- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.041
o zaman alışana kadar 15dkyla başla ama mola verme hergün artırarak git belki 30 dk gözüne geliyoYok benim yaptığım leslie değil bildiğin cardio videoları. Seninkilere baktım dün benimkilerle bayağı benziyor. Aslında ben çok mola verdiğim için bırakıyorum yapmamış sayıyorum kendimi. 4 dk bir mola veriyorum zaten 30 dk lık videolar. Çok mola vermesem adamın bir yerlerinden ter akıtan video. :)
En sagliklisi oymus kuzum fazlasi iyi diil zaten.ben de genelde iki içiyorum kuzu bazen evde de bi tane daha içiyorum 3 olabiliyo
Afiyet olsun kuzucum.Türk kahvesi ve çikolata zamanııı
kuzum ole dusunme ekmek yOhh ye kankiii o kadar da olsun yani :) akşam yemeği için taze fasulye hazırlıyorum bulgur pilavı ve yoğurtla yiyiciğizz kısmetse :) ama pilav yemicem ben bu akşam. Bulgur bana yaramıyo aslında ama dün canım çekti :) fazlasıyla yemiştim yeter :)
Kuzum afiyet olsun smit verior ekmek niyetine stres yapma ☺☺ bana kalsa herseyi ye dicem gbiyim ☺☺☺Düğün telaşınndandır. Düzelir yakında. Çaktırma ama bende bugün simiti gömdüm
Gayet iyi menün varmış o kadarcık pilavdan bir şey olmaz. Yakarsın sporla onları :)
Aynen öyle deneyeyim çok mantıklı :)o zaman alışana kadar 15dkyla başla ama mola verme hergün artırarak git belki 30 dk gözüne geliyo
Kız stres yapmıyorum yediğime pişman da olmadım tadı çok güzeldi :) 6 ay falan çikolata yemiorum şu an nasıl ccanım istiyor anlatamam :) Anem her şeyi ekmek niyetine yediğimiz için bu haldeyiz :)Kuzum afiyet olsun smit verior ekmek niyetine stres yapma ☺☺ bana kalsa herseyi ye dicem gbiyim ☺☺☺
Kuzum afiyet olsun smit verior ekmek niyetine stres yapma ☺☺ bana kalsa herseyi ye dicem gbiyim ☺☺☺
ohh spor olmuş kanka ellerine sağlık ben de benim o gümlettim çikolata fikrim oldu benim oŞekerler evi temizliyim dedim kız huysuzlandı bi müddet sonra. Yatırdım şimdi uyumuş inşallah uyanmaz 1 saat en azından :) ben de mobilyaları silicrm yerleri silicrm şimdi. Süpürge bitti de. Bi yandan da yemek pişiyor. Su gibi oldum yaa
Evet kuzum ondan öyle yaptım daha acıkmadm ama mucize vallahi :)))Çok güzel mervecim ekmeği de sabah yemek mantıklı bence akşama doğru öğünleri azaltarak gitmek daha iyi oluyo
Aynen öyle deneyeyim çok mantıklı :)
Kız stres yapmıyorum yediğime pişman da olmadım tadı çok güzeldi :) 6 ay falan çikolata yemiorum şu an nasıl ccanım istiyor anlatamam :) Anem her şeyi ekmek niyetine yediğimiz için bu haldeyiz :)
aslında kalori dengeledikten sonra bişeyler bişeylerin yerine yenir ki di mi aslıcım yapıyoruz yani öyle
Şekerler evi temizliyim dedim kız huysuzlandı bi müddet sonra. Yatırdım şimdi uyumuş inşallah uyanmaz 1 saat en azından :) ben de mobilyaları silicrm yerleri silicrm şimdi. Süpürge bitti de. Bi yandan da yemek pişiyor. Su gibi oldum yaa
öğle yemeğim
2 tane ızgara köfte ( toplam 1 avuç içidir)
1 tane haşlanmış yumurta
bol miktarda domates maydonoz
5-6 acı turşu biber
yarım paket etiform
1-2 kare çikolata yeme planım vardı malumo 1 adet benim o olarak değişti kızlardan biri ikram etti ben de yedim gitiiii
Kuzum ne smıtıydı bu cok anlattn nerden aldınız bakım. 6 aydır yemıorsn masallah benım kacamaklar hep var ya :):)
tabıkı kuzum sonucta ekmek yemıyoruz dgerını yıyoruz bı ekmek bı cıkolata yemıyoruz o yuzden ayarlarız bız. ayy ılk defa tek basıma devamnı dıyetmn getrıdm masallah bana :):) sızde cok saolun tabıkı.
kolay gelsın kuzum benım..
afiyet olsun kuzum ama o ne onu anlamadım kı
Kuzum ne smıtıydı bu cok anlattn nerden aldınız bakım. 6 aydır yemıorsn masallah benım kacamaklar hep var ya :):)
tabıkı kuzum sonucta ekmek yemıyoruz dgerını yıyoruz bı ekmek bı cıkolata yemıyoruz o yuzden ayarlarız bız. ayy ılk defa tek basıma devamnı dıyetmn getrıdm masallah bana :):) sızde cok saolun tabıkı.
kolay gelsın kuzum benım..
afiyet olsun kuzum ama o ne onu anlamadım kı
valla en mantıklısı kuzum ben de genelde sabahı öğleni daha çok yiyorum akşam ekmek yemiyorum bu akşam yemek de yeme belki spor yapıcam çünkü muz yoğurt yulaf yapmayı düşünüyorumEvet kuzum ondan öyle yaptım daha acıkmadm ama mucize vallahi :)))
valla en mantıklısı kuzum ben de genelde sabahı öğleni daha çok yiyorum akşam ekmek yemiyorum bu akşam yemek de yeme belki spor yapıcam çünkü muz yoğurt yulaf yapmayı düşünüyorum
inşallah canım valla denizden ziyade bizimkileri özledim marttan beri görüşmedik çünkü şimdi bayramda görüşünce artık yine bi epey görüşemeyiz
kuzum var ya 'benim o' etinin böyle üstü çikolata kaplı hindistan cevizi kaplı bisküvili minik minik ama bir tnesi 30-40 kalori bişeymiş ondan yedim bi tane
maşallah sana balımmm maşallah hepimizee evet ben de ilk ez bukadar uzun ve başarılı oldum inşallah bundna sonra da hedefe ulaşıp sonra da dengeleyip devam edicez yolaa
Canım sen de harikasın bence eminim hedefine en kısa zamanda ulaşırsın birşey kalmamışwawww çok güzel kilo vermişsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?