Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

lokur kanka bezelyeleri dondurulmuş paketlerden mi kullandın yoksa alıp ayıklayıp buzluğa mı atmıştın

evet kanka nohut var bende ama yanına çorba filan yapsam mı bilemedim kararsız kaldım.

ay evet 2-3 tane daha yedim sormaaa. Ama yemicem bi daha bugünlük yeter midem bulandı hee
valla bende kuru eriğe dadandım böyle bişey olunca bitirmeden rahat edemiyorum millete dağıtıcam şimdi 2 sabah 2 öğle 2 az önce daha dayerim yani

valla bende kuru eriğe dadandım böyle bişey olunca bitirmeden rahat edemiyorum millete dağıtıcam şimdi 2 sabah 2 öğle 2 az önce daha dayerim yani
Of evet ya nerden getirdi bu cezeryeleri tezgahın kenarında duruyolar gözüme çarpıyo. Bi sonraki mutfak ziyaretimde görülmeyen bi yere şutlayayım bari

ayıklamıştım kanka buzluktaydı daha kış geleden yaptım birini
He iyi olmuş buzluğa koyman. Onların taneleri daha iri daha güzel oluyo. Ben yetişemedim ya bitti galiba artık bezelyeler kalmadı pazarlarda :)
Ya yemeklik olmayınca kullancan tabi kanka napıcan

Of evet ya nerden getirdi bu cezeryeleri tezgahın kenarında duruyolar gözüme çarpıyo. Bi sonraki mutfak ziyaretimde görülmeyen bi yere şutlayayım bari
valla ben bulur çıkarırım işte insan takınca takıyo kanka ben de öyleyim gider gelir yerim geçen arkadaşta iç pilav yaptım cumartesi güya yemiycektim her gidip gelmemde 1 kaşık 1 kaşık yedim

He iyi olmuş buzluğa koyman. Onların taneleri daha iri daha güzel oluyo. Ben yetişemedim ya bitti galiba artık bezelyeler kalmadı pazarlarda :)
Ya yemeklik olmayınca kullancan tabi kanka napıcan
burda var da uğraşamıycam artık bekar birine göre gayet iyi performans gösterdim zaten bence

Kızlar nasılsınız? Dün yine bizde misafir vardı bende onlarla atıştırdım ahh ahh Dün yediklerimi yazayım da görün
Sabah 8.30
1 br süt
1 salatalık
5-6 dilim domates
Marul
4 zeytin
Peynir
Öğle 13.30
Yarım şeftali
1 haşlanmış tavuk eti
4-5 kaşık ayan çorbası
Akşam 17.30
1 kase soğuk ayran çorbası
4-5 tane çubuk kraker
1 avuç ay çekirdeği
2 avuç patlamış mısır

Bugünüde yazayım
Sabah 11.00
1 br tarçınlı süt
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
Peynir
Marul
3 tane ceviz
Öğle 13.00
Çekirdek( Vallahi ölçüsünü bilmiyorumda bayağı yedim yani)
5 tane çubuk kraker
Akşam 16.30
1 kase soğuk ayran çorbası

valla ben bulur çıkarırım işte insan takınca takıyo kanka ben de öyleyim gider gelir yerim geçen arkadaşta iç pilav yaptım cumartesi güya yemiycektim her gidip gelmemde 1 kaşık 1 kaşık yedim
hahhaha iç pilav hiç yemedim galiba ben. Ama görüntüsü çok hoşuma gidiyo ki tadı da eminim çok güzeldir. Çok malzeme konuyo belki damak tadımıza uymayabilir. Ben her türlü yerim de eşimi bilemiyom :)

burda var da uğraşamıycam artık bekar birine göre gayet iyi performans gösterdim zaten bence
aynen kanka valla iyisin :) aslında alıp koysan biraz daha iyi olur bence ama kışın sebzeleri de ayrı güzel oluyo :)

evet kanka nohut var bende ama yanına çorba filan yapsam mı bilemedim kararsız kaldım.

ay evet 2-3 tane daha yedim sormaaa. Ama yemicem bi daha bugünlük yeter midem bulandı hee
kanka nohut da sulu onun yanına bulgur olabilir aslında

Ben yarın protein yapıcam kuzum çarşambacuma protein yapıyım diyorum perşembe de yulaf yerim sabah yarın dedim ama yarın protein yapsam iyi lucak galiba
baska zamn yersın kuzum proteın sana ıyı gelıyor hem.
Ayy ben bugün yine çıldırdım galiba sade neskafe içem bari yaa bi kessin şu pis boğazlığımı

ne yıyon bakalım gene bende eve gıdınce cıldırıom :):)
Akşam ne yiyonuz minnoşlar belli mi menüler :)

gene nohut yerm kesn yenı yapıldı cnku kuzu once bı kac ksıye davetye vermeye gıdıcem bakm duruma gore gec kalmassam.

bıraz daha buyusun bı kac hafta sonra senn ıcın daha rahat olur ınsallah canım.

gunaydınnnn

afıyet olsun tatlım..

Insallah canim. Dedigin gibi bir süre sonra alisacagiz sadece biraz zaman gerekiyor.

Teşekkür ederim tatlim

iç pilav ben bayılırım yaa bi de ben biraz şekerli yaparım onu dolma içi gibi olur çok karıştırmadım ama üzüm antep fıstığı ( ovardı onu koydum) baharat soğan öyle... yani z.yağlı dolma gibi oldu aslında kabuksuz ciğerli falan yapıyolar da biz öyle tek yedik

Anammm tamamm sus yeteerrr duymak istemiyorum offf ben severim değişik şeyleri yaa neyse sustum hadii

Aa evet öğretmen olması çok iyi olmuş sizin için. 1 ay daha idare edilir ama sonrası için şimdiden karar vermek lazım tabi cnm

Aynen canim. Bakiciyi yavas yavas arastirmak lazim. 2 gündür esim iyi idare ediyor benden daha iyi bakiyor diyebilirim. Maşallah

ama o cok guzel bısey ya gorumcem vermısdı banada yemısdım hosuma gıttı hıc de almamısdm daha once nerden aldın sen bende alm ya

kız bu mu cok ne var bunda cubuk kraker dıorsn ben 1 paketını yerdım :):)

ama o cok guzel bısey ya gorumcem vermısdı banada yemısdım hosuma gıttı hıc de almamısdm daha once nerden aldın sen bende alm ya

kız bu mu cok ne var bunda cubuk kraker dıorsn ben 1 paketını yerdım :):)
Bende yerdimde en son paketi lastikleyip en ücra köşelere fırlattım. Canım sen en masumuna odaklandın orada mısırla çekirdekte var. Mısırda Allahtan az vardı onu silip süpürdüm. Ayy bugün çekirdeğe gömüldüm ama bırakamadım sonunda bitti ki bende kurtuldum.

Bende hiç yemedim hatta görmedim eminim güzeldirde ama yemem ya soğan falan hiç bana göre değil. Soğanı çorbaya bile bütün attırırım köftede falanda görünmeyecek kadar küçük doğranır kokusu bile çok kötü yapıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…