Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

arada pilavi bende öyle götürüyorum canim afiyet olsun
Bence cok da kasmamak lazim. Diyetisyenin listesini tam uygulayayim dedim (ekmekler hariç) kendimi baya sartlandirmistim o ara cok kilo verememistim, zaten daha fazla da yapamadim biraktim eski düzenime geri döndüm kilolar daha iyi gitti istedigim herseyden abartmadan ve erken saatlerde yiyince bir zarari olmadi. Mesela gecen hafta keki, kurabiyeyi, dondurmayi baya baya gömdüm ama hep öğle saatlerinde yedigim icin ve ekmegi de ona göre azalttigimdan kiloyu etkilememis

Evet önemli olan dengelemek zaten cnm. Sen bu hafta süper kilo verdin valla :)

Günaydın kizlar

Dün kahvaltidan sonra ara öğün de rezene cayi 1elma yedim
Öğle kiymali patlican yemegi, bulgur pilavi, semizotlu cacik üstüne karpuz yedim miktarlarini bilmiyorum yemekleri esim servis yapti
Ara 1c.b tarcinli süt
Aksam 3 kasik z.yagli kabak yemegi, 3kasik bulgur pilavi, semizotlu cacik
Ikindin ailecek disari ciktik azicik yürüdük bütün gün sıkılıyor evde kuzucugum hepimize iyi geldi yürüyüş

Bugün ki kahvaltim
2has.yumurta 4 zeytin 1kk peynir 1t.k pekmez 2dilim tahilli ekmek cay

Kızlarr ben tartılayım dedim bi baktım yine 66ya yükselmişim. Dana gibi yersem olur tabi :) kahvaltıda ekmek yemiyim bari dedim artık
Kahvaltım sucuklu yumurta (1 yumurta ve 3 halka sucuktan) 1 kk peynir,4 zeytin
4-5 tane de üzüm yedim :)

Ayy evet canim bende cok sasirdim simdiye kadar ki en iyi kilo verdigim hafta gecen haftaydi. Tarih bir daha tekerrür eder mi ki acaba
Hiç belli olmaz canım gidebilir :) valla helal sana. Abur cubur yememenin karşılığı işte

Afiyet olsun canim. Peki doydun mu bu ekmeksiz

Yesen bile azıcık yersin cnm çok kasma kendini :)

Bünyemi alistirmaya calisiyorum canim cok isterse küçük bir isirik aliyorum. Ama en önemlisi esimi alistirmam gerekkizimiza böyle mi örnek olacagiz alma şunlari diyorum ama yinede arada birer ikiser aliyor. Biraz daha duygu sömürüsü yapmam gerekiyor

işe yarıyosa biraz daha duygu sömürüsü yap bakalım sen :)

Bizdeki amac tatlilara yer acmak
hahha kesinlikle canım valla :)

Günaydinnn ballarrr ☺☺

Dun gene dengesiz yedim ben ya 3 kandil simiti varya susamli pesinden domdurma teyzemdeydim iyicene sasrdim ymek ymedim.

Kahvaltim 3 galete
Lor peynir
Zeytin
Bugun yumurta ymedim midem bi tuhaf
günaydın aslıcıkk. Neyse olsun yedin gitti bugün aynen devam :)

Günaydinnn ballarrr ☺☺

Dun gene dengesiz yedim ben ya 3 kandil simiti varya susamli pesinden domdurma teyzemdeydim iyicene sasrdim ymek ymedim.

Kahvaltim 3 galete
Lor peynir
Zeytin

Afiyet olsun canim. Yemek de yememissin dengelenmistir

işe yarıyosa biraz daha duygu sömürüsü yap bakalım sen :)

hahha kesinlikle canım valla :)

günaydın aslıcıkk. Neyse olsun yedin gitti bugün aynen devam :)

aynen kuzum bu ara dengem sastı hergun domdurma :):)
Afiyet olsun canim. Yemek de yememissin dengelenmistir

kuzum yemek daha saglıklıda ıste bana bısey oldu dugun stresımı anlamadm :):)

Günaydinnn ballarrr ☺☺

Kahvaltim 3 galete
Lor peynir
Zeytin
Ah benim gibi olmuş kuzum bende dün öğlen dondurma yedm sadece kahvltın güzel kuzum midene nolduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…