Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kuzum bıtanecık napar afıyet olsun balım...

aynen yavru hedefe ulascaz snra koruma alsakda 1 2 kılo onuda vercez artık yoruldum kendımı bıldım bılelı al ver al ver ne zor ıs ya yemek varken bole kasıyoruz.
aynen benim de hayatım böyle geçti bu zamana kaar al ver al ver yeter yani verelim daha almayalım 1-2 kilo alırsak da dnegeleyelim

64 ün altına inemiyorum inilebiliyo mu hakkaten :))
tabii ki inilir hiç kendini şartlandırma canım inemiyorum veremiyorumdiye düşünme kalori miktarını azlat biraz değişiklikler yap sabahları yulaf süt muz yap mesela akşamı daha erken ye ya da öğlen çok ye akşam yeme kes biraz mutlaka verilir

yulaf süt muz bunu yapayım ben lezzetli gözüküyor... hadi bakalım oynata bilirsem teşekküre gelcem :))

yulaf süt muz bunu yapayım ben lezzetli gözüküyor... hadi bakalım oynata bilirsem teşekküre gelcem :))
ama tabii normalde neler yiyosun bir gün bounca onu bilemiyorum da hani klasik kahvaltı yapıyosan değişiklik olsun diyededim canım 2yk yulaf bi bardak süt 1 muz mesela sabah kahvaltısı olarak bence akşamı erken yesen yani bunlar genel öneriler umarım işine yarar

aynen benim de hayatım böyle geçti bu zamana kaar al ver al ver yeter yani verelim daha almayalım 1-2 kilo alırsak da dnegeleyelim

inşallah kuzum benım bole olcak hedefımızı o vucudumuzu hele gorelım.

sütle pek guzel olmuyor ama severmısın bılmem tanımıyorum sızı ama yogurtla gzl oluyor begenmessen öle de deneyebılrsın.

süper fikir bence denicem inşallah....

inşallah kuzum benım bole olcak hedefımızı o vucudumuzu hele gorelım.

sütle pek guzel olmuyor ama severmısın bılmem tanımıyorum sızı ama yogurtla gzl oluyor begenmessen öle de deneyebılrsın.

severim pisboğazım ben :))) bende 5. takımdayım senelerdir burlarda zayıflamaya çalışıyorum :))

süper fikir bence denicem inşallah....

severim pisboğazım ben :))) bende 5. takımdayım senelerdir burlarda zayıflamaya çalışıyorum :))
masallahın var zaten 10 kılo gıtmıs gerısıde gıder bende hep derdm 65 altına dusemem dıye sende ınsallah yaknda dusersın.

bende bugün deli bir iştah var heralde hasta olucam yakında göğüslerim de ağrıyo olsam da bi rahatlasam akşama sporumu yapıyım da bari hasta olursam yapmama sonra

Benim de gecikti kanka ya sorma
benim aslında erken kanka geçen ay 2 snde olmuştum ama benim son bikaç aydır bikaç gün erken oluyo hep diyetten mi neden bilmem o doktora gititğimde de kist falan var da ondan mı acab dedim çünkü geçen sene kistim vardı çokşükür o da geçmiş ama nedense 4-5 gün er ay erken oluyo 28 günde değil de 24-25 günde bir olmaya başladım

Ya diyetten filan olabilir kanka herhalde. Benim doğumdan sonra 7 ay gelmemişti işte mayıs haziranda geldi bu ay gelmedi daha. Evlenmeden önce de düzensizdi zaten bazn birkaç ayda bir oluyodum yani o derece. Doktora filan gitme gereği de duymadım. İnşallah çok gecikmeden gelir. Düzene girse keşke ya valla stres

benim düzenliydi aslında bi geçen sene işte kist varken 1-2 kere düzensiz oldu sonra düzelmişti şimdi son 3 keredir 4-5 gün erken oluyo işte hesapladım da ama doktorda bi anormallik göremedi gerçi test falan yaptırmadım muaynede de kist falan çıkmadı gitmiş temizlenmiş dedi

O zaman yemek düzeni ve spordan vs olabilir kanka

kuzum bıo gtseydn doktora benımde zmannda duzensızlıgım vardı bıde hormon bozuklugu cıkdı bende kıllanma sonra ılac tedavısı gordum smdı cok sukur adetım duzenlı yukarı vurur oda oluyo zaten.

kuzum bazen oluyor ama bazılarınkı yukarı bazılarnkı erken oluyor bısey yoktur bence.
oo tatlı konusunda hayallerimin sınırı yok kankicim künefenin üstüne incir reçeli döker yerim bak o da olur

naptın sen öle ya :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…