- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.021
ama sevmiyorum diyodun yoğurt yesenSüt de mi içsem acaba ya tok tutsun diye
iyi bari afiyet olsun kankamNeyse içiyom 1 çay bardağı süt ama büyük biraz çay bardağım :)
Az olunca içtim kanka fazlasını içemezdim :)ama sevmiyorum diyodun yoğurt yesen
öğle yemegımıde yazım barı :):)
patlıcan karnıyarık
1 kasık bulgur pılavı
cacık
irmik helvası vardı ah ah abı dıyrum yıyemem gel dıo bı catal verdı o kdrcık yedım :):)
Afiyet olsun balım çok güzel helva için d etebrik koydummm
Ben de yeşil çay içiyorum şimdi
ben de genelde iki içiyorum kuzu bazen evde de bi tane daha içiyorum 3 olabiliyosaol kuzum benım bugun tatlısız halletcem inşallah aksam bıde yurusem super olucak :):)
bende normalını ıcdım bı yarm saate yesılınıde ıcerım gunde 2 taneyle kapanısı yaparız dmı :)
ohh afiyet olsun kankiitoo ben de bugün bi çikolata yiyim ya bir iki karecikTürk kahvesi ve çikolata zamanııı
Ohh ye kankiii o kadar da olsun yani :) akşam yemeği için taze fasulye hazırlıyorum bulgur pilavı ve yoğurtla yiyiciğizz kısmetse :) ama pilav yemicem ben bu akşam. Bulgur bana yaramıyo aslında ama dün canım çekti :) fazlasıyla yemiştim yeter :)ohh afiyet olsun kankiitoo ben de bugün bi çikolata yiyim ya bir iki karecik
Düğün telaşınndandır. Düzelir yakında. Çaktırma ama bende bugün simiti gömdümGünaydinnn ballarrr ☺☺
Dun gene dengesiz yedim ben ya 3 kandil simiti varya susamli pesinden domdurma teyzemdeydim iyicene sasrdim ymek ymedim.
Kahvaltim 3 galete
Lor peynir
Zeytin
Bugun yumurta ymedim midem bi tuhaf
Gayet iyi menün varmış o kadarcık pilavdan bir şey olmaz. Yakarsın sporla onları :)Günaydın kremalı böreklerim sütlü çöreklerim
akşam işten eve yürüdüm
yemeğim
3 yk prinç pilavı ( yüzyıldır ilk kez yedim)
2 tane büyükçe ızgara köfte2 si toplam 1,5 avuç içi kadardır
köz kırmızı biber, yoğurt, domates biber
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 üçgen lıght peynir
1 paket hindi füme
yarım paket sade eti form (ekmek yoktu)
5 tane çekirdekli siyah kuru üzüm
bol maydonoz
şimdi normal çay içiyorum
kanka ben de çok seviyorum da yapsam duramam yapmıyorum şişiriyo beni de bulgur, ben dün dışardaydım o yüzden köfte pilav yedim ama evde bezelye var tavuklu ondan yerim akşam artık yoğurtla bugün protein yapıcaktım ama yapmadım cuma yapıcam haftasonundan önce iyi oluyoOhh ye kankiii o kadar da olsun yani :) akşam yemeği için taze fasulye hazırlıyorum bulgur pilavı ve yoğurtla yiyiciğizz kısmetse :) ama pilav yemicem ben bu akşam. Bulgur bana yaramıyo aslında ama dün canım çekti :) fazlasıyla yemiştim yeter :)
sağol canım benim evet bu akşam da spor akşamı bakalımDüğün telaşınndandır. Düzelir yakında. Çaktırma ama bende bugün simiti gömdüm
Gayet iyi menün varmış o kadarcık pilavdan bir şey olmaz. Yakarsın sporla onları :)
Evet ya bulgur beni rahatsız ediyo sanki normalde bağırsaklarımı çok çalıştırıyodu benim ama akşam öyle olmadı şişkinlik yaptı sanki. Ben pilav yerine 1 dl ekmek yerim yoğurtla tamam mis gibi işte :) eşim yesin bütün pilavıkanka ben de çok seviyorum da yapsam duramam yapmıyorum şişiriyo beni de bulgur, ben dün dışardaydım o yüzden köfte pilav yedim ama evde bezelye var tavuklu ondan yerim akşam artık yoğurtla bugün protein yapıcaktım ama yapmadım cuma yapıcam haftasonundan önce iyi oluyo
Hiç kaçamak yapmamışsın canım maşallah :)Günaydın kizlar
Dün kahvaltidan sonra ara öğün de rezene cayi 1elma yedim
Öğle kiymali patlican yemegi, bulgur pilavi, semizotlu cacik üstüne karpuz yedim miktarlarini bilmiyorum yemekleri esim servis yapti
Ara 1c.b tarcinli süt
Aksam 3 kasik z.yagli kabak yemegi, 3kasik bulgur pilavi, semizotlu cacik
Ikindin ailecek disari ciktik azicik yürüdük bütün gün sıkılıyor evde kuzucugum hepimize iyi geldi yürüyüş
Bugün ki kahvaltim
2has.yumurta 4 zeytin 1kk peynir 1t.k pekmez 2dilim tahilli ekmek cay
kanka seni sıkıntı basar bulaşmaEvet ya bulgur beni rahatsız ediyo sanki normalde bağırsaklarımı çok çalıştırıyodu benim ama akşam öyle olmadı şişkinlik yaptı sanki. Ben pilav yerine 1 dl ekmek yerim yoğurtla tamam mis gibi işte :) eşim yesin bütün pilavı
Protein günü benim de yapasım geliyo ama çok zor benim için uygulaması
Bende bugün yapacağım bakalım nasıl olacak :)sağol canım benim evet bu akşam da spor akşamı bakalım
canım dediğim gibi o videolar beni de zorluyo ortasında kaçıp gidesim geliyoBende bugün yapacağım bakalım nasıl olacak :)
Yok benim yaptığım leslie değil bildiğin cardio videoları. Seninkilere baktım dün benimkilerle bayağı benziyor. Aslında ben çok mola verdiğim için bırakıyorum yapmamış sayıyorum kendimi. 4 dk bir mola veriyorum zaten 30 dk lık videolar. Çok mola vermesem adamın bir yerlerinden ter akıtan video. :)canım dediğim gibi o videolar beni de zorluyo ortasında kaçıp gidesim geliyoama devam ediyorum tişört değişiyorum yani teri düşün artık gözüme akıyo ama öyle olmalı ki faydası olsun ama kalbin aşırı çarpıyosa ona bişey diyemem zorlama leslie okadar zorlamaz diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?