Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Öğlende yemek yemedm ama :) 6 kşk bezelye 4 kşk yoğurt 1 salatalık :)
Olsun yemek olmayınca dengelenmiştir kuzum akşamın da güzelmiş hem ekmek yok gitmiştir o dondurma
Afiyet olsun kuzum. Ben mersinliyim cezeryeyi tantuniyi cok özledim benim yerime de ye
benim de annem ve yengem mersinli hatta annem taşuculu bayramda gidicem inşallah

e gayet güzel kanka afiyet olsun

valla harika kuzum senin menüler afiyet olsunn

akşam bulgur yiyince şişirmiştir kanka o biraz dengelersin bugün kahvaltın da çok güzel afiyetler olsun

Günaydinnn ballarrr ☺☺

Dun gene dengesiz yedim ben ya 3 kandil simiti varya susamli pesinden domdurma teyzemdeydim iyicene sasrdim ymek ymedim.

Kahvaltim 3 galete
Lor peynir
Zeytin
Bugun yumurta ymedim midem bi tuhaf

ama yeek yokkk bence çok vahim değil aslıcım afiyet olsun kahvaltın da güzel bence

Günaydın kremalı böreklerim sütlü çöreklerim

akşam işten eve yürüdüm

yemeğim

3 yk prinç pilavı ( yüzyıldır ilk kez yedim )

2 tane büyükçe ızgara köfte2 si toplam 1,5 avuç içi kadardır

köz kırmızı biber, yoğurt, domates biber

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 üçgen lıght peynir
1 paket hindi füme
yarım paket sade eti form (ekmek yoktu)
5 tane çekirdekli siyah kuru üzüm
bol maydonoz

şimdi normal çay içiyorum

Ohh afiyet olsun kanka güzel olmuş menüler :)

Ah benim gibi olmuş kuzum bende dün öğlen dondurma yedm sadece kahvltın güzel kuzum midene nolduuu

ne bılım kuzum bı agrı vardı afedersın sabah cıkdım ama sankı hala devam edıyordu ayaklarım cok hassas usutuyormuyum anlamıyorum arrtık.

ne bılım kuzum bu ara dengesızlesdm ekmek yemeyeıp domdurmaya vurdum kendımı ama sabah gene tartıldım ben

afıyet olsun kuzum bu enerjıne bayılıyorum masallah
pılavda yermıs nolur o kdrcıkdan afıyet sıfa olsun kılo olmasın.
bende dun cok yurudum davetye dagıtmnaya gıttım 2 tane yalnıs otobuse bndım ın bın en sonunda yurudum beles dıe bakmadan atlar oldum otobuse

Evet kuzum ekmek yemedm biraz dedm dengelensn iyi yapmşm bak sevndm :)))

Miiiis miiis her zaman ki klasik lokurum menüleri

Ah kuzum yorgunluktandır ev falan yerleştirdin streste var diklat et kendne aman düğün üstü :))

Ah kuzum yorgunluktandır ev falan yerleştirdin streste var diklat et kendne aman düğün üstü :))

kuzu yorgunda dıılım bz evı aralıkdan berı dızıoz herseym hazırdı saolsun yatak odamı annemle teyzem yaptı ben bı supurdum sıldm kaynanamda cuma temzlettı bıseyde yapmadm ama ne bılım verıcem dıe almıyımde :):) ama sabah 61,7 geldım

Oooo süper kuzum ya şimdiden hafta başlangıcı sayılır daha :)))

Aaaa gercekten mi canim? Bende silifkeliyim memleketimden gececeksin cok imrendim şimdi

O kadarcik pilavdan birsey olmaz canim afiyet olsun menülerin cok güzel

Kuzum hastalığın da tam bitti ya şişlikler de indi bak ne güzel veriyosun çünkü abartı yediğin bişey yok dondurma var ama ekmek yok dengeleniyo porsiyonların da ufak hem senin hadi az kaldı düğüne 60 ı görücen inşallah

Aaaa gercekten mi canim? Bende silifkeliyim memleketimden gececeksin cok imrendim şimdi
aa gerçekten miii bizimkiler sık gidip geliyor zaten alışverişe falan hep silifkeye annem resim kursuna falan da silifkeye gidip geliyodu ama taşucunda oturuyolar babam antepli zaten orada yaşıyorlardı da 2 sene önce taşucuna yerleştiler çok memnunlar

Oooo süper kuzum ya şimdiden hafta başlangıcı sayılır daha :)))

adettm ya bıde kuzum bıttı sayılır ondanda olabılır.

evet kuzum adet bıttı tartı ındı ekmek yememenınde faydası ınsallah kuzum gorurum 60 tatılden gelınce de 62-63 olurum kesn :):)ama cabuk alınan kılo cbk verılır umidiyle :):) tatılımıze de az kaldı kuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…