- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.101
Herkes taze fasulye yemiş ayol :)) afiyet olsun canım benm ben 9 buçukta yedm ya yarn ekmek çok az yicem 3 kşk tavuklu patates 3 kaşık yoğurt 1 dlm ekmek 1 soğan yedmIyi aksamlar kuzular
Aksam menum taze fasulye zeytinyagli 3 4 kasikdi 1 adet salatalik 2 galete
Normal simit ama simit sarayındaki simitler yanında sönük kalır. Bizim burada bir pastane yapıyor. Anlatılmaz tadılır o derece ahh keşke hepsini yeseydim :)Kuzum ne smıtıydı bu cok anlattn nerden aldınız bakım. 6 aydır yemıorsn masallah benım kacamaklar hep var ya :):)
tabıkı kuzum sonucta ekmek yemıyoruz dgerını yıyoruz bı ekmek bı cıkolata yemıyoruz o yuzden ayarlarız bız. ayy ılk defa tek basıma devamnı dıyetmn getrıdm masallah bana :):) sızde cok saolun tabıkı.
kolay gelsın kuzum benım..
afiyet olsun kuzum ama o ne onu anlamadım kı
Boşver canımm o kadar olur dengelersin yeterki şekerli ve hamurlu yiyecek yemeyelim :Karpuzu biraz fazla yedim onu saymazsak kacamaksiz sayilir
Bende şu an o moddayım Alahtan evde çikolata yok :)neyse daha zararlı bişey yemektenseçünkü nutella kavanozuna baklava batırıp yiyesim var o durumdayım
Kuzum regl ken tartılma boşver bu hafta güzel sonçlar alıcaksın ama eminimm :)
Kızlar 20.30 gibi yürüyüşe çıktık valla döndüğümüzde saat 22.00 filandı. 7430 adım atmışız :) çok iyi oldu ama sıcaktan çok bunalmıştım ve dondurma yedim külahta aldırdım eşime :) o da sağ olsun bayağı almış hahha. Neyse olsun serinledim biraz ya :)
Ayy valla yedikten sonra yürüsem iyi oldurdu ama aksine yürüdükten sonra eve gelince yedimOoo yürüyüş cok guzel olmus canim maşallahdondurmada erimistir zaten afiyet olsun canim
Dün bende esime dondurma aldirdim aksam yemekten sonra yiyecektim kizi uyutunca uyuyakalmisim yiyemedim
Ah canım benim ne güzel yapmışsın temizliğini 5 dk kıçımı yere koyamıyom tövbe yarabbim o kadar hareket halindeyim ki bu hafta 1 kilo gider umarım :))) ben eşimi bekliyorum gelsnde yapayım dye yemek yemeyi unuttum sigara çay sigra kahve sigara çay başka bişey yok valla mahvoldum ben bu saat oldu yemek yemedm
Ayy valla yedikten sonra yürüsem iyi oldurdu ama aksine yürüdükten sonra eve gelince yedimsen de bugün yersin canım dondurmanı
Valla ben de yapmasam yapmamam yani o derece. Ama artık gözüme batınca yapıyorum ansızın biri gelir görür. En kötüsü ben rahatsız oluyorum öyle görünceBen hic temizlik yapamiyorumöğlen eve gidince kizimin karnini doyuruyorum oynuyoruz esim o arada sofrayi hazirliyor yemek yiyoruz sonra kizi uyutup bir saat bende uyuyorum kalkinca yine ayni seyler, esim kiza bakarken ben yemek yapiyorum aksam oluyor zaten yemek yiyip kizi uyutuyoruz tabi o arada bende uyuyakaliyorum bulasiklari bile esim toparliyor hic is yapamiyorum kizim bütün enerjimi aliyor. O uyuyunca yapayim diyorum ama hic halim olmuyor
Maşallah size ne güzel iş yapabiliyorsunuz
Valla ben de yapmasam yapmamam yani o derece. Ama artık gözüme batınca yapıyorum ansızın biri gelir görür. En kötüsü ben rahatsız oluyorum öyle görünce
Evet cnm ya sistem düzen olması lazım yoksa bizim gibi gerçekten zor oluyo. Alıp başını gidiyo ev. Ama her zaman da yapılamıyo haftasonu yaparım diyosun başka bi iş çıkıyo filan. Hayırlısı artık olduğu kadar be canım :)Bende cok rahatsiz oluyorum ruhum daraliyor resmen ama firsatim olmuyor gündüz uyumayayim temizlik yapayim diyorum bu seferde kiz uyanir diye yapamiyorum eşim de hafta sonu yapariz diyor. Artik hafta sonuna kaldi gibi. Hafta sonu her yeri temizleyip hafta içi de cok kirlenmeden oda oda temizlemeyi düşünüyorum bir sistem oturtmaliyim artik böyle olmuyor.
Evet cnm ya sistem düzen olması lazım yoksa bizim gibi gerçekten zor oluyo. Alıp başını gidiyo ev. Ama her zaman da yapılamıyo haftasonu yaparım diyosun başka bi iş çıkıyo filan. Hayırlısı artık olduğu kadar be canım :)
Sabah 1kk peynir, 5zeytin, patatesli yumurta yapmis esim yarisini yedim, 1 sürümlük nutella ve reçel, 1 t.k pekmez2 dilim tahilli ekmek, cay
Bana birseyler oldu istahim cok acildi sürekli birseyler yiyesim hep acmisim gibi hissediyorum. Kek yemek istiyorumilk firsatta yapacam pazar gününü bekleyemicem bu gidişle
afiyet olsun canımm.. Yap kekini 1 dl ye ne olcak ki ondan :)Sabah 1kk peynir, 5zeytin, patatesli yumurta yapmis esim yarisini yedim, 1 sürümlük nutella ve reçel, 1 t.k pekmez2 dilim tahilli ekmek, cay
Bana birseyler oldu istahim cok acildi sürekli birseyler yiyesim hep acmisim gibi hissediyorum. Kek yemek istiyorumilk firsatta yapacam pazar gününü bekleyemicem bu gidişle
günaydın aslıcıkk afiyet olsun. Evet bi süre yumurta yemeyelim bence degünaydınnnn
kahvaltım
yulaf muz yogurt :):) bu ara yumurta yemek ıstemedıgımden bı kac gunde yulaf yıcem.
gunaydınn canım
afiyet olsun bzde hafta sonu patateslı yumurtayı gömdük
bazen ınsann yeme ıstegı cok oluyor ya kek ye bı dılım oda ödülün olsun kuzum adet mı olcan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?