- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.001
Yoldaşlarım kankalarım bebeklerimmm 1 tatlı kaşığı tereyağında 1 yumurta kırdım mis 2 dilim ekmek3 zeytin 1 domates 2 salatalık 1 soğan 1 soda ile kahvaltımı yapmış bulunuyorum
Aslıcıkkk süper gidiyosun sen düğüne kadar 60 olursun bu gidişle kuzumasl1can
inşallah kuzum sağsalim gidip gelelim planladığımız gibi güzel olsun tatillerimizadettm ya bıde kuzum bıttı sayılır ondanda olabılır.
evet kuzum adet bıttı tartı ındı ekmek yememenınde faydası ınsallah kuzum gorurum 60 tatılden gelınce de 62-63 olurum kesn :):)ama cabuk alınan kılo cbk verılır umidiyle :):) tatılımıze de az kaldı kuzu.
sağol mervetoşummMiiiis miiis her zaman ki klasik lokurum menüleri
inşallah kuzum sağsalim gidip gelelim planladığımız gibi güzel olsun tatillerimizbelki de almayız okadar çünkü tatilde hareket de çok oluyo deniz yürüme falan
İnşallah olursun cnm 55 de :)inşallah kuzum heddefım öle gelınce 55 olcam ama :):)
sende cok ıyısın kuzum bak kısa surede ne gzl oldu burası ıyıkı var domndurma yerken dıorm nasıl yazcam dıe.
aa gerçekten miii bizimkiler sık gidip geliyor zaten alışverişe falan hep silifkeye annem resim kursuna falan da silifkeye gidip geliyodu ama taşucunda oturuyolar babam antepli zaten orada yaşıyorlardı da 2 sene önce taşucuna yerleştiler çok memnunlar
ne bılım kuzum bı agrı vardı afedersın sabah cıkdım ama sankı hala devam edıyordu ayaklarım cok hassas usutuyormuyum anlamıyorum arrtık.
ne bılım kuzum bu ara dengesızlesdm ekmek yemeyeıp domdurmaya vurdum kendımı ama sabah gene tartıldım ben
afıyet olsun kuzum bu enerjıne bayılıyorum masallah
pılavda yermıs nolur o kdrcıkdan afıyet sıfa olsun kılo olmasın.
bende dun cok yurudum davetye dagıtmnaya gıttım 2 tane yalnıs otobuse bndım ın bın en sonunda yurudum beles dıe bakmadan atlar oldum otobuse
inşallah canım valla denizden ziyade bizimkileri özledim marttan beri görüşmedik çünkü şimdi bayramda görüşünce artık yine bi epey görüşemeyizAyy ne güzel yaagüzeldir oralar. Bol bol denize girersin artik canim
balım zorlama kendini alışırısn öyle şeyler atlatınca daha zor oluyodur tabii boşver sanki yarışmaya mı giricen denizde bacaları hareket ettirsek de yeterkuzu ya ben yüzme bılmıyorum bıraz havuzda denedık ama kafamı suya sokamıyorum korkuyorum bogulma tehlıkesı gecırdımde gene ogrenmeye calıscam belkı denızde daha cesaretlı olurum.
inşalah güzel gecer tatılın kotüsü olmaz be :):)
bence hem bulgurdan hem tuvaletten e cezeryeler de tırmalamıştır biraz belkiİnşallah olursun cnm 55 de :)
Ay valla ben de yazmaya korkuyorum buraya ama bazen de yazmıyorum gerçekten :)
Bugün inşallah daha iyi geçiricem. Sabah 66yı görünce üzüldüm yineama bulgurdan olabilir dedi lokurum belki de ondandır. Bi de tuvalete çıkamamıştım henüz
Hehehe tırmalamıştır kankaa :) ya sürekli ne yesem ne içsem diye düşünüyorum psikopat oldum iyice. Bu diyet psikolojisi insana sürekli yemek yediriyo arkadaş. Benim görümcemi biliyonuz 2-3 ayda 12 kilo filan vermişti bizim düğünden önce. Sonra birkaç kilo almıştı yine düğünden sonra ama kız yine 52de sabitlemiş kendini. Ya mesela bazen sabahtan onlara gidiyoruz hani,kahvaltı yapıyoruz mesela. Akşama kadar öyle abur cuburmuş bilmem neymiş kız hiç birşey atmıyo ağzına. Nasıl oluyo anlamıyom hee. Bi kahvaltı bi akşam yemeği yiyoruz. Arada Türk kahvesi içiyoruz. Onun dışında bişey yok. Su içmeyi de sevmez hiç aklına gelmiyo yani nasıl bişeyse. Ben de onlardayken mesela kahvaltıdan sonra canım bişey istemiyo. Psikolojik mi yoksa yalnız olmadığım için can sıkntısı olmadığı için mi böyle kibence hem bulgurdan hem tuvaletten e cezeryeler de tırmalamıştır biraz belkihepsi birleşince böyle olmuştur kanka ama asıl bulgurdandır o üzülme dengelersin olur biter
kanka tamamen can sıkıntısından uğraşıcak bişeyler olunca ya da birileri olunca insanın aklına gelmiyo evde olsam ben de yeri yaniHehehe tırmalamıştır kankaa :) ya sürekli ne yesem ne içsem diye düşünüyorum psikopat oldum iyice. Bu diyet psikolojisi insana sürekli yemek yediriyo arkadaş. Benim görümcemi biliyonuz 2-3 ayda 12 kilo filan vermişti bizim düğünden önce. Sonra birkaç kilo almıştı yine düğünden sonra ama kız yine 52de sabitlemiş kendini. Ya mesela bazen sabahtan onlara gidiyoruz hani,kahvaltı yapıyoruz mesela. Akşama kadar öyle abur cuburmuş bilmem neymiş kız hiç birşey atmıyo ağzına. Nasıl oluyo anlamıyom hee. Bi kahvaltı bi akşam yemeği yiyoruz. Arada Türk kahvesi içiyoruz. Onun dışında bişey yok. Su içmeyi de sevmez hiç aklına gelmiyo yani nasıl bişeyse. Ben de onlardayken mesela kahvaltıdan sonra canım bişey istemiyo. Psikolojik mi yoksa yalnız olmadığım için can sıkntısı olmadığı için mi böyle ki
ben öğle arasındaydım geldim kankicim ben de süt içiyorum yanında da 10 tane kuru üzüm yedim siyahBu kızlar yine kayboldu ortalıktan
Kiraz saplı form çayı içtimm şimdii :)
Ay bence de can sıkıntısından. :) valla görümceme o konuda imreniyorum maşallahı varkanka tamamen can sıkıntısından uğraşıcak bişeyler olunca ya da birileri olunca insanın aklına gelmiyo evde olsam ben de yeri yani
ben de şimdi 2 kuru kayısı ve 1 kuru incir yuvarladım :)ben öğle arasındaydım geldim kankicim ben de süt içiyorum yanında da 10 tane kuru üzüm yedim siyah
İnşallah olursun cnm 55 de :)
Ay valla ben de yazmaya korkuyorum buraya ama bazen de yazmıyorum gerçekten :)
Bugün inşallah daha iyi geçiricem. Sabah 66yı görünce üzüldüm yineama bulgurdan olabilir dedi lokurum belki de ondandır. Bi de tuvalete çıkamamıştım henüz
iyi bari bahaneyle yürüyüş olmuş aslıcım işt eben de ekmek yemedim yerine pilav yedim canım sitedi valla kfteyle de pilav patates falan çok severim patates yoktu allahtan da pilavı gömdüm
Hehehe tırmalamıştır kankaa :) ya sürekli ne yesem ne içsem diye düşünüyorum psikopat oldum iyice. Bu diyet psikolojisi insana sürekli yemek yediriyo arkadaş. Benim görümcemi biliyonuz 2-3 ayda 12 kilo filan vermişti bizim düğünden önce. Sonra birkaç kilo almıştı yine düğünden sonra ama kız yine 52de sabitlemiş kendini. Ya mesela bazen sabahtan onlara gidiyoruz hani,kahvaltı yapıyoruz mesela. Akşama kadar öyle abur cuburmuş bilmem neymiş kız hiç birşey atmıyo ağzına. Nasıl oluyo anlamıyom hee. Bi kahvaltı bi akşam yemeği yiyoruz. Arada Türk kahvesi içiyoruz. Onun dışında bişey yok. Su içmeyi de sevmez hiç aklına gelmiyo yani nasıl bişeyse. Ben de onlardayken mesela kahvaltıdan sonra canım bişey istemiyo. Psikolojik mi yoksa yalnız olmadığım için can sıkntısı olmadığı için mi böyle ki
Neyse içiyom 1 çay bardağı süt ama büyük biraz çay bardağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?