Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Aaa soğan sarımsaksız olur mu kızz :) ama işte herkes yiyemiyo pişmiş soğanı. En iyisi bütün atmak ya da rendelemek hiç görünmez :)

Aaa soğan sarımsaksız olur mu kızz :) ama işte herkes yiyemiyo pişmiş soğanı. En iyisi bütün atmak ya da rendelemek hiç görünmez :)
Sarımsağı çok severim grip falan olduğumda direk sarımsaklı yoğurt yerim mantıda falan herşeyde yerim. Ama soğanı görünce midem kalkar. :)

kuzum şöyle diyim soğan çok anlaşılmıyo aslında yani z.yağlı dolma seviyosan bunu da seversin tarçın dolma baharı falan soğanı bastırıyo

kuzum hepsı masum zaten kahvaltıda ekmegn yokmus mıktarda az strese sokma bakm kendıni.

Sarımsağı çok severim grip falan olduğumda direk sarımsaklı yoğurt yerim mantıda falan herşeyde yerim. Ama soğanı görünce midem kalkar. :)

bende sarımsak hıc sevmem kıl oldugumdan yemekde en buyuk sarmısak hep tabagmdadır anneme kızarm nıe attn dıe.

Bence yine de abartı değil canım benim yani evet zararlı şeyler ama senin öğünler az dengelenmiştir o

kuzum şöyle diyim soğan çok anlaşılmıyo aslında yani z.yağlı dolma seviyosan bunu da seversin tarçın dolma baharı falan soğanı bastırıyo
Dolma yiyorum. Görmezsem soğanı yiyebiliyorum ama görmemem lazım. O zaman bir gün denerim iç pilavı hep merak ederim böyle tadları :)
kuzum hepsı masum zaten kahvaltıda ekmegn yokmus mıktarda az strese sokma bakm kendıni.
Ayy sen ne kadar pozitifsin ya :) çok tatlı. Kuzum dün boyda aynada kendime bakınca hiç öyle diyemiyorum Ne bileyim benim kilomda olan birinin bacakları daha ince olmalı ya çok kötüler ya. Tüm her şey orada toplanmış gitmiyorlar.Benim boylarda benden 53 54 kilolulara bakıyorum bacaklar çöp gibi. Herhalde benim bacaklar böyle kalıcak. Çünkü 3 kilo verincede çok değişmeyecek

canım bol bol yuurusene sen bende mesela bazıların vucutlara bakıom bacak ayrı duruyor benımkıler yapısıor sınır oluyorum herkezn vucut yapısı bır dııl malesef kuzum.. ama bak dedn cubuk aldm bakkaldan :):)

Tam tersi duruma sahipmişiz bende aynılarını diyorum anneme :)

aynen kuzu ben soganı severm ama sarmısak mı cacık yapıo dıorm bunda bısey var az dıo agzma gelırse soguyorum yemekden kotu bısey asıl sifa oda.

Kaburgalarım çıktı resmen ama bacak fillerle yarışır :)Ya leslie dalga geçti kuzenim bu ne diye bende soğudum kadına. kuzenimle kardeşim her akşam gidiyorda bende onlara katılayım dedim bir gün gittim yok sen yavaş yürüyorsun dediler 40 laf ettiler bende bıraktım. Ama söyle bir şey varki mesela onlarla birlikte 7-8 km yürüdük gram terlemedim hemde mola falanda vermemiştik hiç
senı gıdı 4 -5 dedn ben bı paketı aldım bak bıde moralını bozuyorsun :):)
Ayy güldürdün beni. Hepsini yeme kız sakın :)

Kuzum boyun kaçtı bak ben de şuan senin kilolardayım ve benim de üst kollar mesela valla spora da yapıyorum ama kalıtsal biraz da yani elbet incelicek ama bölgesel çalışmak şart sadece diyetle heryerden gidiyo bacak yine kalıyo kol yine kalıyo ama aynaya bakınca ben de yok yani daha yolum var diyet yeterli değil işte artık sıkılaşmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…