- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.861
Yaa uyumuyolar kuzum bu minnaklar yaAh valla ne ah soydana kuzum diş çıkartcak sanırım delinmiş dişiuyku sıfır dün bikere uyudu sadece 45 dk oda (
Evet kuzum ya diş olmasa uyuyodu yine şimdi hiç uyumuyor bi çıksada rahatlasaYaa uyumuyolar kuzum bu minnaklar yabizimki de zorla uyuyo işte yatırıyorum döne döne uyuyo ama çok az süre ah bu dişler zaten mahvediyo
oy siz ne kaaa tatlısınız öyleeee o boncuğu yerim ben allah esirgesinnHeeee anladım kuzum lavaş daha mı doyurucu ki ben de dedim noluyo bizim kızlar tek tek ekmek bırakıyo ben yiyorumm dedm kendi kendme
lavaş daha doyurcu mu çok farklı değil ama gözün doyuyo yani böyle dürüm yapınca ayy dürüm yiyorum hissi veriyoHeeee anladım kuzum lavaş daha mı doyurucu ki ben de dedim noluyo bizim kızlar tek tek ekmek bırakıyo ben yiyorumm dedm kendi kendme
Hahaha ilahi kankaa yaalavaş daha doyurcu mu çok farklı değil ama gözün doyuyo yani böyle dürüm yapınca ayy dürüm yiyorum hissi veriyo
ama napiim kankicim öyleee böyle içine bişeyler koyup da yiyince daha bi doymuyorum ben dukan yaparken yulaf kepeğiyle de ekmek yapıp öyle dürüm falan yapardım dürümcüyüm yaa seviyorumHahaha ilahi kankaa yaa
hakkaten aslı da yok ortalarda ben de şimdi aşağı inicem öğle arası 1 saate gelirim kanka bi soda içiyim baari sabah türk kahvesi içmiştimNerdesiniz uleyyynn
Tamam kanka hadi iç sodanı bakalım :) Aslı kayboldu yine ortalıktan. Squat yapmaya mı gitti yoksahakkaten aslı da yok ortalarda ben de şimdi aşağı inicem öğle arası 1 saate gelirim kanka bi soda içiyim baari sabah türk kahvesi içmiştim
afiyet olsun balım yemek biraz az olmuş ama magnum var denegelenmiş
sabah da harikaaa bayıldımm etimek yok magnum mu dengeliyosun
Kuzum ekmek yok mu hiç?
Tamam kanka hadi iç sodanı bakalım :) Aslı kayboldu yine ortalıktan. Squat yapmaya mı gitti yoksa
He ben de spor yapıyon sandım[QUOTE
kızz ne gıtmesı bankaya gıttım geldım bıde bzm dugun var eylulde kızlarla onu ayarlamaya calısıoduk.
He ben de spor yapıyon sandım
Tamam bugünlük spor olmuş sana o zaman :)zaten epey terledım ya ıkı bankaya gıttım bıde sıcak kuzu spor nerdeee :):):)
Tamam bugünlük spor olmuş sana o zaman :)
Of ben de yeşil çay yaptım limonlu,onu içiyorum. Sıcakta da pek gitmiyo ama neyse ki tadını seviyorum :)
Ay zaten etkili olması için sıcak içmek gerekiyormuş yudum yudum :) valla terletti yeni serinledim yaniay cok terletıyor benı ya dıorum dırek klşımayı acın bıde kupa da ıcıyorum bıde ben ole sogutmayı bekleyemıorm dırek ıccem :):) ana oglen olmus bu ara acıkmıyprum normalde acıkırdm bugun menemen yaptırcam et yahnı yaptırmıs kocaman soganlar var yemem ole seyler menemen karpuz yerm en gzlı
Kızlarr az önce 2 kırmızı erikle 1 dilim cezerye yedim. İnce bir dilim dikdörtgen şeklinde. Biliyosunuzdur döner gibi yapıp kesiyolar :) eşim Mersinden arkadaşına getirtmiş dün de yemiştim 2 dilim :)
Kızlarr az önce 2 kırmızı erikle 1 dilim cezerye yedim. İnce bir dilim dikdörtgen şeklinde. Biliyosunuzdur döner gibi yapıp kesiyolar :) eşim Mersinden arkadaşına getirtmiş dün de yemiştim 2 dilim :)
Ay zaten etkili olması için sıcak içmek gerekiyormuş yudum yudum :) valla terletti yeni serinledim yani
Menemen en güzeli boşver :) soğanları büyük doğradıysa için almayabilir ama arpacık soğansa güzel olur
ARPACIK SOGANDI GALIBA KUCUK YUVARLAK NE BILIM BEN OLE HER ET YEMEGINI YIYEMEM GOZUM SEVCEK ONU :):)
MENEMEN
KARPUZ
1 DILIM EKMEK YEDIM MENEMEN KURU GITMEZ :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?