- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.121
günaydınnnn
kahvaltım
yulaf muz yogurt :):) bu ara yumurta yemek ıstemedıgımden bı kac gunde yulaf yıcem.
Benim kahvaltım
1 dl t.b ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
Bir dilim kekten daha küçük tatlı çörek :)
Şekersiz çay ve hala içiyorum :)
Evet cnm azalttım ya bugün böyle yapayım dedim bi şişkinlik var geçmedi sanki. Adetim gecikti belki ondan olabilirAfiyet olsun canim sen baya azaltmissin menüyü maşallah
Bir dilim kesmez benio tepsi bitecek küçük boy borcamda yapacam artik. Adetim zaten canim. Keke zaafim var her zaman her sekilde yerim yani
Benim kahvaltım
1 dl t.b ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
Ah kuzum sorma ya bende aynı durumdaym dinleneym dye yapamıyorum o uyuduğunda şimdide çok fena uyumuyor zor yapıyorum hatta yapamıyorum bile denebilirBen hic temizlik yapamiyorumöğlen eve gidince kizimin karnini doyuruyorum oynuyoruz esim o arada sofrayi hazirliyor yemek yiyoruz sonra kizi uyutup bir saat bende uyuyorum kalkinca yine ayni seyler, esim kiza bakarken ben yemek yapiyorum aksam oluyor zaten yemek yiyip kizi uyutuyoruz tabi o arada bende uyuyakaliyorum bulasiklari bile esim toparliyor hic is yapamiyorum kizim bütün enerjimi aliyor. O uyuyunca yapayim diyorum ama hic halim olmuyor
Maşallah size ne güzel iş yapabiliyorsunuz
Ah kuzum sorma ya bende aynı durumdaym dinleneym dye yapamıyorum o uyuduğunda şimdide çok fena uyumuyor zor yapıyorum hatta yapamıyorum bile denebilir
Tühh yapma ya MervetoşumKızlar kahvaltı klasik ay internetim her an bitebilir yaa yukardada modem yanmş giremeyebilirim bi kaç günçok üzgünüm
yaaaaKızlar kahvaltı klasik ay internetim her an bitebilir yaa yukardada modem yanmş giremeyebilirim bi kaç günçok üzgünüm
Bizim kız sabahtan başlamış daha tatlı hayallerine :) bence bi gün yemelisin bebitom sen tatlıyıGünaydın hanım göbeklerimmm( gördüğünüz gibi hala tatlı hayaliyle yaşıyorum sizi tatlı olarak görmeye başladım zaten tatlısnız da hani yemelik tatlı )
akşam 4 kaşık tavuklu bezelye 1 kase yoğurt yedim gündüz 2 paket etiform ve kuruüzüm falan yediğimden akşam ekmek yemedim
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği 1 paket hindi füme 2 lıght üçgen ve 5-6 acı turşu biberle sandviç
şimdi normal çay içiyorum
arkandayım kanka bak dün fazla çıkmanın bir sebebi de hastalanıcak olman olabilirEvet cnm azalttım ya bugün böyle yapayım dedim bi şişkinlik var geçmedi sanki. Adetim gecikti belki ondan olabilir
Bi dahaki yemek akşama inşallah,öğlen yemiyorum genelde ama bakalım :)
Eevet kuzum ya çok üzüldüm tamam akşam gelirim o zaman dikkat edin kendinizeTühh yapma ya Mervetoşumçok sık girme o zaman bugün sen akşam girersin internt kalırsa menü paylaşırsın
aslında küçük bir girişimde bulundum eti karam diye bir çikolata var hangi fıstıklı v.s onların iki parmak kalınlığında 25gr lık pkaetini buldum kırmızı meyveli ondan aldım gün içinde yiycem kanka bitter beni bayar zaten bastırır hemBizim kız sabahtan başlamış daha tatlı hayallerine :) bence bi gün yemelisin bebitom sen tatlıyı
Afiyet olsunnnm
Lokurum bitcek gibi gözüküyor akşama burdayom menümü yazayımyaaaaama olmaz kiii bedava hak veriyolar belki onlardan dolayı bitmez mervetoşum yaa
Üffff bi hastalansam iyi olcak valla kankaa her ay bu muhabbet sıkıyo artıkarkandayım kanka bak dün fazla çıkmanın bir sebebi de hastalanıcak olman olabilir
Vuuuu :) evet bitter bastırıyo bi de bayıyo yani harbiden. En iyisini yapmışsın kankitoaslında küçük bir girişimde bulundum eti karam diye bir çikolata var hangi fıstıklı v.s onların iki parmak kalınlığında 25gr lık pkaetini buldum kırmızı meyveli ondan aldım gün içinde yiycem kanka bitter beni bayar zaten bastırır hem
kahvaltı çok güzel ama afiyet olsun canım işte benim de öyle havadan mı hasta lucam diye zaten ama bu ay bi fazla aranır oldumSabah 1kk peynir, 5zeytin, patatesli yumurta yapmis esim yarisini yedim, 1 sürümlük nutella ve reçel, 1 t.k pekmez2 dilim tahilli ekmek, cay
Bana birseyler oldu istahim cok acildi sürekli birseyler yiyesim hep acmisim gibi hissediyorum. Kek yemek istiyorumilk firsatta yapacam pazar gününü bekleyemicem bu gidişle
afiyet olsun kanka baby hafif güzel bi kahvaltıBenim kahvaltım
1 dl t.b ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
ay ben sütle bayılırımmmmmmBir dilim kesmez benio tepsi bitecek küçük boy borcamda yapacam artik. Adetim zaten canim. Keke zaafim var her zaman her sekilde yerim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?