- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.961
Kızlar ben akşam yemeğimi 7 ye doğru yemiştim.
Valla kaşıkları saymadım ama tabağın yarısına nohut yemeği diğer yarısına da bulgur pilavı koymuştum :) yapmıcaktım aslında ama canım çekti :) ekmek yemedim pilava dadandım. Yanında da cacık yedim bu kadar :) bu saate kadar tatlı bişey de yemedimmmm :) az şekerli Türk kahvesi içmiştim,şimdi de bitki çayı içicem.
Evet önemli olan dengelemek zaten cnm. Sen bu hafta süper kilo verdin valla :)arada pilavi bende öyle götürüyorum canim afiyet olsun
Bence cok da kasmamak lazim. Diyetisyenin listesini tam uygulayayim dedim (ekmekler hariç) kendimi baya sartlandirmistim o ara cok kilo verememistim, zaten daha fazla da yapamadim biraktim eski düzenime geri döndüm kilolar daha iyi gitti istedigim herseyden abartmadan ve erken saatlerde yiyince bir zarari olmadi. Mesela gecen hafta keki, kurabiyeyi, dondurmayi baya baya gömdümama hep öğle saatlerinde yedigim icin ve ekmegi de ona göre azalttigimdan kiloyu etkilememis
Evet önemli olan dengelemek zaten cnm. Sen bu hafta süper kilo verdin valla :)
Hiç belli olmaz canım gidebilir :) valla helal sana. Abur cubur yememenin karşılığı işteAyy evet canim bende cok sasirdimsimdiye kadar ki en iyi kilo verdigim hafta gecen haftaydi. Tarih bir daha tekerrür eder mi ki acaba
Kızlarr ben tartılayım dedim bi baktım yine 66ya yükselmişim. Dana gibi yersem olur tabi :) kahvaltıda ekmek yemiyim bari dedim artık
Kahvaltım sucuklu yumurta (1 yumurta ve 3 halka sucuktan) 1 kk peynir,4 zeytin
4-5 tane de üzüm yedim :)
Yanında su da içiyorum şişirsin diye :) daha bitirmedim az kaldı ama doydum gibi :)Afiyet olsun canim. Peki doydun mu bu ekmeksiz
Hiç belli olmaz canım gidebilir :) valla helal sana. Abur cubur yememenin karşılığı işte
Yesen bile azıcık yersin cnm çok kasma kendini :)Dogru diyorsun canim. Hazir seyler yemiyorum yemicigiiimmm yememeliyimm
Yanında su da içiyorum şişirsin diye :) daha bitirmedim az kaldı ama doydum gibi :)
Ahhh ahhh evet ama her zaman ekmeksiz olmuyo işte,keşke olsa. Ama ekmek yemeyip tatlıları götürünce ne anladım bu işteno zaman süper canim sende ekmeksiz doyanlar grubuna katildin helal olsun valla
Yesen bile azıcık yersin cnm çok kasma kendini :)
Ahhh ahhh evet ama her zaman ekmeksiz olmuyo işte,keşke olsa. Ama ekmek yemeyip tatlıları götürünce ne anladım bu işten
işe yarıyosa biraz daha duygu sömürüsü yap bakalım sen :)Bünyemi alistirmaya calisiyorum canim cok isterse küçük bir isirik aliyorum. Ama en önemlisi esimi alistirmam gerekkizimiza böyle mi örnek olacagiz alma şunlari diyorum ama yinede arada birer ikiser aliyor. Biraz daha duygu sömürüsü yapmam gerekiyor
hahha kesinlikle canım valla :)Bizdeki amac tatlilara yer acmak
günaydın aslıcıkk. Neyse olsun yedin gitti bugün aynen devam :)Günaydinnn ballarrr ☺☺
Dun gene dengesiz yedim ben ya 3 kandil simiti varya susamli pesinden domdurma teyzemdeydim iyicene sasrdim ymek ymedim.
Kahvaltim 3 galete
Lor peynir
Zeytin
Bugun yumurta ymedim midem bi tuhaf
Günaydinnn ballarrr ☺☺
Dun gene dengesiz yedim ben ya 3 kandil simiti varya susamli pesinden domdurma teyzemdeydim iyicene sasrdim ymek ymedim.
Kahvaltim 3 galete
Lor peynir
Zeytin
işe yarıyosa biraz daha duygu sömürüsü yap bakalım sen :)
hahha kesinlikle canım valla :)
günaydın aslıcıkk. Neyse olsun yedin gitti bugün aynen devam :)
Afiyet olsun canim. Yemek de yememissin dengelenmistir
Ah benim gibi olmuş kuzum bende dün öğlen dondurma yedm sadece kahvltın güzel kuzum midene nolduuuGünaydinnn ballarrr ☺☺
Kahvaltim 3 galete
Lor peynir
Zeytin
Yemek yemedm ama kuzum :))) bugün kaçamak yapmıcam İnşallah :))))) daha kahvaltı yapcemAy kızz ne var onda ben de dedim bu yedi pizzaları börekleri :) hiçbir şey olmaz o kadarcık dondurmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?