- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #12.141
Senin vücut tatlıya muhtaç,tatlıya hasretttttkahvaltı çok güzel ama afiyet olsun canım işte benim de öyle havadan mı hasta lucam diye zaten ama bu ay bi fazla aranır oldum
afiyet olsun kanka planı gerçekleştirmişsin ben getiremedim yaa sabah geç kalıyodum ayarlayamadım paket ne varsa attım çantaya cumartesi evdeyim evde yaparım artık yarın protein çünkügünaydınnnn
kahvaltım
yulaf muz yogurt :):) bu ara yumurta yemek ıstemedıgımden bı kac gunde yulaf yıcem.
ya anka aslında arada ben de ufak tefek tırtıklıyorum ramazanda zaten her dışarda yediğimizde künefeydi v.s yedim hep bayramda zaten b. nu çıkardım malum önceki gün kahve yanında 4-5 üzümlü draje yedim dışarda yani bence kendimi kandırıyorum o hasret asla dinmiyo yedikçe yerimSenin vücut tatlıya muhtaç,tatlıya hasrettttt
ooo hadi bakalımmm pazara daha da inersin kanka az dikkat et kaçamaklara pazara geçn haftayı geçersin benceÜffff bi hastalansam iyi olcak valla kankaa her ay bu muhabbet sıkıyo artık
Neyseki bugün 66dan aşağı düşmüşüm ohh dedim :)
yeeani sütlüsünü alsam sonu gelmezdiVuuuu :) evet bitter bastırıyo bi de bayıyo yani harbiden. En iyisini yapmışsın kankito
İnşallah kankacım :) dün tekrar 66 küsürleri görünce dikkat etmiştim. Üstüne akşam da yürüyüş iyi oldu. Pazara kadar daha iyi devam edicem bakalım 64ü görürüm umarımooo hadi bakalımmm pazara daha da inersin kanka az dikkat et kaçamaklara pazara geçn haftayı geçersin bence
Aynen ben de arada tırtıklıyorum ya kahvenin yanında filan,yedikçe yediriyo meretyeeani sütlüsünü alsam sonu gelmezdi
Bence görürsün kanka yaa direnci kırdın bi ara daha yavaş gidiyoduİnşallah kankacım :) dün tekrar 66 küsürleri görünce dikkat etmiştim. Üstüne akşam da yürüyüş iyi oldu. Pazara kadar daha iyi devam edicem bakalım 64ü görürüm umarım
he yaa sorma işte bitter aldım o yüzden, akşama ne yemek var kanka taze fasillyee miAynen ben de arada tırtıklıyorum ya kahvenin yanında filan,yedikçe yediriyo meret
Yok kanka taze fasulye az yapmıştım buzlukta az vardı. Bu akşam başka birşeyler hazırlıcam. Domates çorbasıyla yoğurtlu kızartma düşünüyorum ama bakalım inşallah yapabilicem :)Bugün
he yaa sorma işte bitter aldım o yüzden, akşama ne yemek var kanka taze fasillyee mi
Vuuuu :) evet bitter bastırıyo bi de bayıyo yani harbiden. En iyisini yapmışsın kankito
Günaydın hanım göbeklerimmm( gördüğünüz gibi hala tatlı hayaliyle yaşıyorum sizi tatlı olarak görmeye başladım zaten tatlısnız da hani yemelik tatlı )
akşam 4 kaşık tavuklu bezelye 1 kase yoğurt yedim gündüz 2 paket etiform ve kuruüzüm falan yediğimden akşam ekmek yemedim
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği 1 paket hindi füme 2 lıght üçgen ve 5-6 acı turşu biberle sandviç
şimdi normal çay içiyorum
afiyet olsun kanka planı gerçekleştirmişsin ben getiremedim yaa sabah geç kalıyodum ayarlayamadım paket ne varsa attım çantaya cumartesi evdeyim evde yaparım artık yarın protein çünkü
Sabah 9.40
1 br tarçınlı süt
1 orta boy domates
1 tane küçük salatalık
Peynir
4 zeytin
2 ceviz
Marul
Yok yiyorumda 1 haftadır falan canım istemiyor. Sıcakta hiç çekilmiyor yumurta :)afıyet olsun kuzum sen ne az yıyorsun ole yumurta falan ymez mısın.
Sabah 9.40
1 br tarçınlı süt
1 orta boy domates
1 tane küçük salatalık
Peynir
4 zeytin
2 ceviz
Marul
aslıblım nerdesin yaa sesin çıkmıyooafıyet olsun kuzum sen ne az yıyorsun ole yumurta falan ymez mısın.
Yumurtanın yerine yedim cevizi biraz protein olsun diye :) Yok bana kkarbonhidrat yaramıyor ekmek falan. Dün 2 ısırık simit yedim bugün olduğum kilodan 200 gr fazla çıktım.Afiyet olsun canım çok güzel ceviz falan harika olmuş aslında 4 ceviz falanda olurmuş yani görmemişim ekmek tarzı bişey yok
ooo çok iyiii benceYok kanka taze fasulye az yapmıştım buzlukta az vardı. Bu akşam başka birşeyler hazırlıcam. Domates çorbasıyla yoğurtlu kızartma düşünüyorum ama bakalım inşallah yapabilicem :)
Hihihihi bi değişiklik olmazsa evet çooohhh iyiiiii kankutttooo çok iyiii bence
yumurta ben de dün de yedim gerçi de dedim bugün yemiyim sandviç de güzel oldu dürüm sandviç insanıyım yaaah keske benıde baysa zorla bı paketı yerım mıgdem bulanır artık :):)
gunaydınnn bal surat :):) bızde senı bal olarak goruyoruz dıkkat et ekmek üstü olma :):)
afıyet olsun cok guzel...
kuzum bende evde meyve yoktu bı 5 dk otobusume vardı bı bakdm markette muz dedm hemen yanına da yogurt dedm hemen al otobus gelmeden :):) sen zaten dengelıyorsun yavru kahvaltın cok ıyı ben skuıldm yumurtadan bu ara dedm bole denıyım ne yıcegını sasırıor ınsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?