Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yegenim diyen dillerini yerim aslıcık :)

Günaydın bebişleeerr

akşam yemeğim 5 kaşık tavuklu bezelye
1 kase yoğurt

sonra 3-4 tane üzümlü minnak draje yedim türk kahvesiyle

kahvaltımm
sabah geldiğimde 2 tane kuru erik
sonraaa...
1 haşlanmış yumurta
1 paket hindi füme
bol miktarda maydonoz
2 üçgen peynir ve normal çay

şuan devam ediyorum yemeğe

Günaydin kizçeler
Aksam 3 kasik kiymali patlican yemegi, 3 kasik bulgur pilavi semizotlu cacik
Ikindin 1/2 nektari yedim

Sabah 1 buçuk has.yumurta, 1kk peynir, 2dilim tahilli ekmek, 1t.k pekmez, dereotu, 5 zeytin, azicikk ev yapimi kaymak
Afiyetolsun canımm

afiyet olsun balım yemek biraz az olmuş ama magnum var denegelenmiş

sabah da harikaaa bayıldımm etimek yok magnum mu dengeliyosun

Kuzum ekmek yok mu hiç?

Bebeğiiim sen de mi ekmeği bıraktın

Bebeğiiim sen de mi ekmeği bıraktın

Yok kuzum bırakmadım dün sabah ve öğlen 1 er tam buğday lavaş yedim o yüzden akşam yemedim yani 2 lavaş 4 dilim ekmek gibi oluyomuş baktım da öyle olunca akşam yemedim bugün de öğlen yiycem lavaş o yüzden sabah akşam yemem unonun tam buğday lavaşını buldum da biri 2-3 dilim ekmek gibi oluyo o yüzden

Heeee anladım kuzum lavaş daha mı doyurucu ki ben de dedim noluyo bizim kızlar tek tek ekmek bırakıyo ben yiyorumm dedm kendi kendme

Kahvaltı yaptım mı yapmadım peki neden yapmadım 5 buçukta uyanmıi 6 buçukt zor çabamla uyumuş bebiş 7 çeyrekten beri tepemde anne meme mama baba diye diye saati 11 yaptı ve benm kahvaltıya fırsatım kalmadı hala uyucakta bende kahvaltı yapıcem

Ahhh be soydan.. :) yapıcak bişey yok kuzum malesef ne zaman rahat verirse o zaman yicen mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…