- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.921
Aaa soğan sarımsaksız olur mu kızz :) ama işte herkes yiyemiyo pişmiş soğanı. En iyisi bütün atmak ya da rendelemek hiç görünmez :)Bende hiç yemedim hatta görmedim eminim güzeldirde ama yemem ya soğan falan hiç bana göre değil. Soğanı çorbaya bile bütün attırırım köftede falanda görünmeyecek kadar küçük doğranır kokusu bile çok kötü yapıyor beni.
Sarımsağı çok severim grip falan olduğumda direk sarımsaklı yoğurt yerim mantıda falan herşeyde yerim. Ama soğanı görünce midem kalkar. :)Aaa soğan sarımsaksız olur mu kızz :) ama işte herkes yiyemiyo pişmiş soğanı. En iyisi bütün atmak ya da rendelemek hiç görünmez :)
kuzum şöyle diyim soğan çok anlaşılmıyo aslında yani z.yağlı dolma seviyosan bunu da seversin tarçın dolma baharı falan soğanı bastırıyoBende hiç yemedim hatta görmedim eminim güzeldirde ama yemem ya soğan falan hiç bana göre değil. Soğanı çorbaya bile bütün attırırım köftede falanda görünmeyecek kadar küçük doğranır kokusu bile çok kötü yapıyor beni.
Bende yerdimde en son paketi lastikleyip en ücra köşelere fırlattım. Canım sen en masumuna odaklandın orada mısırla çekirdekte var. Mısırda Allahtan az vardı onu silip süpürdüm. Ayy bugün çekirdeğe gömüldüm ama bırakamadım sonunda bitti ki bende kurtuldum.
Anammm tamamm sus yeteerrr duymak istemiyorum offf ben severim değişik şeyleri yaa neyse sustum hadii
Sarımsağı çok severim grip falan olduğumda direk sarımsaklı yoğurt yerim mantıda falan herşeyde yerim. Ama soğanı görünce midem kalkar. :)
Bence yine de abartı değil canım benim yani evet zararlı şeyler ama senin öğünler az dengelenmiştir oBende yerdimde en son paketi lastikleyip en ücra köşelere fırlattım. Canım sen en masumuna odaklandın orada mısırla çekirdekte var. Mısırda Allahtan az vardı onu silip süpürdüm. Ayy bugün çekirdeğe gömüldüm ama bırakamadım sonunda bitti ki bende kurtuldum.
Off kendim için yapmak istemiyorm aslında :) şimdi ekmekle yiyorum ya bi de pilav olursa off yani. Ne yardan vazgeçerim ne serden
Ayy üşendim valla yapmaya. Ben bulgur pilavını sebzeli seviyorum yaa ama eşim de sade seviyo. O yüzdeeeeen yapmıciğimmmbenm iç pilava dönebilir bu iş ama ekmek de ye 2 yk da pilav ye öğlenin yok kanka erken de yersen nolucak ki
Dolma yiyorum. Görmezsem soğanı yiyebiliyorum ama görmemem lazım. O zaman bir gün denerim iç pilavı hep merak ederim böyle tadları :)kuzum şöyle diyim soğan çok anlaşılmıyo aslında yani z.yağlı dolma seviyosan bunu da seversin tarçın dolma baharı falan soğanı bastırıyo
Ayy sen ne kadar pozitifsin ya :) çok tatlı. Kuzum dün boyda aynada kendime bakınca hiç öyle diyemiyorum Ne bileyim benim kilomda olan birinin bacakları daha ince olmalı ya çok kötüler ya. Tüm her şey orada toplanmış gitmiyorlar.Benim boylarda benden 53 54 kilolulara bakıyorum bacaklar çöp gibi. Herhalde benim bacaklar böyle kalıcak. Çünkü 3 kilo verincede çok değişmeyecekkuzum hepsı masum zaten kahvaltıda ekmegn yokmus mıktarda az strese sokma bakm kendıni.
bende sade sevıyom nısanlım salcalı :):)Ayy üşendim valla yapmaya. Ben bulgur pilavını sebzeli seviyorum yaa ama eşim de sade seviyo. O yüzdeeeeen yapmıciğimmm
Tam tersi duruma sahipmişiz bende aynılarını diyorum anneme :)bende sarımsak hıc sevmem kıl oldugumdan yemekde en buyuk sarmısak hep tabagmdadır anneme kızarm nıe attn dıe.
Dolma yiyorum. Görmezsem soğanı yiyebiliyorum ama görmemem lazım. O zaman bir gün denerim iç pilavı hep merak ederim böyle tadları :)
Ayy sen ne kadar pozitifsin ya :) çok tatlı. Kuzum dün boyda aynada kendime bakınca hiç öyle diyemiyorum Ne bileyim benim kilomda olan birinin bacakları daha ince olmalı ya çok kötüler ya. Tüm her şey orada toplanmış gitmiyorlar.Benim boylarda benden 53 54 kilolulara bakıyorum bacaklar çöp gibi. Herhalde benim bacaklar böyle kalıcak. Çünkü 3 kilo verincede çok değişmeyecek
Tam tersi duruma sahipmişiz bende aynılarını diyorum anneme :)
Ben demiş olabilirim galibakımmm cubuk kraker dedı aldım bakkaldan smdı :):) aksam yolum uzun eve gıtmem gec olur yogurt meyve yerm sanırım.
senı gıdı 4 -5 dedn ben bı paketı aldım bak bıde moralını bozuyorsun :):)Ben demiş olabilirim galiba
Kaburgalarım çıktı resmen ama bacak fillerle yarışır :)Ya leslie dalga geçti kuzenim bu ne diye bende soğudum kadına. kuzenimle kardeşim her akşam gidiyorda bende onlara katılayım dedim bir gün gittim yok sen yavaş yürüyorsun dediler 40 laf ettiler bende bıraktım. Ama söyle bir şey varki mesela onlarla birlikte 7-8 km yürüdük gram terlemedim hemde mola falanda vermemiştik hiçcanım bol bol yuurusene sen bende mesela bazıların vucutlara bakıom bacak ayrı duruyor benımkıler yapısıor sınır oluyorum herkezn vucut yapısı bır dııl malesef kuzum.. ama bak dedn cubuk aldm bakkaldan :):)
Ayy güldürdün beni. Hepsini yeme kız sakın :)senı gıdı 4 -5 dedn ben bı paketı aldım bak bıde moralını bozuyorsun :):)
Ayy üşendim valla yapmaya. Ben bulgur pilavını sebzeli seviyorum yaa ama eşim de sade seviyo. O yüzdeeeeen yapmıciğimmm
Dolma yiyorum. Görmezsem soğanı yiyebiliyorum ama görmemem lazım. O zaman bir gün denerim iç pilavı hep merak ederim böyle tadları :)
Ayy sen ne kadar pozitifsin ya :) çok tatlı. Kuzum dün boyda aynada kendime bakınca hiç öyle diyemiyorum Ne bileyim benim kilomda olan birinin bacakları daha ince olmalı ya çok kötüler ya. Tüm her şey orada toplanmış gitmiyorlar.Benim boylarda benden 53 54 kilolulara bakıyorum bacaklar çöp gibi. Herhalde benim bacaklar böyle kalıcak. Çünkü 3 kilo verincede çok değişmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?