Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

o zaman alışana kadar 15dkyla başla ama mola verme hergün artırarak git belki 30 dk gözüne geliyo

ben de genelde iki içiyorum kuzu bazen evde de bi tane daha içiyorum 3 olabiliyo
En sagliklisi oymus kuzum fazlasi iyi diil zaten.
Türk kahvesi ve çikolata zamanııı
Afiyet olsun kuzucum.
kuzum ole dusunme ekmek y

Düğün telaşınndandır. Düzelir yakında. Çaktırma ama bende bugün simiti gömdüm

Gayet iyi menün varmış o kadarcık pilavdan bir şey olmaz. Yakarsın sporla onları :)
Kuzum afiyet olsun smit verior ekmek niyetine stres yapma ☺☺ bana kalsa herseyi ye dicem gbiyim ☺☺☺

o zaman alışana kadar 15dkyla başla ama mola verme hergün artırarak git belki 30 dk gözüne geliyo
Aynen öyle deneyeyim çok mantıklı :)
Kuzum afiyet olsun smit verior ekmek niyetine stres yapma ☺☺ bana kalsa herseyi ye dicem gbiyim ☺☺☺
Kız stres yapmıyorum yediğime pişman da olmadım tadı çok güzeldi :) 6 ay falan çikolata yemiorum şu an nasıl ccanım istiyor anlatamam :) Anem her şeyi ekmek niyetine yediğimiz için bu haldeyiz :)

Şekerler evi temizliyim dedim kız huysuzlandı bi müddet sonra. Yatırdım şimdi uyumuş inşallah uyanmaz 1 saat en azından :) ben de mobilyaları silicrm yerleri silicrm şimdi. Süpürge bitti de. Bi yandan da yemek pişiyor. Su gibi oldum yaa

öğle yemeğim

2 tane ızgara köfte ( toplam 1 avuç içidir)
1 tane haşlanmış yumurta
bol miktarda domates maydonoz
5-6 acı turşu biber
yarım paket etiform

1-2 kare çikolata yeme planım vardı malum o 1 adet benim o olarak değişti kızlardan biri ikram etti ben de yedim gitiiii

ohh spor olmuş kanka ellerine sağlık ben de benim o gümlettim çikolata fikrim oldu benim o

Kuzum ne smıtıydı bu cok anlattn nerden aldınız bakım. 6 aydır yemıorsn masallah benım kacamaklar hep var ya :):)
aslında kalori dengeledikten sonra bişeyler bişeylerin yerine yenir ki di mi aslıcım yapıyoruz yani öyle

tabıkı kuzum sonucta ekmek yemıyoruz dgerını yıyoruz bı ekmek bı cıkolata yemıyoruz o yuzden ayarlarız bız. ayy ılk defa tek basıma devamnı dıyetmn getrıdm masallah bana :):) sızde cok saolun tabıkı.

kolay gelsın kuzum benım..

afiyet olsun kuzum ama o ne onu anlamadım kı

kuzum var ya 'benim o' etinin böyle üstü çikolata kaplı hindistan cevizi kaplı bisküvili minik minik ama bir tnesi 30-40 kalori bişeymiş ondan yedim bi tane

maşallah sana balımmm maşallah hepimizee evet ben de ilk ez bukadar uzun ve başarılı oldum inşallah bundna sonra da hedefe ulaşıp sonra da dengeleyip devam edicez yolaa

Evet kuzum ondan öyle yaptım daha acıkmadm ama mucize vallahi :)))
valla en mantıklısı kuzum ben de genelde sabahı öğleni daha çok yiyorum akşam ekmek yemiyorum bu akşam yemek de yeme belki spor yapıcam çünkü muz yoğurt yulaf yapmayı düşünüyorum

valla en mantıklısı kuzum ben de genelde sabahı öğleni daha çok yiyorum akşam ekmek yemiyorum bu akşam yemek de yeme belki spor yapıcam çünkü muz yoğurt yulaf yapmayı düşünüyorum

wawww çok güzel kilo vermişsin....

inşallah canım valla denizden ziyade bizimkileri özledim marttan beri görüşmedik çünkü şimdi bayramda görüşünce artık yine bi epey görüşemeyiz

Benim de ayni canim. Annem dogumuma gelmisti martin sonunda gitti. Babam ve kardesimle eylül de görüşmüştük en son 1 sene oluyor şu yillik izinlerin önünü acsalarda eylül de gitsek diye bekliyoruz yoksa seneye kadar bir yere gidemeyiz

kuzum var ya 'benim o' etinin böyle üstü çikolata kaplı hindistan cevizi kaplı bisküvili minik minik ama bir tnesi 30-40 kalori bişeymiş ondan yedim bi tane

kuzum bıtanecık napar afıyet olsun balım...
maşallah sana balımmm maşallah hepimizee evet ben de ilk ez bukadar uzun ve başarılı oldum inşallah bundna sonra da hedefe ulaşıp sonra da dengeleyip devam edicez yolaa

aynen yavru hedefe ulascaz snra koruma alsakda 1 2 kılo onuda vercez artık yoruldum kendımı bıldım bılelı al ver al ver ne zor ıs ya yemek varken bole kasıyoruz.

yerlestırme koy kenara kuzu snra bı ara yaparsın az az tabı sen bılırsın ütü bende sevmem ya.

benim de hayat felsefem budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…