Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Afiyet olsun balım çok güzel helva için d etebrik koydummm

saol kuzum benım bugun tatlısız halletcem inşallah aksam bıde yurusem super olucak :):)
Ben de yeşil çay içiyorum şimdi

bende normalını ıcdım bı yarm saate yesılınıde ıcerım gunde 2 taneyle kapanısı yaparız dmı :)

saol kuzum benım bugun tatlısız halletcem inşallah aksam bıde yurusem super olucak :):)

bende normalını ıcdım bı yarm saate yesılınıde ıcerım gunde 2 taneyle kapanısı yaparız dmı :)
ben de genelde iki içiyorum kuzu bazen evde de bi tane daha içiyorum 3 olabiliyo

ohh afiyet olsun kankiitoo ben de bugün bi çikolata yiyim ya bir iki karecik
Ohh ye kankiii o kadar da olsun yani :) akşam yemeği için taze fasulye hazırlıyorum bulgur pilavı ve yoğurtla yiyiciğizz kısmetse :) ama pilav yemicem ben bu akşam. Bulgur bana yaramıyo aslında ama dün canım çekti :) fazlasıyla yemiştim yeter :)

Günaydinnn ballarrr ☺☺

Dun gene dengesiz yedim ben ya 3 kandil simiti varya susamli pesinden domdurma teyzemdeydim iyicene sasrdim ymek ymedim.

Kahvaltim 3 galete
Lor peynir
Zeytin
Bugun yumurta ymedim midem bi tuhaf
Düğün telaşınndandır. Düzelir yakında. Çaktırma ama bende bugün simiti gömdüm
Gayet iyi menün varmış o kadarcık pilavdan bir şey olmaz. Yakarsın sporla onları :)

kanka ben de çok seviyorum da yapsam duramam yapmıyorum şişiriyo beni de bulgur, ben dün dışardaydım o yüzden köfte pilav yedim ama evde bezelye var tavuklu ondan yerim akşam artık yoğurtla bugün protein yapıcaktım ama yapmadım cuma yapıcam haftasonundan önce iyi oluyo

Evet ya bulgur beni rahatsız ediyo sanki normalde bağırsaklarımı çok çalıştırıyodu benim ama akşam öyle olmadı şişkinlik yaptı sanki. Ben pilav yerine 1 dl ekmek yerim yoğurtla tamam mis gibi işte :) eşim yesin bütün pilavı
Protein günü benim de yapasım geliyo ama çok zor benim için uygulaması

Hiç kaçamak yapmamışsın canım maşallah :)

kanka seni sıkıntı basar bulaşma

Sabah 11.40
1 br tarçınlı süt
3 dilim domates
4 dilim salatalık
4 zeytin
Azıcık peynir
Marul
2-3 ısırık simit( Tüm suç babamın en sevdiğim yerden almıştı. Bende götürdüm. Ama bu simit kabarık yani gramı öyle fazla değil yani öyle umuyorum. Tadı mükemmel ya. Ben hayatımda böyle simit görmedim

Son düzenleme:
Bende bugün yapacağım bakalım nasıl olacak :)
canım dediğim gibi o videolar beni de zorluyo ortasında kaçıp gidesim geliyo ama devam ediyorum tişört değişiyorum yani teri düşün artık gözüme akıyo ama öyle olmalı ki faydası olsun ama kalbin aşırı çarpıyosa ona bişey diyemem zorlama leslie okadar zorlamaz diye tahmin ediyorum

Yok benim yaptığım leslie değil bildiğin cardio videoları. Seninkilere baktım dün benimkilerle bayağı benziyor. Aslında ben çok mola verdiğim için bırakıyorum yapmamış sayıyorum kendimi. 4 dk bir mola veriyorum zaten 30 dk lık videolar. Çok mola vermesem adamın bir yerlerinden ter akıtan video. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…