Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yumurta ben de dün de yedim gerçi de dedim bugün yemiyim sandviç de güzel oldu dürüm sandviç insanıyım yaa ama cumartesi ben de yapıcam muz yulaf yoğurt hem seviyorum da canım istiyo yani

dürüm bende sevıyorum ınstagramda bı kız takıp edıorum fıtanne mı ole bısey kız da senn gıbı lavası acmıs yumurta peynır maydonoz gzl olur bende alcam o lavaslardan ya aklmda.

kuzum buralardaym bıseylere daldım bı bakdm sayfalar dolmus :):) bugun öglen 3 de cıkıcam gelınlıgı alıcam kına yerıyle son konusma yapıcam son haftalar geldı ben hala dugun modunda dıılım :):)
ooo epey işin varmış e tabii az kaldı artık gir bence havaya allah kolaylıklar versin gönlünce olsun kuzum inşallah

zaten bana yazın karışık kızartmayla ve makarna çoban salatayla geliceksin bu iki menüyle yazın çıkıcan denizden bütün yazı böyle geçiricen ohhhhh

nem nem harıka olur yazn aparatıf seyler cok ıyı oluyor ne corba ne yemek ıstıyor ınsann canı ya smdı oglen solucen soguk sandıvıc yada sosıslı falan :):)

dürüm bende sevıyorum ınstagramda bı kız takıp edıorum fıtanne mı ole bısey kız da senn gıbı lavası acmıs yumurta peynır maydonoz gzl olur bende alcam o lavaslardan ya aklmda.
dur ben de bulayım benden duymuştur o ben de mi blog açsam yaaa ama işte foto v.s çalışırken uğraşmak zor

ooo epey işin varmış e tabii az kaldı artık gir bence havaya allah kolaylıklar versin gönlünce olsun kuzum inşallah

amın kuzum ınsallah cok saol. bakalım belkı haftaya gırerım zaten son gunu epey gırmıs sulu gözlu dolasırım kesın
dur ben de bulayım benden duymuştur o ben de mi blog açsam yaaa ama işte foto v.s çalışırken uğraşmak zor

du ısmını tam yazm sana fitfitanne ben bıde ekmek arası cok sevıyorum ole seylerı smdı olmuyor ama lavas cok mantıklı aynen kuzum sende ac buyuk takıpcın ben olurum :):)

bakıyım ben de bi işte ben de öyle lavaşla dürüm falan yiyince daha bi gözüm doyuyo ama tabii her öğün olmasa da sabah ya da öğlen güzel oluyo

şimdi arada 10 kuru üzüm 1 paket de mısır patlaklı etiform yedim diğer etiformların kalorisi yüksek de bu 100 kalori bişey değilmiş

akşama ne yiycem henüz bilmiyorum barbunya falan yiyesim var ne zamandır yemedim akşama yaparım belki

Barbunya bende de var buzlukta ama kaç gündür bakliyat tarzı yiyoruz diye yapmıyorum :) kuru fasulye nohut taze fasulye yiyoruz kaç gündür ama evde malzeme yoktu demiştim akşam marketten kabak patlıcan filan aldım iyi oldu kaç çeşit yemek çıkar :)

Ay dünle bugün gayet iyiyim birşeyler atıştırmadan durabiliyorum :) herhalde 65e düşüp tekrar 66yı gördüm onun etkisi oldu :) bi de harbiden tatlı bişey hiç yemeyince insan istemiyo.. Bi yersen devamını istiyo :) inşallah günü bu kahve yanında yediğim çikolatayla kapatırım:)

hmm iyi bari tabii kızartma yaparsın sbugün daha da epey yemek olur iyi olmuş kanka

Aynen öyle tatlı yedrikçe yediriyo o kuru üzüm bile öyle bi kuruyemiş bir tatlı şeyler yedikçe yiyorum ben de

hmm iyi bari tabii kızartma yaparsın sbugün daha da epey yemek olur iyi olmuş kanka
Evet kanka evde malzeme filan olmayınca strese giriyorum valla öyle kuru kuru makarna vs yapmak istemiyorum :) biraz daha idare eder bizi bunlar,değiştire değiştire uydururum bişeyler artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…