Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ARPACIK SOGANDI GALIBA KUCUK YUVARLAK NE BILIM BEN OLE HER ET YEMEGINI YIYEMEM GOZUM SEVCEK ONU :):)

MENEMEN
KARPUZ
1 DILIM EKMEK YEDIM MENEMEN KURU GITMEZ :):)[/QUOTE]

Afiyet olsun kuzumm çok güzelmiş öğlen menün de ben de 3 gibi yerim sanırım[/QUOTE]

saol kuzum benım aynen hafıf kapadım bugun bende gec yedm bana gore senn saat bellı ne gzl o yuzden araya gerek kalmıyor sende.

evet ama işte arayaptım yine de 2 kuru erik 1 bardak süt yedim içtim sabah kahvaltıdan önce de 2 kuru erik yemiştim

Yaa bu yulaf dediğinz yulaf ezmesi mi kuzular? Diye diye aklıma sokuyonuz benim de hee :) değişik kahvaltı alternatifleri lazım bana ya her sabah dert oluyo çünkü markete gidersem alayım bari marka filan varsa yazıverin

Afiyet olsun balım muz da iyiy ya bak ne zamandır almıyorum ben de bi yulaf muz yapıyım artık yarın sabah

ben muzu cok severm bıde tatlı ıstegımı kesıyor bı tane aldım. yulaf bende bırakdım bu ara belkı yarn sabah bende yaparım yumurtadan sogumadan.

markette var tabı kuzum ezme dııl yulaf paket olarak satılıyor zaten gorursun. seversen al öle aman aman gzl bısey dııl ama tok tutuyor

Hııı hadi ya güzel değilse almıyım o zaman yiyemem filan çöpe gitmesin şimdi :)

Bence sevmezsin yani tok tutuyo diye yiyorum ben de bi de meyve yoğurtla falan karıştırınca yeniyo da sevmezsin bulaşma bence de ama omlet menemen falan yapsana kanka ben mecbur haşlayıp getiriyorum ama evde en güzeli olet menemen

evet muz tarçın yoğurt üçlüsünü çok seviyorum ben de tatlı yemiş gibi oluyo ve tok tutuyo sabah yulaf da ekleyip öyle yapıyım bari

aynen kuzum tokda tutuyor du yarn bende yogurt alıyımde yarnda yulaf yıyım ıyı oldu bu bı kac gunde bole devam :):)

lokur kanka akşam yemeğini erken yiyince sabah aç uyanıyorum bazen. O zaman da uğraşamıyorum işte bi an önce yiyim diye yumurta yemek istemiyom sürekli ya sıcakta vücut kabarmasa bari tost yapabilirim aslında ama evde kaşar peynir kalmadı en son tost yaparken bitirmiştim soğuk sandviç de severiM aslında ama işte hep malzeme eksikliğinden yapamıyoooomm

aynen kuzum tokda tutuyor du yarn bende yogurt alıyımde yarnda yulaf yıyım ıyı oldu bu bı kac gunde bole devam :):)

Ben yarın protein yapıcam kuzum çarşambacuma protein yapıyım diyorum perşembe de yulaf yerim sabah yarın dedim ama yarın protein yapsam iyi lucak galiba

kanka işte evden çıkamıyosun ya malzeme sorunun var aman evde klasik kahvaltı da güzel yaa olsunn

bende tavuklu bezelye var kanka dünden yoğurtla ondan yerim sanırım düşüncem o yönde sende ne var nohut mu
evet kanka nohut var bende ama yanına çorba filan yapsam mı bilemedim kararsız kaldım.

cezeryeleri gümletiyosun di mii
ay evet 2-3 tane daha yedim sormaaa. Ama yemicem bi daha bugünlük yeter midem bulandı hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…