Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Afiyet olsun canim sen baya azaltmissin menüyü maşallah
Evet cnm azalttım ya bugün böyle yapayım dedim bi şişkinlik var geçmedi sanki. Adetim gecikti belki ondan olabilir
Bi dahaki yemek akşama inşallah,öğlen yemiyorum genelde ama bakalım :)

Bir dilim kesmez beni o tepsi bitecek küçük boy borcamda yapacam artik. Adetim zaten canim. Keke zaafim var her zaman her sekilde yerim yani

bende yerım kuzum kekı cok severm bende pazar gunu yedıydım herseyıde pazar yemısım be :):)
Benim kahvaltım
1 dl t.b ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
Bir dilim kekten daha küçük tatlı çörek :)
Şekersiz çay ve hala içiyorum :)

kuzum sanada afıyet olsun cok guzel. aynen yumurta yemek ıstemıorum bı kac gun :)

Ah kuzum sorma ya bende aynı durumdaym dinleneym dye yapamıyorum o uyuduğunda şimdide çok fena uyumuyor zor yapıyorum hatta yapamıyorum bile denebilir

Günaydın hanım göbeklerimmm( gördüğünüz gibi hala tatlı hayaliyle yaşıyorum sizi tatlı olarak görmeye başladım zaten tatlısnız da hani yemelik tatlı )

akşam 4 kaşık tavuklu bezelye 1 kase yoğurt yedim gündüz 2 paket etiform ve kuruüzüm falan yediğimden akşam ekmek yemedim

kahvaltım

2 dilim çavdar ekmeği 1 paket hindi füme 2 lıght üçgen ve 5-6 acı turşu biberle sandviç

şimdi normal çay içiyorum

Bizim kız sabahtan başlamış daha tatlı hayallerine :) bence bi gün yemelisin bebitom sen tatlıyı
Afiyet olsunnnm

Evet cnm azalttım ya bugün böyle yapayım dedim bi şişkinlik var geçmedi sanki. Adetim gecikti belki ondan olabilir
Bi dahaki yemek akşama inşallah,öğlen yemiyorum genelde ama bakalım :)
arkandayım kanka bak dün fazla çıkmanın bir sebebi de hastalanıcak olman olabilir

Bizim kız sabahtan başlamış daha tatlı hayallerine :) bence bi gün yemelisin bebitom sen tatlıyı
Afiyet olsunnnm
aslında küçük bir girişimde bulundum eti karam diye bir çikolata var hangi fıstıklı v.s onların iki parmak kalınlığında 25gr lık pkaetini buldum kırmızı meyveli ondan aldım gün içinde yiycem kanka bitter beni bayar zaten bastırır hem

Vuuuu :) evet bitter bastırıyo bi de bayıyo yani harbiden. En iyisini yapmışsın kankito

kahvaltı çok güzel ama afiyet olsun canım işte benim de öyle havadan mı hasta lucam diye zaten ama bu ay bi fazla aranır oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…