- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #11.981
Olsun yemek olmayınca dengelenmiştir kuzum akşamın da güzelmiş hem ekmek yok gitmiştir o dondurmaÖğlende yemek yemedm ama :) 6 kşk bezelye 4 kşk yoğurt 1 salatalık :)
benim de annem ve yengem mersinli hatta annem taşuculu bayramda gidicem inşallahAfiyet olsun kuzum. Ben mersinliyimcezeryeyi tantuniyi cok özledim benim yerime de ye
Kızlar ben akşam yemeğimi 7 ye doğru yemiştim.
Valla kaşıkları saymadım ama tabağın yarısına nohut yemeği diğer yarısına da bulgur pilavı koymuştum :) yapmıcaktım aslında ama canım çekti :) ekmek yemedim pilava dadandım. Yanında da cacık yedim bu kadar :) bu saate kadar tatlı bişey de yemedimmmm :) az şekerli Türk kahvesi içmiştim,şimdi de bitki çayı içicem.
Günaydın kizlar
Dün kahvaltidan sonra ara öğün de rezene cayi 1elma yedim
Öğle kiymali patlican yemegi, bulgur pilavi, semizotlu cacik üstüne karpuz yedim miktarlarini bilmiyorum yemekleri esim servis yapti
Ara 1c.b tarcinli süt
Aksam 3 kasik z.yagli kabak yemegi, 3kasik bulgur pilavi, semizotlu cacik
Ikindin ailecek disari ciktik azicik yürüdük bütün gün sıkılıyor evde kuzucugum hepimize iyi geldi yürüyüş
Bugün ki kahvaltim
2has.yumurta 4 zeytin 1kk peynir 1t.k pekmez 2dilim tahilli ekmek cay
akşam bulgur yiyince şişirmiştir kanka o biraz dengelersin bugün kahvaltın da çok güzel afiyetler olsunKızlarr ben tartılayım dedim bi baktım yine 66ya yükselmişim. Dana gibi yersem olur tabi :) kahvaltıda ekmek yemiyim bari dedim artık
Kahvaltım sucuklu yumurta (1 yumurta ve 3 halka sucuktan) 1 kk peynir,4 zeytin
4-5 tane de üzüm yedim :)
Günaydinnn ballarrr ☺☺
Dun gene dengesiz yedim ben ya 3 kandil simiti varya susamli pesinden domdurma teyzemdeydim iyicene sasrdim ymek ymedim.
Kahvaltim 3 galete
Lor peynir
Zeytin
Bugun yumurta ymedim midem bi tuhaf
Ohh afiyet olsun kanka güzel olmuş menüler :)Günaydın kremalı böreklerim sütlü çöreklerim
akşam işten eve yürüdüm
yemeğim
3 yk prinç pilavı ( yüzyıldır ilk kez yedim)
2 tane büyükçe ızgara köfte2 si toplam 1,5 avuç içi kadardır
köz kırmızı biber, yoğurt, domates biber
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 üçgen lıght peynir
1 paket hindi füme
yarım paket sade eti form (ekmek yoktu)
5 tane çekirdekli siyah kuru üzüm
bol maydonoz
şimdi normal çay içiyorum
Ah benim gibi olmuş kuzum bende dün öğlen dondurma yedm sadece kahvltın güzel kuzum midene nolduuu
Olsun yemek olmayınca dengelenmiştir kuzum akşamın da güzelmiş hem ekmek yok gitmiştir o dondurma
benim de annem ve yengem mersinli hatta annem taşuculu bayramda gidicem inşallah
e gayet güzel kanka afiyet olsun
valla harika kuzum senin menüler afiyet olsunn
akşam bulgur yiyince şişirmiştir kanka o biraz dengelersin bugün kahvaltın da çok güzel afiyetler olsun
ama yeek yokkk bence çok vahim değil aslıcım afiyet olsun kahvaltın da güzel bence
Günaydın kremalı böreklerim sütlü çöreklerim
akşam işten eve yürüdüm
yemeğim
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 üçgen lıght peynir
1 paket hindi füme
bol maydonoz
Evet kuzum ekmek yemedm biraz dedm dengelensn iyi yapmşm bak sevndm :)))Olsun yemek olmayınca dengelenmiştir kuzum akşamın da güzelmiş hem ekmek yok gitmiştir o dondurma
benim de annem ve yengem mersinli hatta annem taşuculu bayramda gidicem inşallah
akşam bulgur yiyince şişirmiştir kanka o biraz dengelersin bugün kahvaltın da çok güzel afiyetler olsun
ama yeek yokkk bence çok vahim değil aslıcım afiyet olsun kahvaltın da güzel bence
Miiiis miiis her zaman ki klasik lokurum menüleriGünaydın kremalı böreklerim sütlü çöreklerim
akşam işten eve yürüdüm
yemeğim
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 üçgen lıght peynir
1 paket hindi füme
bol maydonoz
Ah kuzum yorgunluktandır ev falan yerleştirdin streste var diklat et kendne aman düğün üstü :))ne bılım kuzum bı agrı vardı afedersın sabah cıkdım ama sankı hala devam edıyordu ayaklarım cok hassas usutuyormuyum anlamıyorum arrtık.
ne bılım kuzum bu ara dengesızlesdm ekmek yemeyeıp domdurmaya vurdum kendımı ama sabah gene tartıldım ben
afıyet olsun kuzum bu enerjıne bayılıyorum masallah
pılavda yermıs nolur o kdrcıkdan afıyet sıfa olsun kılo olmasın.
bende dun cok yurudum davetye dagıtmnaya gıttım 2 tane yalnıs otobuse bndım ın bın en sonunda yurudum beles dıe bakmadan atlar oldum otobuse
Ah kuzum yorgunluktandır ev falan yerleştirdin streste var diklat et kendne aman düğün üstü :))
Afiyet olsun bebişimm :)Yoldaşlarım kankalarım bebeklerimmm 1 tatlı kaşığı tereyağında 1 yumurta kırdım mis 2 dilim ekmek3 zeytin 1 domates 2 salatalık 1 soğan 1 soda ile kahvaltımı yapmış bulunuyorum
Oooo süper kuzum ya şimdiden hafta başlangıcı sayılır daha :)))kuzu yorgunda dıılım bz evı aralıkdan berı dızıoz herseym hazırdı saolsun yatak odamı annemle teyzem yaptı ben bı supurdum sıldm kaynanamda cuma temzlettı bıseyde yapmadm ama ne bılım verıcem dıe almıyımde :):) ama sabah 61,7 geldım
Sağol kuzucum benim bebişe ne çorbası yaptın bakim :))Afiyet olsun bebişimm :)
Ayy yoğurtlu tel şehriye çorbası yaptım en pratik o olduğu için :) geceden yapıcaktım da yorgundum canım istemedi pekSağol kuzucum benim bebişe ne çorbası yaptın bakim :))
Olsun yemek olmayınca dengelenmiştir kuzum akşamın da güzelmiş hem ekmek yok gitmiştir o dondurma
Günaydın kremalı böreklerim sütlü çöreklerim
akşam işten eve yürüdüm
yemeğim
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 üçgen lıght peynir
1 paket hindi füme
bol maydonoz
kuzu yorgunda dıılım bz evı aralıkdan berı dızıoz herseym hazırdı saolsun yatak odamı annemle teyzem yaptı ben bı supurdum sıldm kaynanamda cuma temzlettı bıseyde yapmadm ama ne bılım verıcem dıe almıyımde :):) ama sabah 61,7 geldım
aa gerçekten miii bizimkiler sık gidip geliyor zaten alışverişe falan hep silifkeye annem resim kursuna falan da silifkeye gidip geliyodu ama taşucunda oturuyolar babam antepli zaten orada yaşıyorlardı da 2 sene önce taşucuna yerleştiler çok memnunlarAaaa gercekten mi canim? Bende silifkeliyimmemleketimden gececeksin cok imrendim şimdi
Oooo süper kuzum ya şimdiden hafta başlangıcı sayılır daha :)))
Kuzum hastalığın da tam bitti ya şişlikler de indi bak ne güzel veriyosun çünkü abartı yediğin bişey yok dondurma var ama ekmek yok dengeleniyo porsiyonların da ufak hem senin hadi az kaldı düğüne 60 ı görücen inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?