- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.941
ben her türlü ama sebzeli önceliklibende sade sevıyom nısanlım salcalı :):)
bak yaaa ama meyve yoğurtsa tamamkımmm cubuk kraker dedı aldım bakkaldan smdı :):) aksam yolum uzun eve gıtmem gec olur yogurt meyve yerm sanırım.
163 cm. Benim kollar ince belimde ince hatta kaburgam çıkmış ama bacak sırf yağ. Diz kapağımın yanları üstü falan oralarda bile aşırı yağ var. Ama alt bacağım bayağı eridide orada da sarkma oldu.. Spor şartda ne bileyim cardio yapınca ölüyorum resmen tamamlayamıyorum bende bıraktım. Sadece diyet şeklinde o da bacağa hiç etkisi yok. Benim özellikle şikayetçi olduğum yer üst bacak. Birde sadece dar paça giyen bir tipim. Artık etek deneme hatasına bile düşmüyorumKuzum boyun kaçtı bak ben de şuan senin kilolardayım ve benim de üst kollar mesela valla spora da yapıyorum ama kalıtsal biraz da yani elbet incelicek ama bölgesel çalışmak şart sadece diyetle heryerden gidiyo bacak yine kalıyo kol yine kalıyo ama aynaya bakınca ben de yok yani daha yolum var diyet yeterli değil işte artık sıkılaşmak lazım
benim de 1.60 benim de üst bacak dizler evet hala var ki spor yapıyorum yani sabır lazımmış çok biriktirmişiz bi de üst kollar ama bel benim de öyle aynen kaburgalar görünüyo163 cm. Benim kollar ince belimde ince hatta kaburgam çıkmış ama bacak sırf yağ. Diz kapağımın yanları üstü falan oralarda bile aşırı yağ var. Ama alt bacağım bayağı eridide orada da sarkma oldu.. Spor şartda ne bileyim cardio yapınca ölüyorum resmen tamamlayamıyorum bende bıraktım. Sadece diyet şeklinde o da bacağa hiç etkisi yok. Benim özellikle şikayetçi olduğum yer üst bacak. Birde sadece dar paça giyen bir tipim. Artık etek deneme hatasına bile düşmüyorum
Sen hangi tür sporlar yapıyorsun peki belki bende yaparım. Birde ne kadar zamanda eritebiliriz acaba?benim de 1.60 benim de üst bacak dizler evet hala var ki spor yapıyorum yani sabır lazımmış çok biriktirmişiz bi de üst kollar ama bel benim de öyle aynen kaburgalar görünüyo
Ben you tbedan videolar buluyorum canım hııt cardıo ama baya zorluyo ve ne yazık ki zorlamadan olmuyo işte yani terletmeyen acıtmayan spor inceltmiyo benim canım çıkıyo yani hııt cardo 1000 calories hııt cardıo workout falan yazsan çıkıyo birsürü 2-3 ay haftada 3 gün yapmak lazımmış ciddi incelme içinSen hangi tür sporlar yapıyorsun peki belki bende yaparım. Birde ne kadar zamanda eritebiliriz acaba?
ama squat yapabilirsin bacak için özellikle ve bacak inceltme egzersizleri de var hep yazsan birsürü video izleyip seçiyorum ben deBen you tbedan videolar buluyorum canım hııt cardıo ama baya zorluyo ve ne yazık ki zorlamadan olmuyo işte yani terletmeyen acıtmayan spor inceltmiyo benim canım çıkıyo yani hııt cardo 1000 calories hııt cardıo workout falan yazsan çıkıyo birsürü 2-3 ay haftada 3 gün yapmak lazımmış ciddi incelme için
Ben you tbedan videolar buluyorum canım hııt cardıo ama baya zorluyo ve ne yazık ki zorlamadan olmuyo işte yani terletmeyen acıtmayan spor inceltmiyo benim canım çıkıyo yani hııt cardo 1000 calories hııt cardıo workout falan yazsan çıkıyo birsürü 2-3 ay haftada 3 gün yapmak lazımmış ciddi incelme için
Ben yerlere seriliyorum. 30 dk lık cardio videosunu bile tamamlayamadan bırakıyorum yarısında ve bir çok kez mola vermiş olarak. Kalp atışlarım çok hızlanıyor aslında bu iyi bir şeymiş spor yaparken ama ben dayanamıyorum. Şu an tekrar başlıcam bakalım dayanabilecek miyim birden gaza geldim. :) Benim yaptığım videoda bayağı squat yaptırıyor zatende bende 30 dk dayanacak güç yok 15 dk dan sonra hareketlerde mesela bacağımı öne doğru kıramayacak hale geliyorum o yüzdende hep yarım kalıyor.ama squat yapabilirsin bacak için özellikle ve bacak inceltme egzersizleri de var hep yazsan birsürü video izleyip seçiyorum ben de
İyi akşamlar :)canım mesaim bitti çıkıyorummm kızlar hepinize iyi akşamlar öpüyorum herkese afiyet olsunn
3 top muKızlaaar bni topa dikebilirsinizzzzzzz khvltı 1 dilim ekmk 2 yumurta 4 zeytin 1dlm pynir öğle 3 top dondurma sadece
Öğlende yemek yemedm ama :) 6 kşk bezelye 4 kşk yoğurt 1 salatalık :)3 top mubiraz fazla olmuş sanki. :) Akşam ne yedin bakem :)
Akşamı kurtarmışsın :) Dondurmada kabul edilebilir hem sütlü tatlııÖğlende yemek yemedm ama :) 6 kşk bezelye 4 kşk yoğurt 1 salatalık :)
Ekmek yemedm kuzum :) evet maraştı :))) ay sağol canm benim :)))Akşamı kurtarmışsın :) Dondurmada kabul edilebilir hem sütlü tatlıı
Bu arada maşallah Allah nazarlardan saklasınÇok tatlı bir oğlun var. Tam ısırmalık :)
Kızlarr az önce 2 kırmızı erikle 1 dilim cezerye yedim. İnce bir dilim dikdörtgen şeklinde. Biliyosunuzdur döner gibi yapıp kesiyolar :) eşim Mersinden arkadaşına getirtmiş dün de yemiştim 2 dilim :)
Ayy cnm ya senin yerine de yemiş olayım o zaman :) bi daha yemedim zaten midem kötü olmuştu art arda yiyince :)Afiyet olsun kuzum. Ben mersinliyimcezeryeyi tantuniyi cok özledim benim yerime de ye
Ay kızz ne var onda ben de dedim bu yedi pizzaları börekleri :) hiçbir şey olmaz o kadarcık dondurmadan.Öğlende yemek yemedm ama :) 6 kşk bezelye 4 kşk yoğurt 1 salatalık :)
Yemem mi yuttum ustune de neler yedm ☺☺☺Kaburgalarım çıktı resmen ama bacak fillerle yarışır :)Ya leslie dalga geçti kuzenim bu ne diye bende soğudum kadına. kuzenimle kardeşim her akşam gidiyorda bende onlara katılayım dedim bir gün gittim yok sen yavaş yürüyorsun dediler 40 laf ettiler bende bıraktım. Ama söyle bir şey varki mesela onlarla birlikte 7-8 km yürüdük gram terlemedim hemde mola falanda vermemiştik hiç
Ayy güldürdün beni. Hepsini yeme kız sakın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?