana kuzum diş çıkartcak sanırım delinmiş dişiAhhh be soydan.. :) yapıcak bişey yok kuzum malesef ne zaman rahat verirse o zaman yicen mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?