- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.081
Valla gitmedim hiç ya ne bileyim. Hamileyken doktor fark ederdi bişeyolsakuzum bıo gtseydn doktora benımde zmannda duzensızlıgım vardı bıde hormon bozuklugu cıkdı bende kıllanma sonra ılac tedavısı gordum smdı cok sukur adetım duzenlı yukarı vurur oda oluyo zaten.
Kanka yorum yok.oo tatlı konusunda hayallerimin sınırı yok kankicim künefenin üstüne incir reçeli döker yerim bak o da olur
Kanka yorum yok.Of künefe mi dedinnnnn mmmm olsa da yesekkk ayol
sıradan bir gün hasta olucam da galiba aslıcımkuzum bıo gtseydn doktora benımde zmannda duzensızlıgım vardı bıde hormon bozuklugu cıkdı bende kıllanma sonra ılac tedavısı gordum smdı cok sukur adetım duzenlı yukarı vurur oda oluyo zaten.
kuzum bazen oluyor ama bazılarınkı yukarı bazılarnkı erken oluyor bısey yoktur bence.
naptın sen öle ya :):):)
Tamam susalım artıkkkkk :)susuyorummm yolumun üstü künefeci doluu pastaneler dizi dizi
kankacım çıkıcam senin işler bitti yemek tamam hazırsın akşama sanırım ben de gidiyim de bi muz tarçın yulaf yoğurt yapayım hem tatlı isteğimi bastırsın bari çıkıcam az sonra öpüyorum iyi akşamlarTamam susalım artıkkkkk :)
Hazırım kanka ben evet :) sana da kolay gelsin şimdiden afiyet olsun öptümmmkankacım çıkıcam senin işler bitti yemek tamam hazırsın akşama sanırım ben de gidiyim de bi muz tarçın yulaf yoğurt yapayım hem tatlı isteğimi bastırsın bari çıkıcam az sonra öpüyorum iyi akşamlar
kızlar iyi akşamlar herkeseee görüşmek üzree
Hazırım kanka ben evet :) sana da kolay gelsin şimdiden afiyet olsun öptümmm
yaa kuzumm benim kıyamam. Bebek olunca ev gerçekten darmadağın oluyo. Ben de bugün temizliyim biraz dedim çok şükür ev kendine geldi yahu. Çamaşır bilmem ne de cabası yani offf benim de kafayı sıyırmama az kaldı vallaOooo benim kankiler künefelere nutellala baklavalara dalmışlarlokur um seni bayadır bu hayaller içinde göremiyordukkkk şaşırdım valla ben de 2 top dondurma yedm öğlen yemeği yiyemedim dışardaydık yemek istemedik 8000 adım attım nerdeyse ve hala yemek yapmadım ev hoppacık çingen evi gibi her yer çöp benim velet her yerde kraker yemiş durumda eve bi geldik her yeri batmış dışarda çitos küllah ne varsa götürdü lavaboda yıkadm şimdi uyucak inşallah ay uyusa bi varya evi baştan aşağı yıkayasım var leş leş . Arkadaş benim bebiş izin vermiyor ki aay bi uyusa zaten dışarda yarım saat uyudu kalktı nolcek böyle kafayı yemiş durumdayım yemek yapılcak ev süpürülcek çamaşır katlancak 3 makine çamaşır yıkancak tuvalet yıkancak banyo yıkancak balkon yıkancak aaaa bide arada kendimi yıkayım kafayı yedimmmmm
Ohh mis gibi işte afiyet olsun canım benimBugün menümüz ayni canim. Z.yagli fasulye bulgur pilavi yaptim bende
Ohh mis gibi işte afiyet olsun canım benim
Ah canım benim ne güzel yapmışsın temizliğini 5 dk kıçımı yere koyamıyom tövbe yarabbim o kadar hareket halindeyim ki bu hafta 1 kilo gider umarım :))) ben eşimi bekliyorum gelsnde yapayım dye yemek yemeyi unuttum sigara çay sigra kahve sigara çay başka bişey yok valla mahvoldum ben bu saat oldu yemek yemedmyaa kuzumm benim kıyamam. Bebek olunca ev gerçekten darmadağın oluyo. Ben de bugün temizliyim biraz dedim çok şükür ev kendine geldi yahu. Çamaşır bilmem ne de cabası yani offf benim de kafayı sıyırmama az kaldı valla
Oh ne güzel banada yolla o yemeklerden miiis :)Akşam yemeğimi yedim kızlar.
4-5 kaşık taze fasulye,1 kaşık bulgur pilavı,1 dl t.b ekmeği,2-3 kaşık yoğurt :)
Kuzum regl ken tartılma boşver bu hafta güzel sonçlar alıcaksın ama eminimm :)Dün tartildim 62 kilo geldimpazar günü 61.400 düm. Bugün tartildim 61.200 olmusum. Bu arada reglim ama yinede dayanamayip tartildim bu hafta biraz saldim ama insallah bu pazar 60.900 ü görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?