Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

163 cm. Benim kollar ince belimde ince hatta kaburgam çıkmış ama bacak sırf yağ. Diz kapağımın yanları üstü falan oralarda bile aşırı yağ var. Ama alt bacağım bayağı eridide orada da sarkma oldu.. Spor şartda ne bileyim cardio yapınca ölüyorum resmen tamamlayamıyorum bende bıraktım. Sadece diyet şeklinde o da bacağa hiç etkisi yok. Benim özellikle şikayetçi olduğum yer üst bacak. Birde sadece dar paça giyen bir tipim. Artık etek deneme hatasına bile düşmüyorum

benim de 1.60 benim de üst bacak dizler evet hala var ki spor yapıyorum yani sabır lazımmış çok biriktirmişiz bi de üst kollar ama bel benim de öyle aynen kaburgalar görünüyo

Sen hangi tür sporlar yapıyorsun peki belki bende yaparım. Birde ne kadar zamanda eritebiliriz acaba?
Ben you tbedan videolar buluyorum canım hııt cardıo ama baya zorluyo ve ne yazık ki zorlamadan olmuyo işte yani terletmeyen acıtmayan spor inceltmiyo benim canım çıkıyo yani hııt cardo 1000 calories hııt cardıo workout falan yazsan çıkıyo birsürü 2-3 ay haftada 3 gün yapmak lazımmış ciddi incelme için

ama squat yapabilirsin bacak için özellikle ve bacak inceltme egzersizleri de var hep yazsan birsürü video izleyip seçiyorum ben de

ama squat yapabilirsin bacak için özellikle ve bacak inceltme egzersizleri de var hep yazsan birsürü video izleyip seçiyorum ben de
Ben yerlere seriliyorum. 30 dk lık cardio videosunu bile tamamlayamadan bırakıyorum yarısında ve bir çok kez mola vermiş olarak. Kalp atışlarım çok hızlanıyor aslında bu iyi bir şeymiş spor yaparken ama ben dayanamıyorum. Şu an tekrar başlıcam bakalım dayanabilecek miyim birden gaza geldim. :) Benim yaptığım videoda bayağı squat yaptırıyor zatende bende 30 dk dayanacak güç yok 15 dk dan sonra hareketlerde mesela bacağımı öne doğru kıramayacak hale geliyorum o yüzdende hep yarım kalıyor.

Kızlarr az önce 2 kırmızı erikle 1 dilim cezerye yedim. İnce bir dilim dikdörtgen şeklinde. Biliyosunuzdur döner gibi yapıp kesiyolar :) eşim Mersinden arkadaşına getirtmiş dün de yemiştim 2 dilim :)

Afiyet olsun kuzum. Ben mersinliyim cezeryeyi tantuniyi cok özledim benim yerime de ye

Kızlar ben akşam yemeğimi 7 ye doğru yemiştim.
Valla kaşıkları saymadım ama tabağın yarısına nohut yemeği diğer yarısına da bulgur pilavı koymuştum :) yapmıcaktım aslında ama canım çekti :) ekmek yemedim pilava dadandım. Yanında da cacık yedim bu kadar :) bu saate kadar tatlı bişey de yemedimmmm :) az şekerli Türk kahvesi içmiştim,şimdi de bitki çayı içicem.

Yemem mi yuttum ustune de neler yedm ☺☺☺
Bazi insan terlemez ama kuzum onda yapcak biseyin yok zaten amac bacaklari sikilastirmak pes etme sonucta bi anda da hizli yuruyemessn leslie bence iyi terletior kimseye bakma sen bende seviyorum yapiyodm fa bu ara bende saldim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…